Jessican terveys kohenee jatkuvasti – sekä fyysisesti että psyykkisesti

Paha niskasärky on poissa

Vuonna 2011 kävin ensimmäisellä Zhineng Qigong-kurssilla. Jo kurssin aikana lantion vinouteen liittyvä kova niskasärky hävisi. Olin kokeillut naprapaattia, kiropraktikkoa, joogaa ja hierontaa. Olin käyttänyt paljon rahaa hoitoihin päästääkseni kivuista eroon, mutta turhaan. Mutta vain yhden viikonlopun mittaisen qigong-kurssin aikana kivut hävisivät.

Vajaasti toimivat keuhkot ja sydän tervehtyivät

Saman vuoden kesäkurssilla viallinen keuhko jotenkin avautui. Minulla on ollut kaksi lähellä kuolemaa-kokemusta, vuoden 2002 keuhkokuumeen jälkeen, ja vielä toisen keuhkokomplikaation jälkeen vuonna 2005. Kesäkurssilla 2011 aloin saada hengittäessä paremmin happea, eikä hengittäminen tuntunut enää niin tuskalliselta.

Kahden ensimmäisen vuoden aikana tasapainottui myös sydämen toiminta, sydämentykytykset ja rytmihäiriöt hävisivät. Laktoosi-intoleranssistakin pääsin eroon ja kuulo, näkö sekä hajuaisti paranivat.

Viiden vanhana vasen käteni meni sijoiltaan, lääkäri sai sen paikalleen, mutta väärään asentoon. Sen takia se painoi keuhkoa ja rintakehä vinoutui. Qigongharjoitukset oikaisevat hitaasti mutta varmasti käteni asentoa, ja se hakeutuu oikeaan paikkaansa. Nyt on helpompi hengittää.

Mieli on rauhallisempi – elämä paranee kaikilla alueilla

Henkisesti pystyn helpommin saamaan asioita tehdyiksi, olen keskittyneempi ja rauhallinen. Elämä paranee kaikilla alueilla, kun teen Zhineng gigong -harjoituksia. Harjoitukset ovat lääkkeeni ja työkalut vakaan, hyvän ja elämänmittaisen terveyden ylläpitämiseksi. Kaksi sisarustani on kuollut syöpään, mutta minä ja perheeni tunnemme turvaa, kun pidän itseni terveenä qigongin avulla.

jessica 440

Olen saanut syvemmän yhteyden luontoon, ja katson kaikkea uusin kirkkaammin silmin. Kymmenen vuoden kovan fyysisen harjoittelun (spinning, kuntosali, maastopyöräily ym.) jälkeen, selkäni oli kumarassa ja kädet vääntyneet. Nyt olen joustavampi ja symmetrisempi. Aineenvaihdunta on tehokkaampi käsissä ja jaloissa, elämänvoima virtaa melko vapaasti koko kehossa.

Olen löytänyt alkuvoimani, olen leikkisämpi, intuitiivisempi, kehon viestit ovat selkeämpiä. Olen päättäväisempi ja iloinen. Olen käsitellyt monta surua harjoittelun aikana.

Toivon koko sydämestäni, että kaikilla ihmisillä olisi mahdollisuus harjoitella Zhineng qigongia ja ottaa se apuvälineeksi elämään ja harjoitella sitä joka päivä, kuten syömme aamiaista.

Jessica Olsson