Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

European Zhineng Qigong

Minun tarinani

Tänne olemme koonneet osallistujien kertomuksia parannuksista joita he ovat saaneet treenaamalla kanssamme. Qigongia treenaamalla voit parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Koska olemme kaikki yksilöitä, joilla on eri lähtökohdat, näkyvät terveyttä parantavat tulokset monin eri tavoin. On tärkeää että kaikilla on mahdollisuus parantaa terveyttään treenaamalla ja tätä vahvistaa henkilökohtaiset kertomukset.

 

alle 440px

Krooninen kipu kädessä ja muut terveysongelmat ovat hävinneet

Julkaistu: 23 joulu 2015

Åke alkoi harjoittelemaan Zhineng qigongia neljätoista vuotta sitten, koska hänellä oli kroonisia kipuja oikeassa kädessään. Matkan varrella katosivat myös muut ongelmat, kuten toistuva noidannuoli, suolistovaivat ja polttava tunne takareidessä. Åke tuntee tällä hetkellä itsensä paljon terveemmäksi kuin silloin kun aloitti qigongin harjoittelemisen.

 

Read more ...

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteista

Julkaistu: 09 syys 2014

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteistaEllenin ms-taudin vioittama jalka parani ja nyt hän kykenee jälleen kävelemään ja juoksemaan. Hän on päässyt takaisin töihin ja pystyy keskittymään paremmin. Harjoitukset ovat auttaneet hänen paranemisessa niin paljon, että perheenlisäys oli mahdollista. Nyt he iloitsevat pikku Valdemarista.

Read more ...

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeen

Julkaistu: 12 loka 2014

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeenKun Annetten elämänkumppani kuoli, 43 yhteisen vuoden jälkeen , hän meni Qigong kurssille ja sai työkalun, jonka avulla kesti surunsa ja voimia opetella elämään yksinään. Se oli yksi parhaista asioista, mitä hän on tehnyt. Se on myös antanut hänelle suuren rauhan ja erilaisia fyysisiä vaivoja on parantunut.

Read more ...

Sairastin vakavaa kroonista väsymysoireyhtymää - kesäkurssilla sain elämäni takaisin

Julkaistu: 04 marras 2015

Hege 70Istuin ongelmitta ruokasalissa, jossa oli valtavasti ihmisiä, kotona en pystynyt edes istumaan lounaspöydässä oman perheeni kanssa. Näin sanoo Hege, jälleen yksi mukana ollut, joka on saanut hyviä tuloksia tämän vuoden kesäkurssilla.

Read more ...

Selvästi parempi olo aivohalvauksen jälkeen

Julkaistu: 14 elo 2017

Tove-KarinUsean sydän-kohtauksen jälkeen sai Tove-Karin aivo-halvauksen. Kuntoutus eteni. Mutta aivohalvauksen jälkeen hän sai aivoverenvuodon ja hänen edistyksensä taantui. Voisiko zhineng qigong -peruskurssi auttaa? Kyllä, tulokset olivat hämmästyttäviä. Jo kahden vuoden ajan on Tove treenannut säännöllisesti viikoittain.

Read more ...

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaa

Julkaistu: 10 loka 2014

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaaQigongin kautta säärikipu ja lievä virtsankarkailu häipyi. Olkapäät ovat parantuneet ja verenpaine sekä veriarvot ovat normaalit kiitos qigongin.

Read more ...

Kuvia kesäkurssilta kaivataan!

Otitko kivoja kuvia kesäkurssiviikoilla Nossebrossa, joita voisit jakaa muillekin? Kirjoita meille siinä tapauksessa osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kuvat voivat olla Nossebrossa tai sen läheisyydessä, luontokuvia tai kuvia retkipäivistä. Ajatuksenamme on voida käyttää kuvia jatkossa erilaisissa julkaisuissa kotisivuillamme. Kun kysyimme viime vuoden kuvia kesäkursseilta saimme koko joukon kuvia joita voimme käyttää kotisivuillamme, esimerkiksi teimme niistä seuraavan kuvakollaasin. GDPR-säännöksen vuoksi älkää lähettäkö kuvia, joista voi tunnistaa henkilöitä.

sommarkurs-2019-fjäril.jpg

 Yksi kuva jonka osallistujamme lähetti kesäkurssin jälkeen. Perhonen istuutui hänen kätensä päälle retkipäivänä. 

 

Lue lisää...

Syksyn kurssit

Haluatko tulla kurssille ja mahdollisuuden parantaa terveyttäsi? Vai treenaatko jo kanssamme ja haluat oppia enemmän? Oheisesta linkistä löydät syksyn kaikki kurssit:   www.zhinengqigong.eu/fi/kurssit/kurssiohjelma.html
 
Järjestämme Kohota Qi- sekä Shenxin Qigong-peruskursseja monilla seuduilla Pohjolassa sekä Norwichissä Englannissa. Pidämme myös jatkokursseja, kuten 4:n päivän syyskurssin Norjassa ja Suomessa. Kursseille voit osallistua jos olet käynyt vähintään Kohota Qi peruskurssin. Jos olet käynyt kesäkurssi kakkosen, voit treenata Xing Shen Zhuang-treenauskurssilla Tukholmassa. Jos olet käynyt talvikurssin, voit osallistua treenauskurssille Göteborgissa,  jossa keskitymme talvikurssilla oppimiimme harjoituksiin. Joka lukukaudella järjestämme Tuina ja Weituo Jin-kurssin. Tänä syksynä kurssi pidetään Alingsåsissa.

Haluatko tietää mitä muut osallistujat ovat saaneet kursseilta? Lue kurssiraporttejamme oheisesta linkistä: https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiraportit.html

Lämpimästi tervetuloa treenaamaan kanssamme!

 qigong-magda-malin-shenxin-qigong-snö-6.jpeg

Lue lisää...

Luomi joka katosi - tulos kesäkurssi ykköseltä 2019

Janna joka on treenannut kanssamme monta vuotta oli tänä vuonna kesäkurssi ykkösellä. Ohessa hän kertoo mitä tapahtui kun hän tuli kotiin kurssilta:

"Juuri ennen kuin matkustin kesäkurssille tänä vuonna kävin lääkärissä saadakseni uuden todistuksen fysioterapiaa vaten. Hän tarkasti selässäni olevan luomen, josta tihkui verta silloin tällöin ja jossa oli värimuutoksia. Lääkärin mielestä se näytti epäilyttävältä - olisi tärkeää poistaa se ja lähettää patologille tarkastettavaksi. Välillä kurssin aikana siinä tuntui kipua kun assistenttini nosti minua - se oli pahassa paikassa selässä. Minulla oli laastari siinä jotta se ei vuotaisi verta niin paljon. Viimeisenä iltapäivänä suihkun jälkeen unohdin laittaa laastarin siihen.

Seuraavana päivänä kun olin tullut kotiin kesäkurssilta oli minulla lääkäriaika luomen poistoon. Kun lääkäri ja assistentti nostivat tunikaani katsoakseen luomea ja aloittaakseen operaation, kaikkien hämmästykseksi luomi on kadonnut! Lääkäri katsoi ihonpintaa jossa luomi oli ollut ja totesi että se oli ihan terve. Hän sanoi että palaisin asiaan jos luomi kasvaisi taas takaisin ja totesi että juuri nyt ei tarvittu mitään toimenpiteitä - kaikki näytti hyvältä.

Qin tasapainottamisen aikana kurssilla toivoin että luomi häviäisi itsestään etten tarvitsisi toimenpiteitä ompeluineen jne. En tiedä missä vaiheessa se on irronnut ja pudonnut pois - ehkä viimeisenä yönä tai aamuna - tai kotimatkalla? Oli miten oli se oli uskomattoman hieno yllätys!"
Klikkaa tästä lukeaksesi enemmän Jannasta.

sommarkurs 2019 janna

Lue lisää...

"Olen suunnattoman kiitollinen”

Tämän vuoden kesäkurssi ykkösen jälkeen eräs osallistujamme haluaa jakaa kuinka paljon apua hän ja hänen lapsensa saivat kurssilta.

Erityisesti hän on kiitollinen hienoista kohtaamisista joita kurssilaiset osoittivat hänen lapselleen joka todella viihtyi kurssilla ja sen sosiaalisessa ympäristössä. Kurssin jälkeen hänen lapsensa tunsi suuren eron ja kertoi tuntevansa itsensä kuin uudeksi ihmiseksi.

Hän itse kertoi kuinka kurssin aikana tapahtui paljon positiivisia asioita hänelle itselleen.

”Pääni sisällä on tapahtunut paljon asioita ja se jatkuu. Kurssin aikana jotain tapahtui selässä ja niskassa käsivarsiharjoituksen aikana mikä oli niin ihanaa. Tuntui sekä mentaalisesti että fyysisesti. Kun jotain muuttui kehossani kurssin aikana tuntui että uusi vähän parempi versio on jo syntynyt. Myös hieno tunne että me todella olemme tiellä kohti harmoniaa. Rintakehässä rintalastassa tuntui auenneen pieni "tila", mikä tuntui myös todella ihanalta. Helpompi olla rauhallinen."

Yhdeksän päivän treenaaminen voi tehdä suuren eron olotilaan. Parantunut mielentila on todella tärkeää elämässä ja terveydelle. Pian julkaisemme kurssiraportin kesäkurssi ykkösestä josta voi lukea useammista hyvistä tuloksista joita osallistujat ovat saaneet.

sommarkurs 2019 19

Lue lisää...