Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

European Zhineng Qigong

Minun tarinani

Tänne olemme koonneet osallistujien kertomuksia parannuksista joita he ovat saaneet treenaamalla kanssamme. Qigongia treenaamalla voit parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Koska olemme kaikki yksilöitä, joilla on eri lähtökohdat, näkyvät terveyttä parantavat tulokset monin eri tavoin. On tärkeää että kaikilla on mahdollisuus parantaa terveyttään treenaamalla ja tätä vahvistaa henkilökohtaiset kertomukset.

 

alle 440px

Hanne on kivuton reumasta huolimatta

Julkaistu: 28 loka 2017

Vuonna 2005 Hanne aloitti treenaamisen. Kun hän vuonna 2014 sai reumadiagnoosin, ihmettelivät lääkärit hänen liikkuvuuttaan ja suhteellista kivuttomuuttaan. Kesäkurssilla hän näytti kuinka pystyi heiluttamaan varpaitaan ja taipumaan polvista. Hannelle on kuitenkin tärkeintä henkiset muutokset.

Read more ...

Sairastin vakavaa kroonista väsymysoireyhtymää - kesäkurssilla sain elämäni takaisin

Julkaistu: 04 marras 2015

Hege 70Istuin ongelmitta ruokasalissa, jossa oli valtavasti ihmisiä, kotona en pystynyt edes istumaan lounaspöydässä oman perheeni kanssa. Näin sanoo Hege, jälleen yksi mukana ollut, joka on saanut hyviä tuloksia tämän vuoden kesäkurssilla.

Read more ...

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaa

Julkaistu: 10 loka 2014

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaaQigongin kautta säärikipu ja lievä virtsankarkailu häipyi. Olkapäät ovat parantuneet ja verenpaine sekä veriarvot ovat normaalit kiitos qigongin.

Read more ...

Qigongin avulla Lotta-Karin parantui vuosia kestäneistä kivuista, sairauksista ja voimattomuudesta

Julkaistu: 21 loka 2017

Lotta Karin Vaikka Lotta-Karin kärsi kroonisesta väsymysoire-yhtymästä, niskan retkahdus-vammasta, tinnituksesta, vatsavaivoista ym., syy siihen miksi hän alkoi treenaamaan qigongia oli se, että hän halusi parantaa laulutaitoaan. Laulutaito parani, mutta sen lisäksi monta hänen fyysistä sairauttaan helpotti tai hävisi kokonaan.

Read more ...

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteista

Julkaistu: 09 syys 2014

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteistaEllenin ms-taudin vioittama jalka parani ja nyt hän kykenee jälleen kävelemään ja juoksemaan. Hän on päässyt takaisin töihin ja pystyy keskittymään paremmin. Harjoitukset ovat auttaneet hänen paranemisessa niin paljon, että perheenlisäys oli mahdollista. Nyt he iloitsevat pikku Valdemarista.

Read more ...

Livian jalka suoristui

Julkaistu: 31 loka 2015

Livia 70

Livia on kärsinyt juoksijan polvesta pitkään, mikä johtuu parantumattomasta, perinnöllisestä vaivasta. Kesäkurssilla hän huomasi, että hänen jalkansa oli suoristunut.

Read more ...

Onlineharjoitus – uusi tapa harjoitella yhdessä Qikentässä

Kuten tiedätte niin koronaviruksen takia meillä ei tällä hetkellä ole kursseja tai harjoituksia. Meidän on oltava valppaita ja noudatettava kaikkia sääntöjä, jotka yhteiskunta antaa meille selviytyäkseen tartunnasta. Samalla meidän pitää myös pyrkiä vahvistamaan vastustuskykyämme ja rauhoittaa mieltämme harjoituksien avulla.

Tuomme nyt käyttöönne uuden työkalun, online-harjoituksen, josta saamme paljon apua. Kotona ollessamme voimme harjoitella yhdessä toisten kanssa vahvassa Qi-kentässämme. Olemme testanneet tätä työkalua jo jonkin aikaa, ja kaikki jotka ovat osallistuneet ovat olleet hyvin tyytyväisiä. Testihenkilöiden mukaan harjoitukset tuntuivat voimakkailta ja tehokkailta.

Kaikki jotka ovat osallistuneet kursseihimme ovat tervetulleita mukaan harjoittelemaan. Voit itse valita milloin haluat osallistua. Dongyue Su kannustaa meitä osallistumaan niin usein kuin vain pystymme koska Qi-kenttä on meille tärkeä.

 

Aloitus 1. huhtikuuta

Olemme nyt valmiita aloittamaan yhteistreenit. Ensimmäinen onlineharjoitus on keskiviikkona 1.4. Tämän jälkeen treenit jatkuvat päivittäin.

Harjoitusten kesto on 60 minuuttia, maanantaista - perjantaihin kello 22.00-23.00, Suomen aikaa. Lauantaina ja sunnuntaina klo 11.00-12.00, Suomen aikaa. Kaikki harjoitukset päättyvät Qin tasapainottamiseen. Jokainen harjoituskerta sisältää myös erityinen ääniharjoitus, joka rentouttaa ja vaikuttaa keuhkoihimme myönteisesti.

 

Aikataulu

Maanantai: Kohota Qi – Peruskurssi

Tiistai: Kohota Qi – Kesäkurssi

Keskiviikko: Kohota Qi – Peruskurssi

Torstai: Kohota Qi – Kesäkurssi

Perjantai: Shenxin Qigong – Peruskurssi

Lauantai: ”Armträning” (käsivarsiharjoitus) – Kesäkurssi

Sunnuntai: Xing Shen Zhuang – Kesäkurssi

 

Ilmoittautuminen ja hinnat

Voit käyttää älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta. Jos haluat osallistua, lähetä tieto tästä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro jos olet peruskurssilainen tai kesäkurssilainen, ja haluatko myös osallistua Shenxin Qigong ja Xing Shen Zhuang harjoituksiin. Tai jos kesäkurssilaisena halut osallistua kaikkiin harjoituksiin.

Ilmoittaudut yhdeksi kalenterikuukaudeksi kerrallaan ja silloin sinulla on pääsy kaikkiin valitsemaasi harjoituksiin. Kuukausihinnat ovat seuraavat:

Kohota Qitä – Peruskurssi, kaksi kertaa viikossa - SEK 300:-/kuukausi

Kohota Qitä sekä Shenxin Qigong, kolme kertaa viikossa – SEK 450:-/kuukausi

Kesäkurssilainen 1, kolme kertaa viikossa - SEK 450:-/kuukausi

Kesäkurssilainen 1 ja 2, neljä kertaa viikossa – SEK 600:-/kuukausi

Kaikki harjoitukset, seitsemän kertaa viikossa – SEK 900:-/kuukausi

Kun ilmoittaudut, saat vastausviestin, joka sisältää lisätietoja maksusta ja muista sinun tarvitsevista asioista.

Tartu tilaisuuteen – osallistu alusta alkaen uuteen tapaan harjoitella yhdessä!

 

Lue lisää...

Naulaa kesäsuunnitelmasi ja ilmoittaudu kesäkurssille jo nyt!

Nyt voi ilmoittautua kotisivuillamme kevään ja kesän kursseille. Vilkaise kurssiohjelmaamme www.zhinengqigong.se/kurser nähdäksesi tarjontamme.

sommarkurs-2019-picknick.jpgSuosituimmat kurssimme ovat kesäkurssit, joilla voit satsata itseesi ja hyvinvointiisi treenaamalla qigongia jopa 18 päivää putkeen.

sommarkurs-2019-45-1080.jpg

Harjoitukset johtaa Dong-Yue Su, mikä tekee keäkursseista ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia lisää qigongista ja kehittyä treenissä. Anna kesän tulla lähemmäksi ja ilmoittaudu jo tänään!

sommarkurs-nossebro-2019-1200-1.jpg

Lue lisää...

Su Dongyue lähettää meille seuraavanlaisen viestin Koronaviruksesta

Emme pelästy tilanteesta, pysymme tyynenä. Mutta meidän pitää olla varovaisia.

Suojaa itsesi niin hyvin kuin pystyt, vältä paikkoja ja tilanteita missä on paljon väkeä. Yritä olla käyttämättä joukkoliikennettä, linja-autoa, raitiovaunua, junaa ja metroa. Jos suinkin mahdollista pysyttelet kotona. Käy kaupassa harvemmin ja osta enemmän silloin kun käyt.

Yritä pitää mielesi rauhallisena ja ajattele positiivisesti, kuten ”Mikään ei voi meitä vahingoittaa” tai ”Ei huolta” tai ” Olemme yhdessä vahvassa Qi-kentässämme, olemme vahvoja”. Tai muita tämäntyyppisiä ajatuksia jotka tekevät hyvää.

Harjoittele enemmän, siitä vointi paranee.

"Good wishes to you all"

Lue lisää...

Qigong-kurssit Sveitsissä

Feldis on rauhallinen kylä Graubündenissa Sveitsin kaakkoisosassa. 1500 metrin korkeudessa sijaitsevassa alppikylässä on lähettyvillä vuoria, laaksoja, jokia ja kauniita näkymiä. Alueella on kuuluisia paikkoja, kuten Davos, St Moritz, Flims/Laax. Feldisin kylä on alueen vähemmän tunnettu, piilotettu aarre.

Jos tulet mukaan, kun aloitamme qi-kenttän levittämisen Sveitsiin, saat 40 CHF esittelyalennuksen. Alennus koskee vain aloittelijoita ja vain ensimmäistä Kohota Qi -kurssiamme Sveitsissä.

Kurssille matkustaville on hyvät mahdollisuudet jatkaa vierailua pidemmänkin aikaa, jotta voi rauhassa nauttia tästä kauniista paikasta hieman kauemmin.

Ilmoittaudu kurssille täällä.

 feldis schweiz mountains green housesfeldis schweiz mountains green sunfeldis schweiz mountains snow housefeldis schweiz mountains sunset

 

Lue lisää...