Zhineng Qigong

  • image
  • image
  • image
  • image

Minun tarinani

Sairastin vakavaa kroonista väsymysoireyhtymää - kesäkurssilla sain elämäni takaisin

Julkaistu: 04 marras 2015

Hege 70Istuin ongelmitta ruokasalissa, jossa oli valtavasti ihmisiä, kotona en pystynyt edes istumaan lounaspöydässä oman perheeni kanssa. Näin sanoo Hege, jälleen yksi mukana ollut, joka on saanut hyviä tuloksia tämän vuoden kesäkurssilla.

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteista

Julkaistu: 09 syys 2014

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteistaEllenin ms-taudin vioittama jalka parani ja nyt hän kykenee jälleen kävelemään ja juoksemaan. Hän on päässyt takaisin töihin ja pystyy keskittymään paremmin. Harjoitukset ovat auttaneet hänen paranemisessa niin paljon, että perheenlisäys oli mahdollista. Nyt he iloitsevat pikku Valdemarista.

Livian jalka suoristui

Julkaistu: 31 loka 2015

Livia 70

Livia on kärsinyt juoksijan polvesta pitkään, mikä johtuu parantumattomasta, perinnöllisestä vaivasta. Kesäkurssilla hän huomasi, että hänen jalkansa oli suoristunut.

Viimeisimmat Uutiset

Mietikö mitä pakata mukaan kesäkurssille?

Pian alkaa kesäkurssi ja monet tulevat kurssille ensimmäistä kertaa. Olemme laatineet teille pakkauslistan. Olemme keränneet vihjeitä kokeneilta kesäkurssien kävijöiltä. Jos unohtaa jotain kotiin niin se ei ole maailmanloppu, sillä lähistöllä on apteekki ja elintarvikemyymälöitä. Muista että  ruotsalaiset kolikot (1, 2 ja 5) sekä setelit (100 ja 500) vanhenevat 30. kesäkuuta. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan maksuja näillä vanhenevilla kolikoilla ja seteleillä.

Tässä on linkki listalle.

EZQ Sommarkursen2016 486EZQ Sommarkursen2016 488

 

 

 

Kesäkurssi yksi on lähes täynnä

Ensimmäinen 9-päivän kurssimme on melkein täynnä ja odotamme kovasti näkevämme kaikki teidät Nossebrossa. Ennen kesäkurssia on hyvä miettiä kuinka meillä kaikilla on aina jotain uutta opittavaa ja ymmärrettävää harjoituksesta. Qikenttämme vahvistuu vuosi vuodelta joten mahdollisuutemme parantaa gongfuamme ja terveyttämme paranevat paranemistaan. Toivotamme kaikille mukavaa juhannusta ja hienoa kesäkurssia, tervetuloa!

EZQ Sommarkursen2016 499

Kerstin - Miksi tulen kesäkurssille yhä uudestaan

Lue Kerstinistä, joka osallistui viime vuonna kesäkurssille ensimmäistä kertaa. Hän tuli kurssille tyttärensä ansiosta, joka oli kurssilla vuotta aikaisemmin ja sai hienoja tuloksia. Ja tänä kesänä tulevat molemmat kurssille.

Olen mukana koska olen kuullut niin paljon positiivista kesäkursseista. Tyttäreni ja serkkuni ovat olleet täällä ja molemmat saivat todella hienoja tuloksia.

Kerstin ja LiviaAloitin Zhineng qigongin treenaamisen koska minulla on nilkkamurtuma joka yhä vaivaa, koska se murtui 40 vuotta sitten. Koko kehoni on jäykkä ja minulla on kipeät hartiat ja selkä. Olen enimmäkseen valtavan väsynyt ja minulla on vatsaongelmia. Kaiken lisäksi minulla on syntymävikana virheasento alaraajoissa suhteessa polviin. Kesäkurssilla tuntuu että nilkkani on parantumassa ja vasen jalkani on suoristunut. Ja tunnen suurempaa rauhaa. Tulen varmasti takaisin kesäkursseille tulevaisuudessakin. Tunnen löytäneeni harjoitusmuodon, jota voin jatkaa läpi elämäni ja joka voi pitää minut elinvoimaisena. Täällä on fantastista olla tyttäreni kanssa ja kokea tämä kaikki yhdessä ja sitten treenata yhdessä kun tapaamme.

Livia - Miksi tulen kesäkurssille yhä uudestaan

Lue 21-vuotiaasta Liviasta miksi hän tulee kesäkurssille joka vuosi.

Minulla oli polvivamma joka aiheutti sen että tuskin pystyin kävelemään. Se parani ensimmäisellä kesäkurssilla, jonka kävin vuonna 2015. Huomasin myös voivani kaikin tavoin hyvin.

LiviaOn ihanaa olla kesäkurssilla. Siellä vallitsee ihana yhteisöllisyys ja seurustellaan kaikenikäisten ihmisten kanssa. Kaikki auttavat ja eletään yhdessä monien kanssa, mutta kaikki toimii erittäin hyvin. On hauskaa että voi kokea tämän pari viikkoa joka vuosi. Viime vuonna sain myös äitini mukaan ja hän on kuten minäkin saanut parannusta vaivaansa. Meillä on samanlainen geneettinen vaiva jaloissa, mikä aiheutti sen että kun olin Australiassa tarjoilijana, vaiva paheni niin että tuskin pystyin kävelemään.

Kun aloitin harjoittelun en voinut kovin hyvin henkisesti, mutta tällä hetkellä voin uskomattoman paljon paremmin. Siitä olen todella kiitollinen. Olin treenannut European Zhineng Qigong -ryhmässä ennen kesäkurssia, mutta kesäkurssilla oleminen on ihan eri juttu. Siellä ymmärsin että  Zhineng qigong sisältää paljon enemmän kuin pelkät liikkeet. Se auttaa elämässäni monin eri tavoin. Tämä ajattelutapa auttaa minua. Saan enemmän energiaa, tarvitsen vähemmän unta ja olen iloisempi.