Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

European Zhineng Qigong

Minun tarinani

Tänne olemme koonneet osallistujien kertomuksia parannuksista joita he ovat saaneet treenaamalla kanssamme. Qigongia treenaamalla voit parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Koska olemme kaikki yksilöitä, joilla on eri lähtökohdat, näkyvät terveyttä parantavat tulokset monin eri tavoin. On tärkeää että kaikilla on mahdollisuus parantaa terveyttään treenaamalla ja tätä vahvistaa henkilökohtaiset kertomukset.

 

alle 440px

Selvästi parempi olo aivohalvauksen jälkeen

Julkaistu: 14 elo 2017

Tove-KarinUsean sydän-kohtauksen jälkeen sai Tove-Karin aivo-halvauksen. Kuntoutus eteni. Mutta aivohalvauksen jälkeen hän sai aivoverenvuodon ja hänen edistyksensä taantui. Voisiko zhineng qigong -peruskurssi auttaa? Kyllä, tulokset olivat hämmästyttäviä. Jo kahden vuoden ajan on Tove treenannut säännöllisesti viikoittain.

Read more ...

Syyskurssit 2017

Julkaistu: 09 loka 2017

ezq Loga 70x70Noin kuukauden päästä pidetään meidän arvostetut syyskurssimme Karjaalla Suomessa ja Bergenissä Norjassa. Syyskurssit ovat neljän päivän pituisia internaattikursseja, jotka kestävät torstaista sunnuntaihin. Kaikki jotka ovat käyneet kohota qi viikonloppukurssin voivat osallistua.

Syyskursseilla treenaamme sitä mitä olemme aikaisemmin oppineet peruskurssilla. Kokeilemme myös treenaamista, joka muistuttaa kesäkursseilla treenaamista, mikä on parasta mitä voimme tarjota treenaamisen tiellä. Sen lisäksi että treenaamme syyskursseilla paljon kohota qitä yhdessä, ehdimme myös tutustua enemmän qigongfilosofiaan ja mennä syvemmälle siihen kuinka treenaamme qigongia, ei vain harjoitussalissa vaan myös jokapäiväisessä elämässä.

Syyskurssit sopivat aloittelijoille jotka esimerkiksi haluavat testata vähän enemmän treenaamista, ennen kuin menevät pidemmälle kurssille, mutta myös kokeneelle harjoittelijalle, joka haluaa täyttää qivarastojaan talvea varten. Kurssit tarjoavat myös mukavaa kanssakäymistä ja on hyvä tilaisuus tavata ja keskustella toisten qigongharjoittelijoiden kanssa. 

Tervetuloa!

Ilmoittaudu Karjaan kurssille 
Ilmoittaudu Bergenin kurssille

2016 Hostkurs Larkkulla gruppfoto 450

Karjaa 2016

WEBBkursfoto hostkurs bergen 16

Bergen 2016

Qigongin avulla Lotta-Karin parantui vuosia kestäneistä kivuista, sairauksista ja voimattomuudesta

Julkaistu: 21 loka 2017

Lotta Karin Vaikka Lotta-Karin kärsi kroonisesta väsymysoire-yhtymästä, niskan retkahdus-vammasta, tinnituksesta, vatsavaivoista ym., syy siihen miksi hän alkoi treenaamaan qigongia oli se, että hän halusi parantaa laulutaitoaan. Laulutaito parani, mutta sen lisäksi monta hänen fyysistä sairauttaan helpotti tai hävisi kokonaan.

Read more ...

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeen

Julkaistu: 12 loka 2014

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeenKun Annetten elämänkumppani kuoli, 43 yhteisen vuoden jälkeen , hän meni Qigong kurssille ja sai työkalun, jonka avulla kesti surunsa ja voimia opetella elämään yksinään. Se oli yksi parhaista asioista, mitä hän on tehnyt. Se on myös antanut hänelle suuren rauhan ja erilaisia fyysisiä vaivoja on parantunut.

Read more ...

Livian jalka suoristui

Julkaistu: 31 loka 2015

Livia 70

Livia on kärsinyt juoksijan polvesta pitkään, mikä johtuu parantumattomasta, perinnöllisestä vaivasta. Kesäkurssilla hän huomasi, että hänen jalkansa oli suoristunut.

Read more ...

Hanne on kivuton reumasta huolimatta

Julkaistu: 28 loka 2017

Vuonna 2005 Hanne aloitti treenaamisen. Kun hän vuonna 2014 sai reumadiagnoosin, ihmettelivät lääkärit hänen liikkuvuuttaan ja suhteellista kivuttomuuttaan. Kesäkurssilla hän näytti kuinka pystyi heiluttamaan varpaitaan ja taipumaan polvista. Hannelle on kuitenkin tärkeintä henkiset muutokset.

Read more ...

Onko mainosjulisteista hyötyä?

Julisteiden jakaminen on yksi markkinointikeinomme. Onko julisteiden jakamisesta mitään hyötyä? Kyllä vain, meillä on useita esimerkkejä henkilöistä, jotka treeneevat kanssamme tällä hetkellä ja ovat löytäneet meidät juuri julisteiden avulla. Madeleine ja Johannes ovat pari esimerkkiä.

affischtavla stockholm qigong 2018

Madeleine muistelee kuinka hän ensimmäisen kerran törmäsi European Zhineng Qigongiin. Hän huomasi julisteen joka oli lääkärin vastaanottohuoneen seinällä. Hän oli juuri saanut huonoja uutisia sairaalasta ja istui itkien odotushuoneessa. Hän kohotti katseensa ja näki julisteen jossa joku treenasi qigongia. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin kuullut qigongista mutta kiinnostui heti. "Qigong... itsetreenaus...sitä, ajattelin, juuri sitä minä tarvitsen." hän kertoo. Tuntui hyvältä löytää jotain jota pystyi tekemään itse, arkielämässä, sillä aikaisemmin hänen oli täytynyt juosta ympäriinsä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin saadakseen apua. Tänä päivänä hän on treenannut yli 14 vuotta ja se tuntuu hyvältä.

Johannes myös on treenannut kauan. 18 vuotta sitten olisi hän hakenut musiikkikoulutukseen, mutta hänellä oli ranteissa tulehdus. Hän huomasi kaupungilla julisteen ja päätti mennä kurssille niin pian kuin mahdollista. Hän pääsi kurssille ja tulehdus katosi. Hän pystyi suorittamaan musiikkikoulutuksen sisäänpääsykokeen ja pääsi läpi. Siitä lähtien hän on treenannut qigongia päivittäin.

affischtavla malin livia stockholm qigong 2018

Kaksi qigongaajaa Tukholmassa kiinnittämässä julisteita kävelyllä kesän lämmössä.

Ehkä sinulla on mahdollisuus auttaa julisteiden jakamisessa seudulla jossa asut ja treenaat? Puhu opettajan tai kontaktihenkilön kanssa, jos olet kiinnostunut.

 

Lue lisää...

”Ajatukseni ovat rauhoittuneet ja voin katsoa elämää ilolla."

sommarkurs2 2018 maria malin magdalena nossebro walk

On tärkeää pystyä rauhoittumaan arkielämässä. Pystyä olemaan tässä ja nyt ja olemaan tuhlaamatta energiaa murehtimiseen ja huolestumiseen. Lue kuinka kursseillemme osallistujat tuntevat läsnäolon treenattuaan European Zhineng Qigong -ryhmässä.

 

Lotta

“En lankea enää niin helposti henkisiin esteisiin - olen tasapainoisempi ja myhäilen useammin elämälle. Hienoa tuntea että ei enää huolestu ympärillä olevista asioista koko aikaa, vaan pystyy olemaan rauhallinen ja pystyy näkemään niissä huvittavat puolet."

Lue Lotan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Hanne

“Tärkeintä mitä tapahtui kun aloin treenaamaan qigongia oli se, että päässä hiljeni. Kaikkea mahdollista kuohui aikaisemmin päässäni; ajatuksia, muistikatkelmia, juoruja, roskaa. Ei ollut koskaan rauhaa."

Lue Hannen kertomus tästä  

 

Gunilla

“Kehon jännitykset ovat vähentyneet valtavasti. Levätessä pystyn rentoutumaan. Vatsani toimii normaalisti ja on helpompi hengittää. Ajatukseni ovat rauhoittuneet ja voin katsoa elämää ilolla."

Lue Gunillan kertomus tästä  (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Lotta

“Tunnen eläväni enemmän tässä ja nyt, olen rauhallisempi, myös ympärilläni olevat ihmiset ovat sitä mieltä että olen muuttunut."

Lue Lotan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Lotta-Karin

“Qigong on myös tänä päivänä työkalu joka auttaa minua käsittelemään vastoinkäymisiä joita elämä tuo. Olen rauhallisempi ja tasapainoisempi."

Lue Lotta-Karinin kertomus tästä 

 

Jessica

“Henkisesti pystyn helpommin saamaan asioita tehdyksi, olen keskittyneempi ja rauhallinen. Elämä paranee kaikilla alueilla, kun teen Zhineng gigong -harjoituksia. Harjoitukset ovat lääkkeeni ja työkalut vakaan, hyvän ja elämänmittaisen terveyden ylläpitämiseksi."

Lue Jessican kertomus tästä  

 

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Lue lisää...

Väsynyt työskentelemään tietokoneen ääressä?

Vietätkö sinäkin paljon aikaa tietokoneen ääressä? Tuntuuko että se kuluttaa terveyttäsi? Tuletko väsyneeksi ja jäykäksi? Saatko hartia-, niska- ja pääkipuja? Qigongia treenaamalla voi säilyttää voimansa ja hyvinvointinsa.

Treenaamalla voimme saada lisää energiaa. Peruskursseilla opimme myös tietyn tavan seisoa ja istua, mikä voi auttaa meitä säilyttämään energiaamme sen sijaan että väsyisimme. Kuinka istumme ja seisomme vaikuttaa terveyteen ja mitä useammin pystymme käyttämään kehoamme hyvällä tavalla - sitä parempi se on hyvinvoinnillemme. Pitää hyvä kehon asento tietokoneen ääressä on yksi tapa torjua terveysongelmia.

sommarkurs2 2018 malin magdalena sunset practise

Toinen tapa on tehdä EasyCare -silmien terveydeksi harjoitusta. EasyCare -silmien terveydeksi sisältää lyhyitä harjoituksia jotka on suunniteltu harjoittamaan silmiä, kehon osa johon tietokoneen ruutu voi vaikuttaa negatiivisesti. Silmien terveys voi parantua viettämällä hetki tietokoneen ääressä tekemällä EasyCare -harjoitusta. Silmät vaikuttavat myös muualle kehoon, joten treenaaminen tekee hyvää koko keholle. EasyCare hetki kestää noin kolme minuuttia.

Katso kurssiohjelmaa löytääksesi seuraavan kurssin!

easycare eyes malin 440

Lue lisää...

Dongyue Su pitää EasyCare silmien terveydeksi -kurssin Tukholmassa

easycare eye malin qigong 440

Tukholman kesäkurssiharjoituksen yhteydessä, 2.-6. tammikuuta, tulee Dongyue Su pitämään EasyCare silmien terveydeksi -kurssin. Kurssi kestää noin tunnin ja pidetään torstaina 3. tammikuuta 2019 klo 16:15 alkaen. Klikkaa tätä linkkiä niin pääset kurssi-ilmoittautumislomakkeelle.

Lue lisää...