Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

European Zhineng Qigong

Minun tarinani

Tänne olemme koonneet osallistujien kertomuksia parannuksista joita he ovat saaneet treenaamalla kanssamme. Qigongia treenaamalla voit parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Koska olemme kaikki yksilöitä, joilla on eri lähtökohdat, näkyvät terveyttä parantavat tulokset monin eri tavoin. On tärkeää että kaikilla on mahdollisuus parantaa terveyttään treenaamalla ja tätä vahvistaa henkilökohtaiset kertomukset.

 

alle 440px

Selvästi parempi olo aivohalvauksen jälkeen

Julkaistu: 14 elo 2017

Tove-KarinUsean sydän-kohtauksen jälkeen sai Tove-Karin aivo-halvauksen. Kuntoutus eteni. Mutta aivohalvauksen jälkeen hän sai aivoverenvuodon ja hänen edistyksensä taantui. Voisiko zhineng qigong -peruskurssi auttaa? Kyllä, tulokset olivat hämmästyttäviä. Jo kahden vuoden ajan on Tove treenannut säännöllisesti viikoittain.

Read more ...

Krooninen kipu kädessä ja muut terveysongelmat ovat hävinneet

Julkaistu: 23 joulu 2015

Åke alkoi harjoittelemaan Zhineng qigongia neljätoista vuotta sitten, koska hänellä oli kroonisia kipuja oikeassa kädessään. Matkan varrella katosivat myös muut ongelmat, kuten toistuva noidannuoli, suolistovaivat ja polttava tunne takareidessä. Åke tuntee tällä hetkellä itsensä paljon terveemmäksi kuin silloin kun aloitti qigongin harjoittelemisen.

 

Read more ...

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaa

Julkaistu: 10 loka 2014

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaaQigongin kautta säärikipu ja lievä virtsankarkailu häipyi. Olkapäät ovat parantuneet ja verenpaine sekä veriarvot ovat normaalit kiitos qigongin.

Read more ...

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla

Julkaistu: 23 toukokuu 2015

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla.

Zhinen qigong on auttanut minua monissa elämän asioissa. Itseasiassa uskallan jopa väittää, että se on auttanut minua kehittymään elämän joka osa-alueella.

Read more ...

Syyskurssit 2017

Julkaistu: 09 loka 2017

ezq Loga 70x70Noin kuukauden päästä pidetään meidän arvostetut syyskurssimme Karjaalla Suomessa ja Bergenissä Norjassa. Syyskurssit ovat neljän päivän pituisia internaattikursseja, jotka kestävät torstaista sunnuntaihin. Kaikki jotka ovat käyneet kohota qi viikonloppukurssin voivat osallistua.

Syyskursseilla treenaamme sitä mitä olemme aikaisemmin oppineet peruskurssilla. Kokeilemme myös treenaamista, joka muistuttaa kesäkursseilla treenaamista, mikä on parasta mitä voimme tarjota treenaamisen tiellä. Sen lisäksi että treenaamme syyskursseilla paljon kohota qitä yhdessä, ehdimme myös tutustua enemmän qigongfilosofiaan ja mennä syvemmälle siihen kuinka treenaamme qigongia, ei vain harjoitussalissa vaan myös jokapäiväisessä elämässä.

Syyskurssit sopivat aloittelijoille jotka esimerkiksi haluavat testata vähän enemmän treenaamista, ennen kuin menevät pidemmälle kurssille, mutta myös kokeneelle harjoittelijalle, joka haluaa täyttää qivarastojaan talvea varten. Kurssit tarjoavat myös mukavaa kanssakäymistä ja on hyvä tilaisuus tavata ja keskustella toisten qigongharjoittelijoiden kanssa. 

Tervetuloa!

Ilmoittaudu Karjaan kurssille 
Ilmoittaudu Bergenin kurssille

2016 Hostkurs Larkkulla gruppfoto 450

Karjaa 2016

WEBBkursfoto hostkurs bergen 16

Bergen 2016

Hanne on kivuton reumasta huolimatta

Julkaistu: 28 loka 2017

Vuonna 2005 Hanne aloitti treenaamisen. Kun hän vuonna 2014 sai reumadiagnoosin, ihmettelivät lääkärit hänen liikkuvuuttaan ja suhteellista kivuttomuuttaan. Kesäkurssilla hän näytti kuinka pystyi heiluttamaan varpaitaan ja taipumaan polvista. Hannelle on kuitenkin tärkeintä henkiset muutokset.

Read more ...

Pian ovat kesäkurssit - oletko varannut matkasi?

Nyt ei ole enää pitkä aika kesäkurssien alkuun. Suosittelemme varaamaan matkat ajoissa. Koska yhä useammat valitsevat juna- tai bussimatkailun lomaillessaan
Ruotsissa, voivat lähdöt olla täyteen buukattuja. Tänä vuonna voivat kesäkursseille osallistujat ilmoittautua ennakkoon kampakurssille. Tästä mahdollisuudesta voi lukea oheisesta linkistä. Lisäksi tarjoamme inspiroivan kuvakollaasin viime vuoden kursseilta. Tervetuloa Nossebrohon!

sommarkursbildkollage-2018.jpg
Klikkaa kuvaa avataksesi suuremman version uudessa ikkunassa.

Lue lisää...

Åsa - Miksi tulen kesäkursseille joka vuosi yhä uudestaan

”Koska käyn kesäkursseilla jaksan syksyn paremmin"

"Kävin ensimmäisen kesäkurssini vuonna 2011 ja olen siitä lähtien käynyt kaikki 18 päivän kesäkurssit joka vuosi. Alussa tulin kesäkursseille migreenin vuoksi. Se on tullut asteittain paremmaksi siitä lähtien kun aloitin qigongin treenaamisen. Mutta viime vuosina en ole tullut kursseille pelkästään fyysisen terveyden vuoksi, vaan koska olen saanut treenaamisesta sisäisen rauhan. Koska käyn kesäkursseilla, jaksan vähän paremmin töissä kun syksy tulee. Minulla on myös enemmän motivaatiota ja jaksan paremmin arkipäivässä ja perhe-elämässä."

Åsa "Keväällä 2012 migreeni helpottui paljon, kuten myös muu terveydentila. Aikaisemmin minulla oli useita migreenikohtauksia kuukaudessa, mutta nyt nämä kohtaukset ovat heikenneet huomattavasti, ja jos tulevat eivät vaikuta minuun juuri ollenkaan. Söin aikaisemmin migreenin estolääkkeitä, joita en tarvitse enää. En tiennyt qigongista mitään kun aloitin EZQ:n treenaamisen. Kuulin qigongista ystävältäni, joka oli saanut apua selkävaivoihinsa qigongista. Halusin vain kokeilla, koska myös minulla oli jäykät hartiat ja niska. Ensivaikutelmani oli että kaikki olivat niin avoimia ja lämpimiä. Pidin siitä."

 

Lue lisää...

Kesäkursseilla järjestettäville EasyCare - kampakursseille ennakkoilmoittautuminen kotisivujen kautta

Kuten viime vuosina tulemme myös tämän vuoden kesäkursseilla järjestämään suositut EasyCare - kampakurssit, sekä kesäkurssi ykkösellä että kakkosella. Kursseille voivat osallistua vain kesäkursseille osallistujat. Kurssit kestävät reilun tunnin ja ne pidetään illalla varsinaisen opetusohjelman jälkeen. Kesän kursseilla saamme uutta tietoa, joka parantaa ymmärrystämme qigongista sekä saamaan parempia tuloksia. Klikkaa tästä lukeaksesi enemmän EasyCare - kampakurssista sekä kommentteja menetelmän käyttäjiltä.

Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua ja maksaa kurssi etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kirjoita "EasyCare kampa", nimesi ja mitä kesäkurssia ilmoittautuminen koskee, kurssi yksi tai kaksi, tai molempia.

Ensikertalaisille kurssi maksaa SEK 700:-. Hintaan sisältyy kampa, jonka saat kesäkurssilla. Jos kertaat kurssin hinta on SEK 100:-.

Maksun eräpäivä on 14. kesäkuuta PerfectSelf AB:lle. Ruotsalainen pankkitili: 5265-3672 maksut ulkomailta IBAN SE74 8000 0832 7969 3646 0176, BIC SWEDSESS

qigong sommarkurs 2018 maria nossebro

Lue lisää...

”Sain kokonaan uuden elämän. Treenaaminen teki suuren muutoksen."

Allas-aikakausilehti Klikkaa tästä päästäksesi koko reportaasiin, jonka Allas-lehti teki hänestä. Reportaasi on ruotsiksi.

Allas-aikakausilehti julkaisi joulukuun alussa reportaasin Jessicasta, joka osallistuu kursseillemme.  Hän sairastui narkolepsiaan saatuaan sikainfluenssarokotteen. Hän tuli hyvin väsyneeksi, sai katapleksiakohtauksia ja painajaisia.  Kiitos Zhineng Qigongin hän on nyt hyvällä tiellä takaisin elämään. Mitä enemmän hän treenaa sitä paremmin hän voi. Klikkaa tästä päästäksesi koko reportaasiin, jonka Allas-lehti teki hänestä. Reportaasi on ruotsiksi.

Lue lisää...