Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

European Zhineng Qigong

Minun tarinani

Tänne olemme koonneet osallistujien kertomuksia parannuksista joita he ovat saaneet treenaamalla kanssamme. Qigongia treenaamalla voit parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Koska olemme kaikki yksilöitä, joilla on eri lähtökohdat, näkyvät terveyttä parantavat tulokset monin eri tavoin. On tärkeää että kaikilla on mahdollisuus parantaa terveyttään treenaamalla ja tätä vahvistaa henkilökohtaiset kertomukset.

 

alle 440px

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla

Julkaistu: 23 touko 2015

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla.

Zhinen qigong on auttanut minua monissa elämän asioissa. Itseasiassa uskallan jopa väittää, että se on auttanut minua kehittymään elämän joka osa-alueella.

Read more ...

Qigongin avulla Lotta-Karin parantui vuosia kestäneistä kivuista, sairauksista ja voimattomuudesta

Julkaistu: 21 loka 2017

Lotta Karin Vaikka Lotta-Karin kärsi kroonisesta väsymysoire-yhtymästä, niskan retkahdus-vammasta, tinnituksesta, vatsavaivoista ym., syy siihen miksi hän alkoi treenaamaan qigongia oli se, että hän halusi parantaa laulutaitoaan. Laulutaito parani, mutta sen lisäksi monta hänen fyysistä sairauttaan helpotti tai hävisi kokonaan.

Read more ...

Livian jalka suoristui

Julkaistu: 31 loka 2015

Livia 70

Livia on kärsinyt juoksijan polvesta pitkään, mikä johtuu parantumattomasta, perinnöllisestä vaivasta. Kesäkurssilla hän huomasi, että hänen jalkansa oli suoristunut.

Read more ...

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteista

Julkaistu: 09 syys 2014

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteistaEllenin ms-taudin vioittama jalka parani ja nyt hän kykenee jälleen kävelemään ja juoksemaan. Hän on päässyt takaisin töihin ja pystyy keskittymään paremmin. Harjoitukset ovat auttaneet hänen paranemisessa niin paljon, että perheenlisäys oli mahdollista. Nyt he iloitsevat pikku Valdemarista.

Read more ...

Hanne on kivuton reumasta huolimatta

Julkaistu: 28 loka 2017

Vuonna 2005 Hanne aloitti treenaamisen. Kun hän vuonna 2014 sai reumadiagnoosin, ihmettelivät lääkärit hänen liikkuvuuttaan ja suhteellista kivuttomuuttaan. Kesäkurssilla hän näytti kuinka pystyi heiluttamaan varpaitaan ja taipumaan polvista. Hannelle on kuitenkin tärkeintä henkiset muutokset.

Read more ...

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaa

Julkaistu: 10 loka 2014

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaaQigongin kautta säärikipu ja lievä virtsankarkailu häipyi. Olkapäät ovat parantuneet ja verenpaine sekä veriarvot ovat normaalit kiitos qigongin.

Read more ...

SU DONGYUEN VETÄMÄT KESÄKURSSIT – Nyt 25. peräkkäinen vuosi

Nyt voit ilmoittautua kesäkursseille, taso yksi 9 päivää, 24. kesäkuuta - 3. heinäkuuta, ja taso kaksi 9 päivää, 3.-12. heinäkuuta. Kesäkurssit ovat suurimpia ja suosituimpia kurssejamme ja ainoita kursseja, joita pääopettajamme Su Dongyue vetää. Mahdollisuudesta saada oppia suoraan opettajalta ja olla hänen qikentässään on aina Kiinassa arvostettu erityisesti.

2018-sommarkurs-två-qigong-nossebro-nossan-blå-himmel-klart-vatten.jpg

Myös tänä vuonna viehättävä Nossebro Läntisellä Götanmaalla ottaa meidät avosylin vastaan. Yhdeksän tai kahdeksantoista päivää ammattimaista qigongopetusta ja treenausta vahvassa qikentässä, joka mahdollistaa osallistujille parhaat mahdolliset tulokset. Vanhojen tai uusien ystävien seurasta nauttiminen, ystävällinen ja rakkaudellinen ilmapiiri mainitaan yhä uudelleen kurssiarvioinneissa, esimerkiksi viime vuoden kurssiraportissa taso ykköseltä.

Viime vuosina olemme lähestyneet rajaa, kuinka paljon voimme ottaa kurssille osalistujia. Tiedätkö jo että haluat olla mukana - älä viivyttele ilmoittautumista. Ilmoittautumisen kurssille yksi voit tehdä tästä linkistä, kurssille kaksi tästä linkistä.

Lue lisää...

Talvikurssi lähestyy

 

vinterkursen-2018-josefina-karlskoga-folkhogskola.jpg

Monille on muodostunut talvikurssista Karlskogassa pidetty traditio. Kurssi antaa fantastisen mahdollisuuden parantaa terveyttään, päästä stressistä ja täyttää itsensä energialla - mikä voi olla tarpeellista pitkän talven jälkeen. Viime vuonna meitä oli melkein 100 henkilöä jotka asuivat ja treenasivat yhdessä Karlskogan kansankorkeakoulussa.

vinterkursen-2018-snow-1440px.jpg

Kurssin aikana keskitymme Shenxin Qigong -harjoitukseen ja treenaamme paljon. Parina iltana järjestetään myös EasyCare -kurssi heille jotka haluavat oppia pieniä ja tehokkaita harjoitteita jotka voivat vahvistaa ja parantaa elintoimintojamme.

vinterkursen-2018-snow-fredrik-kaj-peter-1440px.jpg

Vaikka treenaamme paljon on myös hyvin aikaa seurustella kurssikavereiden kanssa. Syömme yhdessä koulun kauniissa ruokasalissa, josta on näköala Möckeln järvelle. Yhtenä iltapäivänä meillä on vapaata jolloin voimme tutkia Karlskogaa - mukavaa värmlantilaista kaupunkia, jossa on Alfred Nobelin Björkborn-kartano, joka on yksi suurista turistikohteista.

vinterkursen-2018-utflyktsdag.jpg

Jotta voit osallistua talvikurssille täytyy sinun ensin olla käynyt Shenxin Qigong -peruskurssi, sen vuoksi aloitamme hitaasti peruskurssilla viikonloppuna viikolla 7. Kun peruskurssi on käyty voi sen jälkeen osallistua talvikurssille. Jos käy molemmat kurssit tulee siitä yhteensä kahdeksan päivää ihanaa treenausta. Ne jotka ovat käyneet kesäkurssi 2:n voivat jäädä vielä Xing Shen Zhuang -treenauspäivään.

Kurssille on yhä vapaita paikkoja! Ota kiinni mahdollisuudesta tankata itsellesi qitä, tavata ystäviä sekä saada ihana viikko talvisessa maisemassa!

Lue lisää...

EasyCare silmien terveydeksi - kurssi järjestetään talvikurssin yhteydessä Karlskogassa

Talvikurssin yhteydessä Karlskogassa järjestämme EasyCare silmien terveydeksi - kurssin. Kurssi kestää noin tunnin ja se pidetään Karlskogan kansanopistossa lauantaina 16. helmikuuta klo 19, toisin sanoen peruskurssin aikana, joka pidetään ennen talvikurssia. Klikkaa tästä linkistä päästäksesi ilmoittautumislomakkeeseen.

Vinterkursen 2018 5

EasyCare silmien terveydeksi on sarja lyhyitä harjoituksia jotka voidaan tehdä muutamassa minuutissa ja on siten helppo sisällyttää arkipäivään, esimerkiksi työpaikalla. Kurssiarvioinneista käy ilmi hyviä tuloksia. Monet osallistujat ovat tyytyväisiä harjoitukseen ja ovat todenneet pystyvänsä rentoutumaan paremmin, tuntevat itsensä vähemmän väsyneeksi, silmät ovat kirkkaammat ja joillakin on näkö parantunut.

easycare eye malin qigong2 440

Lue lisää...

Viikonloppukurssi Örebrossa

Lukukausien aikana järjestämme viikonloppukursseja monilla eri paikkakunnilla. Joissakin paikoissa meillä on ollut toimintaa pitkään, toiset paikat ovat uudempia. Silloin tällöin pidetään kursseja kokonaan uusilla paikkakunnilla, usein jonkun sellaisen aloitteesta, joka on jo treenannut kanssamme ja haluaa antaa mahdollisuuden myös toisille oppia Zhineng Qigongia. Sitäpaitsi on hyvä saada kotiseudulle treenauskavereita, jotka voivat tukea ja antaa inspiraatiota treenaamiseen. Monilla kurssipaikkakunnilla järjestetään yhteisiä viikkotreenejä, jotta treenaamisen tapa säilyy.

nossebro-road-sunset-summer-course-2018.jpg

Keväällä järjestämme ensimmäistä kertaa Kohota Qi -peruskurssin Örebrossa. Kurssi pidetään 16.-17. maaliskuuta. Perjantai-iltana 15. maaliskuuta on myös ilmainen luento Zhineng Qigongista. Tästä voit ilmoittautua Örebron kurssille. Tästä pääset koko kevään kurssiohjelmaan!
Tervetuloa kursseillemme!

Lue lisää...