Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

Nossebro 2010 beskuren 960 med fin text02

European Zhineng Qigong

Minun tarinani

Tänne olemme koonneet osallistujien kertomuksia parannuksista joita he ovat saaneet treenaamalla kanssamme. Qigongia treenaamalla voit parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Koska olemme kaikki yksilöitä, joilla on eri lähtökohdat, näkyvät terveyttä parantavat tulokset monin eri tavoin. On tärkeää että kaikilla on mahdollisuus parantaa terveyttään treenaamalla ja tätä vahvistaa henkilökohtaiset kertomukset.

 

alle 440px

Qigongin avulla Lotta-Karin parantui vuosia kestäneistä kivuista, sairauksista ja voimattomuudesta

Julkaistu: 21 loka 2017

Lotta Karin Vaikka Lotta-Karin kärsi kroonisesta väsymysoire-yhtymästä, niskan retkahdus-vammasta, tinnituksesta, vatsavaivoista ym., syy siihen miksi hän alkoi treenaamaan qigongia oli se, että hän halusi parantaa laulutaitoaan. Laulutaito parani, mutta sen lisäksi monta hänen fyysistä sairauttaan helpotti tai hävisi kokonaan.

Read more ...

Syyskurssit 2017

Julkaistu: 09 loka 2017

ezq Loga 70x70Noin kuukauden päästä pidetään meidän arvostetut syyskurssimme Karjaalla Suomessa ja Bergenissä Norjassa. Syyskurssit ovat neljän päivän pituisia internaattikursseja, jotka kestävät torstaista sunnuntaihin. Kaikki jotka ovat käyneet kohota qi viikonloppukurssin voivat osallistua.

Syyskursseilla treenaamme sitä mitä olemme aikaisemmin oppineet peruskurssilla. Kokeilemme myös treenaamista, joka muistuttaa kesäkursseilla treenaamista, mikä on parasta mitä voimme tarjota treenaamisen tiellä. Sen lisäksi että treenaamme syyskursseilla paljon kohota qitä yhdessä, ehdimme myös tutustua enemmän qigongfilosofiaan ja mennä syvemmälle siihen kuinka treenaamme qigongia, ei vain harjoitussalissa vaan myös jokapäiväisessä elämässä.

Syyskurssit sopivat aloittelijoille jotka esimerkiksi haluavat testata vähän enemmän treenaamista, ennen kuin menevät pidemmälle kurssille, mutta myös kokeneelle harjoittelijalle, joka haluaa täyttää qivarastojaan talvea varten. Kurssit tarjoavat myös mukavaa kanssakäymistä ja on hyvä tilaisuus tavata ja keskustella toisten qigongharjoittelijoiden kanssa. 

Tervetuloa!

Ilmoittaudu Karjaan kurssille 
Ilmoittaudu Bergenin kurssille

2016 Hostkurs Larkkulla gruppfoto 450

Karjaa 2016

WEBBkursfoto hostkurs bergen 16

Bergen 2016

Krooninen kipu kädessä ja muut terveysongelmat ovat hävinneet

Julkaistu: 23 joulu 2015

Åke alkoi harjoittelemaan Zhineng qigongia neljätoista vuotta sitten, koska hänellä oli kroonisia kipuja oikeassa kädessään. Matkan varrella katosivat myös muut ongelmat, kuten toistuva noidannuoli, suolistovaivat ja polttava tunne takareidessä. Åke tuntee tällä hetkellä itsensä paljon terveemmäksi kuin silloin kun aloitti qigongin harjoittelemisen.

 

Read more ...

Hanne on kivuton reumasta huolimatta

Julkaistu: 28 loka 2017

Vuonna 2005 Hanne aloitti treenaamisen. Kun hän vuonna 2014 sai reumadiagnoosin, ihmettelivät lääkärit hänen liikkuvuuttaan ja suhteellista kivuttomuuttaan. Kesäkurssilla hän näytti kuinka pystyi heiluttamaan varpaitaan ja taipumaan polvista. Hannelle on kuitenkin tärkeintä henkiset muutokset.

Read more ...

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteista

Julkaistu: 09 syys 2014

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteistaEllenin ms-taudin vioittama jalka parani ja nyt hän kykenee jälleen kävelemään ja juoksemaan. Hän on päässyt takaisin töihin ja pystyy keskittymään paremmin. Harjoitukset ovat auttaneet hänen paranemisessa niin paljon, että perheenlisäys oli mahdollista. Nyt he iloitsevat pikku Valdemarista.

Read more ...

Livian jalka suoristui

Julkaistu: 31 loka 2015

Livia 70

Livia on kärsinyt juoksijan polvesta pitkään, mikä johtuu parantumattomasta, perinnöllisestä vaivasta. Kesäkurssilla hän huomasi, että hänen jalkansa oli suoristunut.

Read more ...

Opi enemmän qigongista, meridiaaneista ja akupunktiopisteistä

Monet jotka treenaavat Zhineng Qigongia toivoisivat että voisivat auttaa läheisiään eri terveysongelmissa. Ensisijaisesti suosittelemme heille qigongkurssia, mutta joskus voi olla syitä jotka estävät kursseille osallistumisen. Silloin voi Tuina-käsittely olla vaihtoehtoinen tapa auttaa perhetta ja ystäviä. Se voi myös herättää kiinnostusta ja uteliaisuutta osallistua myöhemmin kursseille.

blommor sommarkurs rosor nossebro 

Tuina

Tuina on yleiskäsite eri kehoterapioille ja se mitä me opetamme kutsutaan Akupunktio Tuinaksi. Kurssilla opimme meridiaani-järjestelmää ja akupunktiopisteitä, mikä voi lisätä sinunkin joka olet treenannut kauan ymmärrystä ja tietämystä qigongista. Saadakseen parempia tuloksia täytyy terapeutilla/harjoittajalla olla voimaa ja sitä saa harjoittelemalla qigongia.

 

Weituo Jin

Tuina-kurssin yhteydessä opetamme siksi Weituo Jin qigongmenetelmää, jonka avulla terapeutti/harjoittaja saa voimaa. Weituo Jin kurssi on pakollinen jos haluaa oppia Tuinaa. Menetelmää on hyvä treenata sinunkin joka jo työskentelee terapauttina muilla aloilla, osittain voidaksesi antaa parempia käsittelyjä mutta myös vahvistaaksesi itseäsi.

wtj karoline bratland norge 

Qikenttä

Kun tulet ensimmäistä kertaa Tuina-kurssille, täytyy sinun samalla kertaa käydä Weituo Jin -kurssi, siis yhteensä 2 + 2 päivää. Aivan kuten kaikilla muillakin kursseillamme, treenaamme vahvassa qikentässä, mikä antaa meille paljon ja auttaa pääsemään hyviin tuloksiin. Jos haluat lukea enemmän qikentästä, klikkaa tätä linkkiä: index.php/fi/qigong/harjoittelun-vaikutus.html Jos haluat käydä vain Weituo Jin -kurssin, voit hyvin varata 2 päivää.

Keväällä 2019 tulemme järjestämään nämä kurssit Göteborgissa 2.-5. toukokuuta sekä Tukholmassa 30. toukokuuta - 2. kesäkuuta.

 

Kurssilmoittautuminen:

Göteborg: https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiohjelma.html?id=730

Tukholma: https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiohjelma.html?id=713

Tuina auttoi Gun-Ernaa niskan retkahdusvammassa, vaikeissa vapinoissa sekä vaikeassa jalanmurtumassa. "Huomasin heti että se auttoi. Kkivut vähenivät merkittävästi. Sain enemmän energiaa, pystyin keskittymään ja jopa nukkumaan paremmin."

Näin kirjoitti Gun-Erna vaikutuksista joita hän sai kun hän alkoi saada Tuina-käsittelyjä pojaltaan. Hän on saanut jatkossakin Tuina käsittelyjä kun he ovat tavanneet ja hän on tervehtynyt kerta kerralta yhä enemmän. Muun muassa pahasta liikenneonnettomuudesta aiheutuneet kivut ovat vähentyneet merkittävästi. Klikkaa tästä lukeaksesi koko Gun-Ernan kertomus:

https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/minun-tarinani/lajittelu-paeivaemaeaeraen-mukaan/10330-tuina-auttoi-gun-ernaa-niskan-retkahdusvammassa-vaikeissa-vapinoissa-seka-vaikeassa-jalanmurtumassa.html

Jos haluat lukea Oslon viime syksyn kurssiraportin klikkaa tästä:

 https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiraportit/10620-tuina-ja-weituo-jin-oslo-10-2018.html

 

 

Lue lisää...

Talven pitkä kurssi on ohi - kesä lähestyy

Talvikurssi on viikon mittainen treenauskurssi, jolloin asumme ja treenaamme yhdessä. Kurssin fokus on Shenxin Qigong -harjoituksessa, mutta treenaamme yhdessä myöskin muita harjoituksia. Tänä vuonna meitä oli yli 100 osallistujaa. Treenasimme paljon ja aikaa oli myös mukavaan seurusteluun tauoilla ja iltaisin.

Seuraava pitkä kurssi on kesäkurssi, joka lähestyy suurin harppauksin kun talvikurssi on ohi. Kesäkurssi koostuu kahdesta moduulista, jotka ovat välittömästi peräkkäin ja kumpikin on 9 päivää. Klikkaa tästä niin pääset kurssi-ilmoittautumiseen kesäkurssi ykköselle (ensimmäiset 9 päivää). Klikkaa tästä kesäkurssi kakkoselle (18 päivän jälkimmäinen puolisko).

Seuraavassa joitakin kuvia talvikurssipäivistä.

karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 sunsetRuohomatto loisti vihreänä kansanopiston ulkopuolella kurssin ensimmäisinä päivinä, mutta talvi saapui myöhemmin viikon aikana.

qigong magda malin shenxin qigong snokarlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 snowKuten viime vuosina kurssi pidettiin nytkin Karlskogan kansanopistossa.

vinterkursen 2019 shenxin qigong traningshall 26vinterkursen 2019 shenxin qigong traningshall 2Treenausta treenisalissa.

karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 snow 3Kurssin keskivaiheilla meillä oli puoli päivää vapaata. Jotkut käyttivän ajan menemällä pienelle retkelle, jotkut hengailivat lähistöllä. Sää vaihteli paljon päivien aikana, mutta juuri sinä päivänä tuli paljon lunta.

karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 hembygdsgard2karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 hembygdsgardKotiseutumuseossa koulun lähettyvillä oli hiihtoloma-aktiviteetteja, kahvilatoimintaa, leipomista ja askartelua.qigong magda malin shenxin qigong sno 5Shenxin-treeniä lumessa.

 

 

Lue lisää...

“Hartiakivut sekä alaselänkivut paranivat kahden kuukauden päivittäisen treenaamisen jälkeen."

Monet osallistujat ovat parantuneet kivuistaan treenattuaan qigongia. Täältä voit lukea heidän kertomuksiaan. Olemme aikaisemmin tehneet samasta aiheesta julkaisun jonka voit lukea tästä.

qigong-jeanette-sommarkurs-sunset-lyft-upp-qi.jpg

 

Birgitta

“Veljeni ja kälyni ovat olleet mukana kesäkursseilla ja he ovat suositelleet minulle sitä. Kesällä 2000 oli aika mennä ja kaikkein mullistavinta oli se että pääsin eroon jalkakivuista."
Lue Birgitan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

 

Elisabeth

“Osallistuin kurssille ja parin päivän päästä niska oli paljon vähemmän jännittynyt. Nyt voin kääntää päätäni aivan miten haluan. Viiden päivän jälkeen tunsin kivun vähenevän hartioissa ja liikkuvuus alkoi tulla takaisin. Minulla ei ole enää samanlaista kipua ja jäykkyyttä joka on ollut seitsemän vuotta."
Lue Elisabethin kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

 

Marie-Louise

“Aikaisemmin menin lääkäriin joka määräsi minulle särkylääkkeitä. Tänään voin hoitaa ongelman itse qigongin avulla. Olen saanut työkalun jota voin käyttää itseni hoitamiseen."
Lue Marie-Louisen kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

 

Peter

“Hartiakivut sekä alaselänkivut paranivat kahden kuukauden päivittäisen treenaamisen jälkeen."
Lue Peterin kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

 

Lue lisää...

Qigongtreeniä missä tahansa, koska tahansa. Jaa omat vihjeesi!

Yksi qigongin hyvistä puolista on se, että sitä pystyy tekemään matkoillakin. Lynn Tammisaaresta, Lounais-Suomesta, on treenannut kanssamme useita vuosia. Nyt hän pitää perheensä kanssa sapattivuotta reissaten ympäri Uutta-Seelantia. Kun kysyimme häneltä kuinka treenaus sujuu matkalla kirjoitti hän seuraavasti:

"Kun matkustimme asuntoautolla viisi viikkoa ympäri Uutta-Seelantia perheen kanssa, olin iloinen qigongtreenistä.  Asuntoauto oli liian ahdas treenaamiseen, mutta jokaisella leirintäalueella löysimme mieheni kanssa pienen treenausalueen.  Joskus parin asuntoauton välistä, joskus moottoritien vierestä, mutta myös hienoista rauhallisista paikoista: kuten niityiltä, rannoilta sekä jokien viereltä. Uusi-Seelanti on uskomattoman kaunis maa, niinpä vaikeinta oli sulkea silmät! Koska ajoimme paljon asuntoautolla ja meno oli intensiivistä, tunsin suurta kiitollisuutta kun voin aloittaa päivän qigongilla. Tunsin kuinka pystyin notkistamaan kehon ja täyttämään sen energiavarastot."

qigong-nya-zealand-lynn(1).jpg

Onko sinulla kokemuksia qigongin treenaamisesta kun olet ollut tien päällä? Tai ehkä toisissa tilanteissa, jolloin olisi voinut luulla että olisi hankalaa treenata? Lähetä mielellään meille sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kerro vinkkisi ja temppusi.

Lue lisää...