Lisää persoonallisesti koristeltuja tossuja

Jonkin aikaa sitten julkaisimme kuvia qigongtossuista, joita kursseille osallistujat olivat koristelleet. Nyt olemme saaneet lisää vastaavanlaisia kuvia. Otamme mielellämme vastaan lisää kuvia tossuista osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

skor 440px DSC 0041Jessica Olsson on koristellut tossunsa hauskalla tekstillä.

skor 440px höstkurs finland 2016Kolme yhteensopivaa koristelua Suomen Syyskurssilta 2016

skor 440px Höstkurs Karis 139 copyPieni sydän Suomen Syyskurssilta 2017

Nyt aloitamme kevätkauden 2018

Loppiaisena kokoontui yli 80 osallistujaa Göteborgin Kesäkurssitreeneihin. Monille se oli tärkeä ystävien tapaaminen, joihin on tutustunut Kesä- ja Talvikursseilla, mutta myös hyvä mahdollisuus aloittaa treenaaminen jouluvapaan jälkeen. Kurssin yhteydessä piti Su Dongyue luennon ja EasyCare silmille -kurssin, jotka molemmat olivat suosittuja ja pidettyjä.

Nyt jatkamme kevätkautta sekä viikkoharjoituksilla että monilla kursseilla. Ensimmäiset Kohota Qi kurssit järjestetään 20.-21.1. Göteborgissa ja Granissa. Sitten seuraava on Bergenissä 27.-28.1. Sitten tulee viikonloppu 3.-4.2., jolloin järjestämme kursseja useilla paikkakunnilla, kuten Tukholmassa, Kalmarissa, Alingsåsissa ja Tammisaaressa. Tällöin on tilaisuus oppia tai kerrata harjoitus. Katso lisää ja ilmoittaudu kurssisivuilla. Jos haluat osallistua vuoden Talvikurssille helmikuussa, voit ilmoittautua suoraan tästä.

Seuraavassa joitakin kuvia Kesäkurssitreeneistä.

Sommarkursträning 2018180103 07 Sommarkurstraning Ggb 2000px 16180103 07 Sommarkurstraning Ggb 2000px 20180103 07 Sommarkurstraning Ggb 2000px 22180103 07 Sommarkurstraning Ggb 2000px 32180103 07 Sommarkurstraning Ggb 2000px 35180103 07 Sommarkurstraning Ggb 2000px 51 v2180103 07 Sommarkurstraning Ggb 2000px 56

Marraskuun valonpilkahduksia - Syyskurssit 2017

2017 Höstkurs Bergen 5

Vuoden kaksi syyskurssia järjestettiin marraskuun aikana Karjaalla Suomessa ja Bergenissä Norjassa. Syyskurssimme ovat neljä päivää kestäviä internaattikursseja, joissa osallistujat asuvat, ruokailevat ja treenaavat yhdessä syrjäisessä ja luonnonkauniissa ympäristössä. Suomen syyskurssi pidetään Lärkkullan kansankorkeakoulussa, joka sijaitsee mäntymetsikössä mäkisessä Etelä-Suomessa. Norjan syyskurssi pidetään Bergenin ulkopuolella Dyrkolbotnin Fjellstovessa, josta on näköala sekä vuorille että laaksoihin ja kauniille järvelle. Syyskurssilla treenaamme ja syvennämme Kohota Qi -viikonloppukurssilla opittua sekä kokeilemme myös vähän kesäkurssityyppistä treeniä.

Sekä Suomen että Norjan osallistujat olivat hyvin tyytyväisiä kursseihin. Monet olivat iloisia ilmapiiristä ja yhteisöllisyyden tunteesta joka vallitsi osallistujien kesken. Seuraavassa joitakin kuvia päivistä:

2017 Bergenin syyskurssi, ryhmäkuvaBergenin ryhmäkuva

2017 Karjaan syyskurssi, ryhmäkuvaKarjaan ryhmäkuva

2017 Bergenin syyskurssi, teehetki Teehetki Bergenissä. Taukojen aikana nautittiin hienosta näköalasta.

2017 Karjaan syyskurssi, teehetkiKarjaan kurssilla juotiin paljon teetä, mukava tapa kokoontua tauoilla.2017 Karjaan syyskurssi, korjataan liikkeitäSyyskursseilla treenaamme paljon Kohota Qitä. On aikaa käydä harjoitus läpi kunnolla, mm. saamalla paljon apua korjauksiin.

2017 Bergenin syyskurssi, treeniä harjoitussalissaTreeniä Bergenin harjoitussalissa. Kurssilla oli hieno tunnelma.2017 Karjaan syyskurssi, teenkeittolistaSuomessa usein käytetty teenkeittolista mahdollistaa sen että mahdollisimman monet pääsevät olemaan avuksi. Perinteen mukaan vuorolista oli käytössä myös tänä syksynä.

Toivotamme Teille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Julhalsning 2017 Sommarkurs Skalade Stamningsbilder56

Lukukautemme ohi on taas kerran
kiitämme treeneistä, nauruista, muistoista hetken verran.
Yhdessä kursseja mahtavia loimme
joita nyt joulukiireessä muistelemme.
Ensi vuonna paljon hauskaa meillä on tiedossa
Easy Care silmät, luento ja kesäkurssitreeni jo tammikuussa.
Viikonloppukursseja, viikkotreenejä jo ennen helmikuuta
ei elämä kanssamme voi mitenkään maistua puulta.
Pian talvikurssi koittaakin jo sitten
ilmoittaudu sinne tästä nytten.
Jotta paikkasi varmasti saat
ja ilon sielläkin kanssamme jaat.
Nyt on joulukuu ja jossain melkein jo lunta
tässä kesäkuvia - eipä ollutkaan ilomme vain unta.
Ei olla siis asialla ihan suotta
toivottaa European Zhineng Qigong Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta!

Julhalsning 2017 Skalade Stamningsbilder1Julhalsning 2017 Skalade Stamningsbilder19Julhalsning 2017 Skalade Stamningsbilder36Julhalsning 2017 Skalade Stamningsbilder32Julhalsning 2017 Kabare Sommarkurs2 201722Julhalsning 2017 Kabare Sommarkurs2 201715Julhalsning 2017 Kabare Sommarkurs2 201728Julhalsning 2017 Skalade Stamningsbilder61Julhalsning 2017 Skalade Stamningsbilder58

Postikortti Nossebrosta

Neljän intensiivisen ja antoisan treenipäivän jälkeen on kesäkurssi ykkösen ensimmäinen puolisko jo kulunut. Jo nyt ovat osallistujat voineet jakaa toisilleen tietoja kurssin aikana tapahtuneista terveysparannuksistaan, kuten jälleenlöytynyt elämänilo sydänleikkauksen jälkeen ja olkapääkipu joka on parantunut kurssin aikana. Lauantaina oli puoli päivää vapaata, jolloin oli mahdollisuus muun muassa järjestettyyn retkeen ja illalla kabareehen.  Järjestetty retki oli Västergötlandin museoon Skarassa. jotkut menivät Varaan mansikkapäivätapahtumaan, toiset kahvila Magnoliaan Varaslätteniin, toiset halusivat vain rauhoittua Nossebrossa. Täällä on mm. Elinsin kahvila ja Elinsin leipomo, jossa monet osallistujista viettivät aikaansa. Ennen illan kabareeta jotkut tekivät vielä kävelyretken aurinkoisessa säässä, pesivät vaatteitaan tai ostivat uusia Ainas vaatekaupasta. Päivän päätteeksi oli jokavuotinen kabaree laulu- ja musiikkiesityksineen. Pian alkaa kesäkurssi kakkonen, jolle voit halutessasi ilmoittautua tästä, ellet ole jo sitä tehnyt.

Mukavaa kesää toivottaa European Zhineng Qigong aurinkoisesta Nossebrosta.

IMG 33622000

Yhdessä treenaamista

Elins Cafe

Elinsin kahvila

Ainas

Nossebron Ainas vaatekauppa

IMG 3219Keittiö tarjoaa hyvää ruokaa

20170701 133859Västergötlandin museossa Skarassa

Blommor

Magnolia puutarhan vihreyttä

Fika på Elins Cafe

Elinsin kahvilassa nautiskelemassa

Mietikö mitä pakata mukaan kesäkurssille?

Pian alkaa kesäkurssi ja monet tulevat kurssille ensimmäistä kertaa. Olemme laatineet teille pakkauslistan. Olemme keränneet vihjeitä kokeneilta kesäkurssien kävijöiltä. Jos unohtaa jotain kotiin niin se ei ole maailmanloppu, sillä lähistöllä on apteekki ja elintarvikemyymälöitä. Muista että  ruotsalaiset kolikot (1, 2 ja 5) sekä setelit (100 ja 500) vanhenevat 30. kesäkuuta. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan maksuja näillä vanhenevilla kolikoilla ja seteleillä.

Tässä on linkki listalle.

EZQ Sommarkursen2016 486EZQ Sommarkursen2016 488

 

 

 

Kerstin - Miksi tulen kesäkurssille yhä uudestaan

Lue Kerstinistä, joka osallistui viime vuonna kesäkurssille ensimmäistä kertaa. Hän tuli kurssille tyttärensä ansiosta, joka oli kurssilla vuotta aikaisemmin ja sai hienoja tuloksia. Ja tänä kesänä tulevat molemmat kurssille.

Olen mukana koska olen kuullut niin paljon positiivista kesäkursseista. Tyttäreni ja serkkuni ovat olleet täällä ja molemmat saivat todella hienoja tuloksia.

Kerstin ja LiviaAloitin Zhineng qigongin treenaamisen koska minulla on nilkkamurtuma joka yhä vaivaa, koska se murtui 40 vuotta sitten. Koko kehoni on jäykkä ja minulla on kipeät hartiat ja selkä. Olen enimmäkseen valtavan väsynyt ja minulla on vatsaongelmia. Kaiken lisäksi minulla on syntymävikana virheasento alaraajoissa suhteessa polviin. Kesäkurssilla tuntuu että nilkkani on parantumassa ja vasen jalkani on suoristunut. Ja tunnen suurempaa rauhaa. Tulen varmasti takaisin kesäkursseille tulevaisuudessakin. Tunnen löytäneeni harjoitusmuodon, jota voin jatkaa läpi elämäni ja joka voi pitää minut elinvoimaisena. Täällä on fantastista olla tyttäreni kanssa ja kokea tämä kaikki yhdessä ja sitten treenata yhdessä kun tapaamme.

Livia - Miksi tulen kesäkurssille yhä uudestaan

Lue 21-vuotiaasta Liviasta miksi hän tulee kesäkurssille joka vuosi.

Minulla oli polvivamma joka aiheutti sen että tuskin pystyin kävelemään. Se parani ensimmäisellä kesäkurssilla, jonka kävin vuonna 2015. Huomasin myös voivani kaikin tavoin hyvin.

LiviaOn ihanaa olla kesäkurssilla. Siellä vallitsee ihana yhteisöllisyys ja seurustellaan kaikenikäisten ihmisten kanssa. Kaikki auttavat ja eletään yhdessä monien kanssa, mutta kaikki toimii erittäin hyvin. On hauskaa että voi kokea tämän pari viikkoa joka vuosi. Viime vuonna sain myös äitini mukaan ja hän on kuten minäkin saanut parannusta vaivaansa. Meillä on samanlainen geneettinen vaiva jaloissa, mikä aiheutti sen että kun olin Australiassa tarjoilijana, vaiva paheni niin että tuskin pystyin kävelemään.

Kun aloitin harjoittelun en voinut kovin hyvin henkisesti, mutta tällä hetkellä voin uskomattoman paljon paremmin. Siitä olen todella kiitollinen. Olin treenannut European Zhineng Qigong -ryhmässä ennen kesäkurssia, mutta kesäkurssilla oleminen on ihan eri juttu. Siellä ymmärsin että  Zhineng qigong sisältää paljon enemmän kuin pelkät liikkeet. Se auttaa elämässäni monin eri tavoin. Tämä ajattelutapa auttaa minua. Saan enemmän energiaa, tarvitsen vähemmän unta ja olen iloisempi.

Fredrik - Miksi tulen kesäkurssille yhä uudestaan

Lue Fredrikistä joka 10 vuoden tauon jälkeen palasi takaisin.

Käytyäni muutamia viikonloppukursseja lähdin ensimmäiselle kesäkurssille vuonna 2004. En voi sanoa, että ensimmäinen kesäkurssini olisi tuntunut fantastiselta, mutta jossakin kaikkien kamppailujen takana oli kuitenkin tuntemus rauhasta ja hyvinvoinnista. Muutaman vuoden kuluttua kesäkurssista muuttui elämäni, ja oli vaikea saada qigongia arkipäivän rutiiniksi. Siitä johtui että minulla oli noin viiden vuoden tauko qigongista.

Fredrik

Syy qigongin aloittamiseeni olivat niska- ja selkävaivat. Ne eivät vaivaa ollenkaan kun treenaan säännöllisesti qigongia. Treenatessani tunnen olevani myös liikkuvampi ja vahvempi, mutta ennen kaikkea rauhallisempi ja harmonisempi. Kun lopetin treenaamisen palasivat vaivat. Nyt olen aloittanut taas säännöllisen treenaamisen, ja tunnen heti kuinka voin paremmin.

Mielestäni kesäkurssit ovat erinomainen tapa aloittaa loma. Ei ole parempaa tapaa rauhoittua ja ladata akkuja. Vain parissa päivässä kierrokseni hidastuvat tasolle, jonka muuten saavuttaisin yli viikon jälkeen. Toinen kesäkurssin vaikutus on siitepölyallergiani katoaminen. Ennen kesäkurssia minun täytyy lääkitä itseäni, jotta minulla ei olisi oireita. Oltuani pari päivää kesäkurssilla voin lopettaa lääkityksen enkä saa enää oireita. Kursseilla vallitsee myös mahtava yhteisöllisyys ja hieno tunnelma.

Marlene - Miksi tulen kesäkurssille yhä uudestaan

Lue Marlene Liljasta, joka pian menee 20. kesäkurssille, ja miksi hän tulee joka vuosi yhä uudelleen kurssille.

Alun perin en aloittanut treenaamista itseni takia vaan minun piti olla mukana toteuttamassa Astma ja Allergia projektia vuonna 1997. Mutta sitten minä jäin mukaan. Vuonna 1998 menin ensimmäiselle kesäkurssille ja sen jälkeen olen ollut mukana kaikilla muilla kesäkursseilla paitsi yhdellä.

Marlene

Qigong on hyvä ystävä kun vanhenee. Se pitää kehon joustavana ja pehmeänä ja pitää nivelrikkoni kurissa. Olen varma että minulla olisi ongelmia sen sairauden kanssa jos en harjoittelisi qigongia. Polveni magneettikuvattiin monta vuotta sitten ja silloin todettiin että minulla on nivelrikko. Minulla oli paljon kipuja, mutta nykyään niitä ei ole. Qigong on minulle terveysinvestointi, eikä vähäinen investointi siihen että olen paljon rauhallisempi. Nykyään olen kuin viilipytty verrattuna siihen aikaan kun aloitin qigongin treenaamisen.

Kesäkursseilla voi poistua arkipäivästä ja levätä ikävistä uutisista, joihin sanomalehdet ja muut mediat pakottavat ottamaan osaa arkipäivässä. Kesäkursseilla on niin ystävällinen ja rento tunnelma. Ja on niin mukavaa tavata kaikki ne ihmiset joihin on tutustunut, sillä niin monet tulevat yhä uudelleen kuten minä. Minulle ei tule oikea kesä ollenkaan jos en ole ollut kesäkurssilla.

Lue Magnuksen viimeisimmästä harjoittelutuloksesta

Harjoittelemalla qigongia voit parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi. Harjoittelun terveyttä parantavat vaikutukset eivät toki ole samoja kaikille vaan ilmaantuvat monella eri tavalla. Kukin treenaa omasta fyysisestä ja henkisestä lähtökohdastaan ja siksi treenauksen tulokset eroavatkin toisistaan. Meillä on treenaajia joilla on monenlaisia terveysongelmia, sekä fyysisiä että henkisiä. Kyky joka on jollekin itsestäänselvyys, voi toiselle olla käännekohta parempaan elämään. Yksi esimerkki on Magnus, jolla on MS tauti. Viime kesäkurssin jälkeen hän pystyi taas kirjoittamaan omakätisesti.

IMG 3729

Syksyllä 2012 Magnuksen tauti paheni. Vuoden 2013 alussa tarvitsi Magnus 17 tuntia kotiapua viikossa katsomaan että hän saa ruokaa ja juomaa, pääsee hieman ulos joka päivä, sekä apua suihkussa ja siivouksessa. Qigongia treenaamalla on Magnus voinut asteittain parantaa treveydentilaansa. Tämän on huomannut selvästi sekä ympäristö että hän itse. "Vuoden 2014 alussa pystyin vähentämään kotiapua 40 minuuttiin viikossa. En pystynyt edelleenkään siivoamaan, mutta terveydentilani oli kohentunut paljon. Pystyin työskentelemään toimistossa puolipäiväisesti", kertoo Magnus.

Vuonna 2012 tapahtunut terveydentilan paheneminen oli aiheuttanut myös merkittävää heikkenemistä käsien hienomotoriikassa. Magnus ei pystynyt enää kirjoittamaan. Hän tarvitsi apua esimerkiksi lomakkeiden täyttämisessä. Tammikuussa 2017 Tukholman kesäkurssilaisen harjoituskurssin jälkeen tuli Magnus kotiin mukanaan hyviä tuloksia - kurssin jälkeen pystyi hän taas kirjoittamaan! Saimme kuvan joka havainnollistaa hänen suuren parannuksen.

Magnus Barsen käsiala

"Kun tulin kotiin kesäkurssilaisen harjoituskurssilta, olin saanut lomakkeen täytettäväksi. Nyt minä täytin sen itse. Oli niin luonnollista ja ihanaa, kun se ei ollut enää ongelma! Muutama päivä myöhemmin näin vaimoni ottavan esille ompelutarvikelaatikon. Pyysin häntä pujottamaan sinisen langan neulaan. Paidassani oli reikä. Minä korjasin paidan!" kertoo Magnus.

Kevätkausi on menossa

Nyt on talvikauden pidemmät kurssit pidetty ja kevätkausi on täydessä vauhdissa viikkotreeneineen ja viikonloppukursseineen. Seuraava pitkä kurssi mitä voimme odottaa innolla on kesäkurssi. Yksi tapa valmistautua kesäkurssia varten on keskittyä siihen, kuinka voimme parantaa treenauksen laatua ja siten parantaa harjoittelutuloksia.

On tärkeää että luottaa menetelmään, mikä auttaa keskittymään harjoitukseen. On myöskin tärkeää huomata ne tulokset ja iloita niistä tuloksista, joita olemme jo saaneet, mikä voi auttaa vahvistamaan motivaatiota. On myös tärkeää antaa arvoa niille tuloksille, joita voimme saavuttaa niin että annamme itsellemme mahdollisuuden pyrkiä niitä kohti.

Vielä yksi tapa valmistautua kesäkurssille on tietysti ilmoittautua sinne jo nyt! Inspiraatioksi tässä muutamia kuvia viime vuoden kesäkurssilta.

Kesäkurssi 2016

Kesäkurssi 2016

Kesäkurssi 2016

Kesäkurssi 2016

Kesäkurssi 2016

Rauhaa, auttavaisuutta ja yhteisöllisyyttä kesäkurssilaisten harjoituskurssilla Tukholmassa

Loppiaisen aikaan viiden päivän ajaksi kokoontui osallistujia Ruotsista, Norjasta ja Suomesta harjoittelemaan yhdessä. Meitä oli monta jotka halusivat qi-tankkauksen joulun ja uuden vuoden jälkeen. Juuri ennen kurssin alkua se tuli täyteen ja yli 60 henkilöä täytti salin ääriään myöten. Siitä huolimatta vallitsi suuri rauha ja keskittyneisyys harjoituksessa. Kurssin aikana yksi opettajistamme puhui tärkeydestä pystyä antamaan ja ottamaan vastaan apua. Tätä kykyä voi parantaa silloin kun teemme korjauksia parityöskentelynä. Silloin on meillä mahdollisuus auttaa toisia parantamaan omaa treenaamistaan sekä samalla itse ottaa vastaan apua samassa asiassa.  Useat kurssille osallistujat auttoivat myös keittämällä teetä, mitä muut osallistujat arvostavat. Monet olivat myös iloisia hienosta yhteisöllisyydestä joka kursseilla vallitsee. On mukavaa tulla yhteisöön jossa heti tuntee olevansa kuin osa jotain kokonaisuutta. 

Yhdessä osallistumiseen ei tarvitse odottaa seuraavan vuoden kesäkurssilaisten harjoituskurssia, meidän kausitreenit alkavat jo tällä viikolla, tervetuloa!

Tässä kolme kuvaa kesäkurssilaisten harjoituskurssilta, missä teemme korjauksia harjoitukseen.

 

20170106 11004120170106 110111

20170106 110026

Kiitokset tästä kaudesta!

Joulupaistokset jotka tuoksuvat ja adventtitähtöset jotka loistavat joulukuun hämärässä, pian on joulu ovella. Viikkotreenit ovat tauolla mutta älä unohda omia treenejä joulukiireiden keskellä. Loppiaisen tienoilla on kaksi kurssia, joihin on mahdollista osallistua: Kesäkurssilaisten harjoitus -kurssi ja kokonaan uusi EasyCare - Silmät -kurssi. Kesäkurssilaisten harjoitus -kurssi on kesäkurssin tiivistetty versio, joka tarjoaa paljon treeniä ja vahvan qi-kentän. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua kursseille, voit kuitenkin treenata meidän muiden mukana, kun treenaat kotona samaan aikaa kuin me kurssilaiset. Ja sitten ei ole kovin pitkä aika siihen, kun meidän kevätkauden viikkotreenit alkavat jälleen. Sitä odottaessa tarjoamme muutamia mukavia kuvia tämän vuoden kesäkurssilta. Mukavia treenejä ja hyvää joulua!

2 EZQ Sommarkursen2016 4954 EZQ Sommarkursen2016 4611 EZQ Sommarkursen2016 483

5 EZQ Sommarkursen2016 4666 EZQ Sommarkursen2016 4707 EZQ Sommarkursen2016 4768 EZQ Sommarkursen2016 4779 EZQ Sommarkursen2016 472

Hieno syyskurssi Karjaalla

Hiippakuntakeskus Lärkkulla
Hiippakuntakeskus Lärkkulla

European Zhineng Qigong järjesti lokakuun puolessa välissä Suomessa vuosittaisen syyskurssinsa, mikä houkutteli paikan päälle 26 iloista osallistujaa. Kurssi tarjosi hyvät harjoitukset, vahvan qikentän ja hienon yhteisöllisyyden, muun muassa yhteisen ohjelmallisen illan. Suomen syksy tarjosi vuorostaan raikkaan viileyden ja iloisenvärisiä lehtiä. Uutta tänä vuonna oli se että kurssi järjestettiin Karjaalla Lärkkullan kurssikeskuksessa, joka sijaitsee Uudellamaalla Turun ja Helsingin puolessa välissä.

Karjaalla on useita arkkitehti Hilding Ekelundin suunnittelemia funkkistyylisiä rakennuksia ja Lärkkulla on yksi niistä. Täällä harjoitetaan kansanopistotoimintaa Lärkkulla-säätiön alaisuudessa. Koulu on muun muassa ottanut vastaan turvapaikanhakijoita, jotta he saisivat mahdollisuuden päästä sisälle yhteiskuntaan opiskelemalla ruotsia ja suomea. Syyskurssin osallistujat pitivät kovasti Lärkkullan miljööstä, sijainnista, ilmapiiristä ja mukavista ravitsemuspalveluista. Haluatko tietää myös syyskurssin tuloksista? Jos olet kiinnostunut lue kurssiraporttimme, joka ilmestyy pian tänne kotisivuillemme.

Persoonallisesti koristeltuja harjoitustossuja tämän vuoden kesäkurssilta

Harjoitustossuilla, jollaisia usein käytämme on monia etuja, mutta etu ei ole välttämättä se että ne näyttävät ihan samanlaisilta. Usein se ei haittaa mutta pitkillä kursseilla on satoja pareja tossuja, joiden joukosta voi olla vaikea löytää omiaan. Jotta omat tossut erottuisivat joukosta, ovat monet laittaneet jonkun persoonallisen kädenjäljen tossuihinsa, esimerkiksi koristelleet ne. Näkisimme mielellämme lisää vastaavanlaisia, ja on varmaan monia jotka haluavat inspiraatiota! Onko sinulla tai jollain treenikaverillasi persoonallisesti koristellut tossut? Lähetä kuva: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja me julkaisemme sen kotisivuillamme. Tältä näytti osa koristelluista tossuista tämän vuoden kesäkurssilla:

EZQ Sommarkursen2016 492

EZQ Sommarkursen2016 491

EZQ Sommarkursen2016 490

Kuvaterveisiä Nossebron kesäkursseilta!

Vuoden kesäkurssit tarjosivat paljon harjoittelumahdollisuuksia ja monia mukavia yhdessäolon hetkiä. Kokosimme muutamia kuvia joista välittyy mukava kesäkurssien tunnelma, sekä heille joilla oli mahdollisuus osallistua että heille, jotka eivät päässeet tällä kertaa mukaan. Muistutamme myös pian alkavasta syyskaudesta, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia tavata ja harjoitella yhdessä. Tästä voit vilkaista kotisivujamme nähdäksesi syksyn kurssitarjontamme. Sinulle joka kaipaat juuri sitä harjoitusta, mitä kesäkurssit tarjoavat, on uusi mahdollisuus jo talvella, kun järjestämme kesäkurssilaisten harjoituskurssin loppiaisen aikaan.

EZQ Sommarkursen2016 Keskustelua auringossaKeskustelua auringossa

EZQ Sommarkursen2016 508 Mansikoita ruokasalin ulkopuolellaMansikoita ruokasalin ulkopuolella

EZQ Sommarkursen2016 Harjoittelua ennen kabareetaHarjoittelua ennen kabareeta

EZQ Sommarkursen2016 484 IltavälipalaaIltavälipalaa

EZQ Sommarkursen2016 462 Mukavia keskusteluja - monet pitivät kovasti kurssin tunnelmasta

Mukavia keskusteluja - monet pitivät kovasti kurssin tunnelmasta

EZQ Sommarkursen2016 500 Ruusupuskia kulkuväylällä harjoitussaliin

Ruusupuskia kulkuväylällä harjoitussaliin

EZQ Sommarkursen2016 506 Lounas auringossaLounas auringossa

EZQ Sommarkursen2016 505 Lastenhoitoapua arvostetaan aina

Lastenhoitoapua arvostetaan aina

EZQ Sommarkursen2016 502 Matkalla harjoittelemaanMatkalla harjoittelemaan

EZQ Sommarkursen2016 485 Lepohetki ruohikollaLepohetki ruohikolla

EZQ Sommarkursen2016 504 Saiskos kyytiä kotimatkalleSaiskos kyytiä kotimatkalle

Mietitkö mitä pakata mukaan kesäkurssille?

Pian alkaa kesäkurssi ja monet tulevat kurssille ensimmäistä kertaa. Olemme laatineet teille pakkauslistan. Olemme keränneet vihjeitä kokeneilta kesäkurssien kävijöiltä. Jos unohtaa jotain kotiin niin se ei ole maailmanloppu, sillä lähistöllä on apteekki ja elintarvikemyymälöitä.

Tässä on linkki listalle.

Lorna - Miksi tulen kesäkurssille yhä uudestaan

lornaKävin ensimmäisen viikonloppukurssin maaliskuussa 2007. Pidin todella harjoituksesta ja ilmoittauduin samantien kesäkurssille. Tunsin erään henkilön joka harrasti Zhineng Qigongia, mutta olisin tullut joka tapauksessa kurssille. Kaikki ovat niin ystävällisiä ja avuliaita.

Tulen kesäkurssille yhä uudestaan ja uudestaan, koska tulen siellä terveemmäksi, saan energiaa ja inspiroidun Mr Sun opetuksesta.

Ennen kuin aloin harjoittamaan Zhineng Qigongia, minulla oli ongelmia vasemmassa polvessani. Olen aika altis reumaattisille kivuille ja harjoitus pitää minut notkeana ja kivut kurissa. Se tuntuu hyvältä.

Myös uneni laatu on parantunut. Ennen kuin aloitin harjoituksen nukuin huonosti. Jo ensimmäisen viikonloppukurssin jälkeen olen nukkunut todella hyvin.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme