Kesäkurssi yksi Nossebro [27.6.2016]

”Kiitokset loistavasta kurssista. Olen kiitollinen tästä harjoitusmenetelmästä ja niin onnellinen siitä että minulla on mahdollisuus opetella sitä. Tuhannet kiitokset qi-kentästä, kiitokset Dongyue Su:lle hänen rakkaudestaan ja kärsivällisyydestään. Kiitokset teille kaikille.”

”Olen HYVIN KIITOLLINEN siitä että voin harjoitella European Zhineng Qigongin kanssa.”

”Kiitokset hyvästä kurssista. Fantastiset kurssijärjestelyt, organisaatio, johtosanat, qi-kenttä.”

”Kaikki on niin hyvin organisoitu, harjoitukset ovat kurinalaisia ja kuitenkin ilmapiiri on lämmin, kannustava ja parantava. Kiitokset ihanasta kurssista.”

nossebro 2016 gruppbild steg1

Yllä otteita osallistujien arvostavista ja kiitollisista kommenteista yhdeksän päivän kesäkurssin jälkeen. Rauhan ja harmonian tunne tuli selkeästi esille kurssiarvioinneissa. Useat kiittivät organisaatiota ja sitä että kuinka hienosti kaikki toimi huolimatta siitä että niin monet ihmiset asuivat ja elivät yhdessä rajallisessa tilassa. Viime vuoteen verrattuna meillä oli merkittävästi enemmän osallistujia tänä vuonna. Melkein 200 henkilöä matkusti kurssipaikallemme Nossebrohon Länsi-Götanmaalle Ruotsiin. Kuten tavallista suurin osa osallistujista tuli Ruotsista, Suomesta ja Norjasta, mutta joitakin saapui myös Englannista ja Saksasta.

Osallistujien määrän lisääntyminen tarkoittaa vahvempaa qi-kenttää. Qi-kenttä on Zhineng Qigongin tärkein ominaisuus ja sillä on ratkaiseva vaikutus niihin tuloksiin, joita harjoittelemalla voidaan saavuttaa. Pääopettajan gung fun vaikutttaa paljon qi-kentän vahvuuteen ja laatuun. Pääopettajamme Dongyue Su vetää kesäkurssimme ja jakaa meille viisautensa ja pitkän kokemuksensa.

Tässä lisää osallistujien kommentteja:

"Olen suunnattoman kiitollinen siitä että voin osallistua tälle kurssille. Tunnen turvallisuutta ja rauhaa mitä olen kaivannut koko kevään. Jatkamalla harjoittelua vahvistat myös muita ihmisiä. Yhdessä teemme ihmeitä!"

"Olen hyvin tyytyväinen kurssiin ja haluan ilmaista hartaat kiitokseni teille kaikille, jotka ovat tehneet tämän kurssin mahdolliseksi."

"Ihmeellinen kurssi, olen saanut hyviä tuloksia ja olen hyvin motivoitunut jatkamaan. Maailman huippua!"

Alla olevasta kuvasta käy ilmi, kuinka monella prosenttilla osallistujista on kohentunut fyysinen tila, energiataso ja keskittymiskyky. nossebro ett 2016 graf finska

Monet saivat erillaisia parannuksia fyysiseen ja henkiseen tilaansa, kun harjoittelivat vahvassa qi-kentässä. Alla osallistujien kokemuksia:

Onnellisempi, vahvempi ja kipu katosi

”Monia asioita on tapahtunut. Minulla oli kova kipu sormessani, mutta se on parantunut kokonaan. Tunnen olevani onnellisempi ja avoimempi maailmalle. Kiitos kaikille hienosta kurssista.”

”Tämä on ollut suuremmoinen kurssi. Olen onnellisempi, vahvempi ja kehoni on notkeampi.”

Tukokset ovat kadonneet

”Olen saanut tosi hyviä tuloksia tällä kurssilla. Monet tukokset kehossani ovat hävinneet, erityisesti käsivarsissani ja sormissani. On tapahtunut myös henkistä parantumista. Olen hyvin tyytyväinen ensimmäiseen kurssiini. Paljon kiitoksia.”

Parantunut huomiokyky ja keskittyminen

”Päämääräni oli parantaa huomiokykyäni, keskittymistäni sekä tietoisuuttani, ja hyviä tuloksia on tullut. Viime päivinä olen tuntenut kehossani vahvan qin. Olen myös hyvin vaikuttunut yhteisöllisyydestä ja hyväntahtoisuudesta joka vallitsee kurssilla. Erittäin hienoa! Paljon kiitoksia!”

Kurssilla oli hieno ilmapiiri

”Sekä ilmapiiri että tapa millä ihmiset välittävät toisistaan on hyvin erityistä tällä kurssilla. Olen notkeampi sekä keholtani, mieleltäni että sydämestäni. Tuntuu ihanalta. Olen rentoutunut ja onnellinen. Olen miettinyt kuinka saada enemmän ihmisiä mukaan tähän menetelmään. Se olisi hienoa.”

nossebro 2016 fjaril

Sisäinen rauha ja rento keho

“Tämä on toinen kesäkurssini. Ensimmäiselle kurssille minut tuotiin autolla. Olin hyvin sairas silloin. Tämä kurssi on erityinen. Pääni on melkein tyhjä häiritsevistä ajatuksista, olen rauhallinen tässä ja nyt. Kehoni on täysin rentoutunut. Olen kuntoutunut kiireestä kantapäähän. Paljon on tapahtumassa. Qistä on tullut hyvä ystäväni. Olen onnellinen.”

Normaalit maksa-arvot ja verensokeri

”25 vuoden iässä sain tietää, että minulla oli kohonneet maksa-arvot. Syytä ei löydetty. Kun olin alkanut harjoitella Zhineng qigongia, maksa-arvoni normalisoituivat ja maksassa ollut kyhmy on hävinnyt."

"Vuosi sitten minulla todettiin diabetes 2. Retkipäivänä menin kahvilaan qigong ystävieni kanssa. Söin kaksi kakkupalaa ja join pullon virvoitusjuomaa. Seuraavana aamuna mittasin verensokerini: se oli normaali.”

Parantunut haju- ja makuaisti ja myös skolioosi parantui

”Kolme kuukautta sitten minulta hävisi maku- ja hajuaisti. Makuaisti palasi ensin ja pystyin maistamaan hyvä ruuan maun. Sitten palasi hajuaistini ja pystyin haistamaan lehmuksen tuoksin. Minulla on ollut selkäongelmia 13-vuotiaasta asti: skolioosi. Jonkun aikaa sitten kun kävin fysioterapeutilla sain tietää ettei minulla enää ole skolioosia. Olin ällistynyt - sanaton. Olen hyvin onnellinen sen vuoksi.”

nossebro 2016 nossan

Kivuton

 ”Olkapääkipu haittasi nukkumistani yöt läpeensä. Tilanne vaan paheni. Lääkärini määräsi kipulääkkeitä. Kiropraktikko ohjeisti välttämään kaikkea mikä pahentaa kipua. Mikä ihmeen ohje on tuo?!! Kolmen päivän jälkeen kesäkurssilla heräsin aamulla yhtäjaksoisen unen jälkeen kivuttomana.”

Jännitys selässä on vähentynyt ja tinnitus on poissa

”Kurssilla on ollut todella hieno ilmapiiri. Minulla on fyysinen työ joka aiheuttaa jännityksiä yläselkään ja erityisesti käsivarsiharjoitus tuntuu vähentävän jännityksiä. Tuntuu todella hyvältä kun vapautuu selkäjännityksestä. Minulla on myöskin ollut tinnitusta, joka on kadonnut näiden päivien aikana.”

Jalkojen geneettinen ongelma parantui

”Paljon on tapahtumassa. Minä ja tyttäreni kannamme geeniä, joka aiheuttaa ongelmia jaloissa. Tyttäreni ongelma hävisi viime kesän kesäkurssilla. Tämä on ensimmäinen kesäkurssini ja nyt sama on tapahtumassa minulle. Virheasento polvista jalkaterään aiheuttaa polvikipuja. Yhtäkkiä tunnen että minulla on lantio. Tuntuu kuin kehoni olisi alkanut elää ja olen hyvin iloinen.”

Nivelrikko ja astma on parantunut

”Qigong on parantanut nivelrikkoani. Sitä on perheessäni. Eikä se tule takaisin. Jos tunnen vaivan palaavan harjoittelen vaan lisää. Myöskin astmani on parantunut. Tämä on ollut voimakas kurssi.”

nossebro 2016 nackrosVähemmän uniongelmia

”Tämä on ensimmäinen kesäkurssini. Aloitin harjoittelun tänä keväänä. Syy oli jäätynyt olkapää sekä toisen olkapään loukkaantuminen. Käsivarsiharjoitus on ollut fantastinen eikä siinä kaikki. Tuntuu kuin tämä kaikki on ovi muutokseen. Ilmapiiri on niin rauhallinen. Olen nukkunut paremmin. Minulla on pahoja uniongelmia mutta täällä olen nukkunut paremmin. Ottaen huomioon että en ole kotona, on se vaikuttava saavutus. Kiitos.”

Hikoilu ja kuumat aallot ovat hävinneet

”Minulta on poistettu kohtu ja siitä toipuminen on ollut pitkä prosessi. Minulla on ollut paljon ongelmia, enimmäkseen hormonaalisia, yöhikoilua ja kuumia aaltoja. Kaikki vaivat ovat helpottaneet kurssin aikana. Ei kuumia aaltoja eikä yöhikoilua moneen päivään.”

Opettaja:

Su Dongyue