Kohota Qi Hanko [16.9.2017]

Iloinen ja rauhallinen tunnelma sekä kaunis syyssää vallitsi Kohota Qi -kurssilla Hangossa Länsi-Uudellamaalla. Alla muutamia kommentteja.

Kertaaminen tekee hyvää

"On ollut todella mukavaa olla kertaamassa. Olen saanut uutta energiaa ja voinut hienosäätää yksityiskohtia."

"Olen iloinen että olemme saaneet niin monta osallistujaa eri tahoilta. On hyvä jakaa kokemuksia."

”Tuntuu kuin olisin saanut sekä kehon että sielun oikealle paikalleen. Kurssi on ollut fantastinen."

Helppo omaksua

”Kurssi on ollut hyvin järjestetty ja johdettu. On ollut helppo oppia. Huomaan, että liikkeillä on vaikutusta."

"Kurssi on ollut todella hienosti järjestetty. Hyviä demoja. Hyvää henkilökohtaista apua. Todella hyvä."

Herättää halun

”Tämä oli ensimmäinen kurssini. Minulla ei ollut aavistustakaan kuinka vaikeaa rentoutuminen on ja kuinka jäykkä olen. Aion todellakin yrittää treenata joka päivä."

Treenausryhmä on tärkeä

"Treenausryhmään tuleminen kesän jälkeen tuntui kuin olisin tullut kotiin. Kotiin minuun itseeni. Tarvitsen ryhmää. Olen kiitollinen siitä."

"Olen kurssilla ensimmäistä kertaa. Olen järkyttynyt. En osaa edes seisoa! Huomaan olevani todella jäykkä. Kipuja on olkapäissä, niskassa. Olen iloinen että tulin tänne ja odotan ryhmätreenejä."

Kipu katosi

"Ensimmäisinä 4-5 vuotena kun treenasin minulla oli todella kipeä selkä kun piti seisoa. Ensimmäisellä syyskurssilla kaksi vuotta sitten jotain tapahtui selässäni La Qin aikana ja sen jälkeen ei kipua ole ollut."

"Tänä aamuna oli reisilihakseni kipeä, kipukohta on peräisin vanhasta loukkaantumisesta. Nyt se tuntuu kokonaan parantuneelta."

Rauha on parasta

"Aloitin treenaamisen noin viisi vuotta sitten koska tarvitsin rauhaa. Nukkumiseni parani ja huomasin fyysisiä tervehtymisiä ja ongelmia. Tulen uudestaan koska tiedän että saan näiltä kursseilta parhaan rauhan. Täällä voin vain rentoutua ja nauttia."

Opettaja
Margareta Willner-Rönnholm

Kohota qi Hanko 2017