Kohota Qi 2 Karjaa [6.5.2017]

Lukukauden kohota qi 2 -kurssi Suomessa pidettiin tällä kertaa Lärkkullan kansanopistossa, samassa paikassa jossa me viime vuonna järjestimme syyskurssin. Monet osallistujista hyödynsivät mahdollisuutta yöpyä Lärkkullassa perjantaista sunnuntaihin, mikä loi mukavan ja tutun tunnelman. Kuten aina Suomessa järjestettävillä kursseilla, vallitsi täälläkin auttavainen ilmapiiri, johon kaikki pystyivät osallistumaan. Jokainen osallistuja vanhimmasta nuorimpaan auttoi luomaan todella hienon kurssin.

Osallistujien kommentteja:

Selkä parani

"Minulla on ollut paljon vaivoja jotka johtuvat lapsen kantamisesta. Turun kurssin jälkeen selkäni parani. Toisinaan vaiva tuntuu. Nyt tuntuvat kehoni ja pääni paljon tasapainoisemmilta. Olen rauhallisempi ja minulla on enemmän energiaa. Kurssi on ollut vahva ja siellä on ollut paljon qitä."

Qigong auttaa minua talven aikana

”Qigong auttaa minua pimeän talven aikana. Kevät tulee tuoden valon mukanaan. Me täällä länsimaissa olemme kadottaneet suoran intuitiivisen tiedon. Qigongin avulla voimme kehittää paremman intuition."

Olen iloinen että voin olla täällä

"Haluan kiittää hyvästä kurssista. Päivän loppukeskustelussa on positiivista se että minä jopa nauran. Energiani on ollut ihan lopussa ja olen nyt hurjan iloinen että jaksoin raahata itseni tänne."

Voin vaikeuksien jälkeen paremmin

"Olen harjoittanut qigongia pidemmän aikaa. Qigong tuli kuin pelastus elämääni. Minulla on ongelmia niskani kanssa. Treenasin monta vuotta ja saavutin onnellisen olotilan elämääni. Nyt olen pudonnut taas masennuksen syövereihin. Ei ole voimia edes treenata. Olen käynyt kolmella kurssilla masennusjakson aikana ja nyt tuntuu hyvältä. Pitkä la qi -harjoitus tuntuu todella hyvältä. Nyt kehossani on hieno tuntemus vaikka hieman on rektioita kipuineen. Treenauksen myötä tulee näkemyksiä ja mielestäni ymmärsin elämän tarkoituksen. Ajattele kurssia kun treenaat kotona."

Qigongista voimaa arkipäivään

"Kiitos hienosta kurssista. Nyt olen jälleen saanut vähän nostetta. Olen tuntenut itseni alavireiseksi ja murehtinut paljon. Kurssilla olen saanut yhteisön tukea. Qigong antaa voimaa arkipäivään. Perusvoimaa."

Päänsärky katosi

"Kiitos hienosta kurssista ja kurssipaikasta Lärkkullassa. Aloitin qigongin yli 10 vuotta sitten. Ahkeralla harjoittelulla pääsin eroon kauheasta kroonisesta päänsärystä ja sain uuden elämän. Kurssilla on ollut ihanaa, hieno tunnelma, rauhoittavaa."

Opettaja
Tormod Langballe