Talven pitkä kurssi on ohi - kesä lähestyy

Talvikurssi on viikon mittainen treenauskurssi, jolloin asumme ja treenaamme yhdessä. Kurssin fokus on Shenxin Qigong -harjoituksessa, mutta treenaamme yhdessä myöskin muita harjoituksia. Tänä vuonna meitä oli yli 100 osallistujaa. Treenasimme paljon ja aikaa oli myös mukavaan seurusteluun tauoilla ja iltaisin.

Seuraava pitkä kurssi on kesäkurssi, joka lähestyy suurin harppauksin kun talvikurssi on ohi. Kesäkurssi koostuu kahdesta moduulista, jotka ovat välittömästi peräkkäin ja kumpikin on 9 päivää. Klikkaa tästä niin pääset kurssi-ilmoittautumiseen kesäkurssi ykköselle (ensimmäiset 9 päivää). Klikkaa tästä kesäkurssi kakkoselle (18 päivän jälkimmäinen puolisko).

Seuraavassa joitakin kuvia talvikurssipäivistä.

karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 sunsetRuohomatto loisti vihreänä kansanopiston ulkopuolella kurssin ensimmäisinä päivinä, mutta talvi saapui myöhemmin viikon aikana.

qigong magda malin shenxin qigong snokarlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 snowKuten viime vuosina kurssi pidettiin nytkin Karlskogan kansanopistossa.

vinterkursen 2019 shenxin qigong traningshall 26vinterkursen 2019 shenxin qigong traningshall 2Treenausta treenisalissa.

karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 snow 3Kurssin keskivaiheilla meillä oli puoli päivää vapaata. Jotkut käyttivän ajan menemällä pienelle retkelle, jotkut hengailivat lähistöllä. Sää vaihteli paljon päivien aikana, mutta juuri sinä päivänä tuli paljon lunta.

karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 hembygdsgard2karlskoga folkhogskola vinterkurs 2019 hembygdsgardKotiseutumuseossa koulun lähettyvillä oli hiihtoloma-aktiviteetteja, kahvilatoimintaa, leipomista ja askartelua.qigong magda malin shenxin qigong sno 5Shenxin-treeniä lumessa.

 

 

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme