”Minulla ei ole enää kipuja. Tunnen olevani vahva ja rauhallinen."

Elämänlaatu voi parantua huomattavasti, kun paranee kivuista. Lue joidenkin osallistujien kertomuksista, kuinka qigong on vähentänyt heidän kipujaan.

qigong sommarkurs 2018 maria nossebro

Ylva

“Minulla ei ole enää kipuja. Tunnen olevani vahva ja rauhallinen. Päätän itse kuinka voin. Tulen yhä enemmän tietoiseksi siitä kuinka elää ja treenata voidakseni hyvin."

Lue Ylvan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Thor Sanne

“Kurssin jälkeen (siitä on nyt 9 viikkoa) minulla ei ole ollut ollenkaan kipukohtauksia! Viikko kurssin jälkeen tunsin pari kertaa samalla tavalla kuin juuri ennen kipukohtauksiani, mutta en saanut oikeita kohtauksia. Minulle on uutta niin pitkät oireettomat ajanjaksot, ja mielestäni tällä on suora yhteys qigongtreenaamiseen ja olotilani muutokseen."

Lue Thor Sannen kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Samsom

“Kävin viikonloppukurssin. Oikeastaan minun piti mennä sinä viikonloppuna AIKin otteluun, mutta minulla oli sellaisia kipuja etten pystynyt menemään sinne. Jo ensimmäisenä päivänä tunsin että harjoituksessa oli jotain erityistä. Silloin päätin että panostan Zhineng Qigong -treeniin. Jatkoin treenaamista ja asteittain polvi parani. Kipuni parani aika nopeasti.”

Lue Samsomin kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Johanna

"Mikä uskomaton tunne valloittikaan minut, kun ihmeellisiä asioita alkoi tapahtua. Jo ensimmäisen viikonloppukurssin aikana tunsin hartioissani helpotusta ja sellaista liikkuvuutta, jota en ollut hyvin pitkään aikaan tuntenut. Jo ensimmäisenä yönä nukuin kuin tukki, koko pitkän yön!"

Lue Johannan kertomus tästä 

Anita

“Kun tulin kotiin huomasin että voin paljon paremmin. Aikaisemmin ollut kauhea kipu oli nyt parantunut. Minä ja mieheni pystyimme menemään kävellen kahville ja silloin totesi hän "Sinähän et nilkuta nyt ollenkaan"."

Lue Anitan kertomus tästä (toistaiseksi ruotsiksi)

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme