Kesäkurssitreenit melkein täynnä, paikkoja vapaana vain 6. ja 7. tammikuuta

Göteborgin kesäkurssitreeneihin on ollut kova tunku tänä vuonna. Olemme vaihtaneet kurssipaikankin, jotta tilaa olisi useammalle osallistujalle, mutta nyt jopa suurempaan kurssipaikkaan on paikkoja vain 6.1. ja 7.1.

Jos haluat osallistua kesäkurssitreeneihin ota yhteyttä ja tarkista onko vapaita paikkoja. Tämä koskee myös muita kurssipäiviä, jos peruutuksia on tullut.

EasyCare silmät -kurssille on vapaita paikkoja 3.1. Luennolle 2.1. voi tulla ilmoittautumatta. Tervetuloa!

20170106 11002620170106 110041Toisiamme korjaamassa viime vuoden kesäkurssitreeneissä Tukholmassa. Myös silloin kurssi oli täyteen buukattu.

Talvikurssi 2018

Ethän ole unohtanut ilmoittautua Talvikurssille 2018? Talvikurssi on yksi suurimmista kursseistamme ja hyvin suosittu. Siitä on muodostunut tervetullut katkaisu pimeään ja kylmään vuodenaikaamme.

Talvikurssi alkaa kahden päivän mittaisella peruskurssilla viikonloppuna viikolla seitsemän, silloin voivat aloittelijat osallistua. Sen jälkeen viikolla kahdeksan on itse kuuden päivän mittainen Talvikurssi ja viikon päättää Xing Shen Zhuang -treenipäivä, johon voit osallistua jos olet käynyt Kesäkurssi kakkosen.

Kurssin aikana asumme mukavasti makuusalissa tai kahden hengen huoneessa Karlskogan kansankorkeakoulussa. Kaikki ateriat ovat koulun ruokasalissa, jossa meidät toivottaa tervetulleeksi kaunis näköala yli järven. Putkiremontin vuoksi on meillä rajattu määrä kahden hengen huoneita ja ne ovat nyt tällä hetkellä täyteen buukattuja, mutta makuusaleissa on paljon tilaa. Jos saamme vastoin olettamuksiamme lisää huoneita, on mahdollista päästä jonotuslistalle. Suosittelemme että valitset vapaan vaihtoehdon - makuusalin, sillä lisähuoneisiin pääsyä emme voi taata, vaan se tulee sitten lisäbonuksena. 

Vahva qikenttä, paljon treeniä, mukavia kurssilaisia ja ihana ympäristö edesauttavat kauan kaivatun elpymisen ja hyvien treenaustuloksien syntymiseen. Mahdollisuus yhdeksän päivän mittaiseen keskittyneeseen treenaamiseen näissä olosuhteissa on jotain jota ei voi ohittaa!

Lämpimästi tervetuloa Karlskogaan ja Talvikurssille 2018!

Talvikurssi Karlskogassa

Esittäydymme Kaikki Terveydestä -messuilla!

ezq Loga 70x7010.-12. marraskuuta olemme mukana ja esittäydymme Kaikki terveydestä (Allt för Hälsan) -messuilla Älvsjön Stockholmsmässanissa. Tavallisesti messuilla käy yli 30.000 vierailijaa ja toivomme että monet uudet osallistujat löytävät tiensä treeneihimme. Messujen kolmen päivän aikana meillä on neljä luentoa ja tarjoamme mahdollisuuden kokeilla qigongia. Tarjoamme messualennuksia, esimerkiksi Kohota Qi ja Shenxin Qigong -peruskursseja hintaan 500 kr niille jotka tulevat kursseille ensimmäistä kertaa. Meillä on myös esitteitä joita jaamme. Vihjaise ystäville ja tutuille, jotka mahdollisesti kiinnostuisivat. Enemmän tietoa löytyy digitaalisesta esittelystä Stockholmsmässanin kotisivuilta.

Tervetuloa vierailulle näiden päivien aikana!

Allt for Halsan 2017

Syyskurssit 2017

ezq Loga 70x70Noin kuukauden päästä pidetään meidän arvostetut syyskurssimme Karjaalla Suomessa ja Bergenissä Norjassa. Syyskurssit ovat neljän päivän pituisia internaattikursseja, jotka kestävät torstaista sunnuntaihin. Kaikki jotka ovat käyneet kohota qi viikonloppukurssin voivat osallistua.

Syyskursseilla treenaamme sitä mitä olemme aikaisemmin oppineet peruskurssilla. Kokeilemme myös treenaamista, joka muistuttaa kesäkursseilla treenaamista, mikä on parasta mitä voimme tarjota treenaamisen tiellä. Sen lisäksi että treenaamme syyskursseilla paljon kohota qitä yhdessä, ehdimme myös tutustua enemmän qigongfilosofiaan ja mennä syvemmälle siihen kuinka treenaamme qigongia, ei vain harjoitussalissa vaan myös jokapäiväisessä elämässä.

Syyskurssit sopivat aloittelijoille jotka esimerkiksi haluavat testata vähän enemmän treenaamista, ennen kuin menevät pidemmälle kurssille, mutta myös kokeneelle harjoittelijalle, joka haluaa täyttää qivarastojaan talvea varten. Kurssit tarjoavat myös mukavaa kanssakäymistä ja on hyvä tilaisuus tavata ja keskustella toisten qigongharjoittelijoiden kanssa. 

Tervetuloa!

Ilmoittaudu Karjaan kurssille 
Ilmoittaudu Bergenin kurssille

2016 Hostkurs Larkkulla gruppfoto 450

Karjaa 2016

WEBBkursfoto hostkurs bergen 16

Bergen 2016

Kursseja ja treenaamista Espanjassa vuonna 2018

Nyt jo kolmas vuosi peräkkäin - jatkamme onnistuneiden treenausmatkojen sarjaa Almunecariin. Tällä kertaa kurssi on yhden päivän pidempi, kurssi alkaa lauantaina 21. huhtikuuta ja kestää sunnuntaihin 29. huhtikuuta. Almunecar sijaitsee 70 km Malagasta itään ja siellä sanotaan olevan Euroopan paras mannerilmasto. Yhdistämme mahdollisuuden aurinkoon ja lämpöön sekä yhteiseen treenaamiseen vahvassa qikentässä. Lisäksi tulemme järjestämään 17.-18. helmikuuta peruskurssin, joka on tarkoitettu erityisesti skandinaaveille jotka asuvat alueella talvisin.

Peruskurssi 17.-18. helmikuuta 

Tammikuun 2017 kurssin jälkeen Almunecarissa on pieni paikallinen ryhmä joka treenaa meidän menetelmää. Nyt järjestämme siellä toisen kohota qi -peruskurssin, viikonloppuna 17.-18. helmikuuta. Lisäksi perjantai-iltana 16. helmikuuta on luento. Vaikka kurssi on ennen kaikkea suunnattu alueen asukkaille on se tietysti avoin myös kaikille muillekin, jotka haluavat osallistua. Sekä matkustaminen että asuminen on tuohon aikaan vuodesta halpaa. Valoisat ja lämpimät päivät vahvassa qikentässä Espanjassa tekee varmasti kaikille hyvää. Jos haluat matkustaa kanssamme autamme sinua kuljetusten ja asumisen järjestelyissä.

Spanien 1

 

Treenauskurssi 21.-29. huhtikuuta 

Aamutreenit Välimeren rannalla, ryhmäharjoitus vahvassa qikentässä hotellin ylimmässä kerroksessa merinäköalalla, aurinko ja lämpö Euroopan parhaassa mannerilmastossa, hyvä hotelli ja palvelu, runsas aamiais- ja illallisbuffetti - kaikki tämä ja paljon enemmän tulet saamaan jos matkustat kanssamme Almunecariin huhtikuun viimeisellä viikolla.  Kahden tekemämme matkan kurssiarvioissa olivat palautteet selvästi hyvin positiivisia. Todettiin esimerkiksi:

”Matka on fantastinen ja olen todella sitä mieltä että tätä täytyy jatkaa. Minulle sopii hyvin treenauksen ja loman yhdistäminen. Kiitos fantastisesta treenauskurssista. Tämä antaa paljon voimaa arkipäivästä selviämiseen. "

"Tämä on ollut superviikko, parempaa lomaa en olisi voinut saada. MOLEMMAT sekä lomaelämä että roima annos qigongtreeniä. Qigongtreeni on ollut MAHTAVAA, kuten kaikki muukin. Ei ole TODELLAKAAN mitään mistä voisin valittaa. Eletään sellaista RAKKAUTTA koko päivän!"

"Matka on ollut kaikilla tavoin fantastinen.  Hyvin toteutetut treenit. Rannalla treenaaminen oli maagista! Hotelli oli hyvä, paikka ei olisi voinut olla parempi."

"Paljon kiitoksia teille tästä kurssista. Olen hyvin tyytyväinen. Ei ole mitään mistä valittaa eikä parantaa.  Kiitos tästä fantastisesta muistosta jonka voin kirjoittaa elämänkirjaan!  Kiitos hienosta elämän työkalusta."

Lue kahden matkan kurssiraportit, jotka ovat kotisivuillamme. Saat tietää lisää kuinka osallistujat ovat kokeneet Espanjan treenausviikkonsa: 

https://zhinengqigong.eu/index.php/fi/kurssit/kurssiraportit/10223-almunecar-22-4-2017.html

https://zhinengqigong.eu/index.php/sv/kurser/kursrapporter/9952-traeningsresa-spanien-2016-04-23.html

Spanien 2

 

Harjoituskurssi on avoin sinulle, jos olet käynyt kohota qi -kurssimme.  Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15. marraskuuta. Olemme varanneet 35 paikkaa ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos olet kiinnostunut laita sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.@Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai ilmoittaudu kotisivujen kurssiluettelon kautta. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla SEK 2.000 tilille Bg 862-0171, IBAN SE02 8000 0832 7992 3432 8616 BIC: SWEDSESS. Takaisinmaksuun peruttaessa, esim. sairaustapauksessa, pätee samat ehdot kuin muissakin matkoissa.

Matkan hinta tulee olemaan noin SEK 7.300 ja pakettihintaan sisältyy:

  • Kurssimaksu, yhteensä noin 35 tuntia yhteistä treeniä
  • Kahden hengen huone, kahdeksan yötä
  • Aamiainen ja päivällinen, kahdeksan päivää
  • Opastettu päiväretki mielenkiintoiseen kohteeseen
  • Kaupunkikierros Almunecarissa

Huomaa että lennot eivät sisälly hintaan, varaa itse meno-paluu lentosi Malagaan. Järjestämme kuljetukset  Malagan lentokentältä hotelliin ja takaisin.

Jos paikkoja jää yli, on mahdollista että sukulaiset pääsevät mukaan ilman että osallistuvat yhteisiin treeneihin. 

Täältä voit lukea kauniista Almunecarista: www.almunecar.se

Lue lisää hotelli Helios Almunecarista: www heliosalmunecar.com

Tervetuloa ensi kevään ihanalle viikolle vahvassa qikentässä!

Spanien 3

Harjoita silmiäsi EasyCare -harjoituksen avulla

EasyCare on sarja yksinkertaisia ja tehokkaita qigong-harjoitteita, jotka pääopettajamme Su Dongyue on kehittänyt. Jokaisella yksittäisellä harjoitteella pyritään hoitamaan tiettyä EasyCare eye Malin 1 220pxkehonosaa, esimerkiksi päätä tai silmiä, mutta samalla ne tekevät hyvää koko keholle. Harjoitus on helppo sisällyttää arkipäivään, koska se voidaan tehdä missä vain ja siihen menee vain muutamia minuutteja. EasyCaren oppiminen on helppoa ja vie vain noin tunnin.

EasyCare -silmiä varten on EasyCare -sarjan toinen harjoitus, jota meillä opetetaan. Seuraava EasyCare -silmiä varten kurssi pidetään Göteborgin kesäkurssiharjoituksen yhteydessä ensi vuoden alussa. Kaikki jotka ovat käyneet yhdenkin viikonloppukurssimme ovat tervetulleita.

EasyCare silmiä varten harjoituksella voit sekä säilyttää ja parantaa silmiesi terveyttä että edistää koko kehon hyvinvointia. Aikaisemman kurssin käyneille lähettämistämme kyselylomakkeista kävi ilmi, että tämä harjoitus lisää qin- ja verenkiertoa sekä päässä että kehon muissa osissa. Harjoituksella on myönteinen vaikutus sekä niskaan että selkään. Jotkut osallistujista totesivat että harjoitus tekee heistä positiivisempia. Tervetuloa treenaamaan kanssamme!

Vaikka on vielä kesä - syyskausi on jo alkanut!

ezq Loga 70x70Kuten tavallista olemme aloittaneet hyvissä ajoin syyskautemme. Nyt kun monet ovat jo palanneet töihin loman jälkeen voi olla hyvä että pääsee heti treenaamaan ja täyttämään qi-varastojaan. Syyskauden aikana on monta viikonloppukurssia. Vuosien aikana ovat monet saaneet hyviä tuloksia osallistumalla pelkästään kahden päivän mittaiselle viikonloppukurssillemme. Tove-Karin on yksi heistä. Vuonna 2012 hän sai aivohalvauksen ja sen jälkeen aivoverenvuodon, mikä heikensi hänen puhekykyään, kestävyyttään, yritteliäisyyttään ja toimintakykyään dramaattisesti. Yli kahden vuoden ajan hän tarvitsi apua kaikessa mitä hän teki. Vuonna 2015 hän koki selvää paranemista jo toisena kurssipäivänä viikonloppukurssillamme. Hän edistyi siitä että kurssin alussa pystyi nostamaan oikeaa kättänsä noin 20 cm niin paljon että lopussa pystyi nostamaan molemmat kätensä pään yläpuolelle. Hänen puhekykynsä parani siinä määrin ettei puheterapeutti eikä hoitohenkilökunta ymmärtänyt mitä oli tapahtunut, koska olotilan kohennus tapahtui niin nopeasti ja odottamatta. Lue lisää Tove-Karinin paranemisesta täältä. Syyskauden viikonloppukurssien kurssiohjelma löytyy täältä. Varaa kurssipaikkasi jo nyt ennen kuin kalenterisi on aivan täynnä. Tervetuloa!

Tässä kaksi kuvaa tämän vuoden kesäkurssilta:

Kuva vuoden 2017 kesäkurssilta Kuva vuoden 2017 kesäkurssilta

Nyt kesäkurssi alkaa – Tervetuloa!

Tänäkin kesänä runsas osallistujajoukkue saapuu Nossebrohon treenaamaan kanssamme. Kurssi on nyt melkein täynnä ja odotamme innolla harjoittamaan yhdessä kanssanne. Mitä enemmän meitä on sitä vahvempi on qikenttä joka siten myötävaikuttaa hyvien harjoitustulosten saavuttamiseksi. Toivotamme teille kaikille mitä parhaimpia harjoitustuloksia.

2016 sommarkurs 2 nossan

Kesäkurssi yksi on lähes täynnä

Ensimmäinen 9-päivän kurssimme on melkein täynnä ja odotamme kovasti näkevämme kaikki teidät Nossebrossa. Ennen kesäkurssia on hyvä miettiä kuinka meillä kaikilla on aina jotain uutta opittavaa ja ymmärrettävää harjoituksesta. Qikenttämme vahvistuu vuosi vuodelta joten mahdollisuutemme parantaa gongfuamme ja terveyttämme paranevat paranemistaan. Toivotamme kaikille mukavaa juhannusta ja hienoa kesäkurssia, tervetuloa!

EZQ Sommarkursen2016 499

Talvikurssi ja kesäkurssit vuonna 2017

Tämän vuoden 2017 talvikurssi jossa tehtiin shenxin qigongia oli helmikuussa.  Monet kertasivat ja muutamia uusia oli kurssilla, joka pidettiin Karlskogan kansanopistossa. Qikenttä oli vahva, tunnelma hyvä ja kuten tavallista saivat osallistujat oikein hyviä tuloksia. Lue niistä lisää kurssiraportista.

Nyt alkavat kesäkurssitkin lähestyä. Jos haluat inspiraatiota ilmoittautumiseen lue ylläoleva kurssiraportti. Kuten talvikurssilla tulee qikenttä olemaan hyvin vahva myös kesäkursseilla, jolloin meillä on mahdollisuus treenata tuplasti niin paljon kuin talvikurssilla;  9 päivää kesäkurssi ykkösellä ja lisäksi 9 päivää kesäkurssi kakkosella. Voit ilmoittautua tästä:

Ilmoittautuminen kesäkurssi ykköselle

Ilmoittautuminen kesäkurssi kakkoselle

Tavataan qikentässä!

Talvikurssi Karlskogassa 2017 Talvikurssi Karlskogassa 2017

Täydentävä luento Zhineng Qigongista Oskarshamnissa

Täydentävä luento Zhineng Qigongista OskarshamnissaJärjestämme luennon 10. toukokuuta yhteistyössä kaakkoisen alueen Narkolepsiayhdistyksen kanssa. Se on avoin luento qigongista, zhineng qigongista ja siitä millaisia tuloksia on odotettavissa treenaamalla kanssamme. Toisin sanoen luento ei ole pelkästään heille, jotka ovat kiinnostuneita narkolepsiasta tai joilla itsellään on narkolepsia. Tulemalla luennolle olet mukana qikentässämme ja siksi suosittelemme luentoa sinullekin, joka olet käynyt monta kurssia.

Luento pidetään klo 17:15 - 18:45 Oskarshamnin kulttuuritalolla Hantverksgatanilla (Oskarshamnin keskustan bussipysäkki). Luennoitsija on Herbjörn Wilhelmsen.

Olet lämpimästi tervetullut luennolle, jossa opit lisää zhineng qigongista ja olet mukana qikentässämme.

Viimeinen kuulutus - ilmoittaudu nyt talvikurssille opettelemaan shenxin qigongia!

Aika kuluu nopeasti ja viikko 8 on pian käsillä. Se tarkoittaa shenxin qigong -talvikurssin alkamista. Kurssia on odotettu kauan ja meitä on monta jotka odottavat treenaamista ja qi-varastojen täydentämistä tänä pimeänä vuodenaikana. Talvikurssi on yksi pisimmistä kursseistamme ja vahva qikenttä yhdistettynä intensiiviseen treenaamiseen antaa mahdollisuuden hyviin tuloksiin/vaikutuksiin. Shenxin gigongin lisäksi tulemme järjestämään kurssin xiao gongfasta ja pidetyn qikampakurssin.

Ilmoittautuneita on jo aika hyvä joukko ja meillä tulee olemaan hyvä viikko, joka sisältää treeniä, qigongkavereita ja naurua. Tästä voit lukea viime vuoden kurssista. Etkö ole vielä ilmoittautunut, mutta haluat tulla mukaan? Ilmoittaudu tästä.

Olet lämpimästi tervetullut Karlskogaan!

Talvikurssi 2016

Talvikurssin yhden- ja kahden hengen huoneet on nyt täyteen buukattu.

 

Enkel- och dubbelrum är nu fullbokade på vinterkursenTalvikurssin yhden- ja kahden hengen huoneet on nyt täyteen buukattu. Muutaman viikon päästä alkaa talvikurssi Karlskogassa ja monille se on yksi vuoden kohokohdista. Meitä kurssille ilmoittautuneita on monta, mutta kurssilla on vielä  hyvin tilaa. 

Tällä hetkellä huoneet ovat varattuja, mutta makuusaleissa on vielä hyvin tilaa. Jos toivot kahden hengen huonetta, voit kuitenkin ilmoittaa toiveesi kun varaat asumistasi niin laitamme sinut jonotuslistalle.  Jos huoneita vapautuu/ peruuntumisia tulee, otamme henkilöitä jonotuslistalta.

Kesäkurssilaisten harjoituskurssi Tukholmassa 170104-08 on nyt täynnä.

Kiinnostuneita Tukholman kesäkurssilaisten harjoituskurssista loppiaisen aikaan on ollut hyvin paljon. Kurssi on nyt täynnä ja emme voi ottaa vastaan lisää ilmoittautumisia. Sinulle, joka olisit mielellään osallistunut tälle kurssille, on vielä mahdollista osallistua muille pidemmille kursseillemme, kuten Talvikurssille ja Kesäkursseille. 

DSC 09102

Talvikurssille 2016

Ilmoittautuminen Talvikurssille 2017 

Ilmoittautuminen Kesäkurssi ykköselle ja Kesäkurssi kakkoselle 2017.

Rajattu osallistujamäärä Kesäkurssilaisten harjoitus -kurssille ja EasyCare silmille -kurssille Tukholmassa tammikuussa.

ezq Loga 70x70Rajattu osallistujamäärä Kesäkurssilaisten harjoitus -kurssille ja EasyCare silmille -kurssille Tukholmassa tammikuussaTällä hetkellä on aika paljon ilmoittautuneita Kesäkurssilaisten harjoitus -kurssille 4.-8. tammikuuta ja EasyCare silmille -kurssille 4. tammikuuta. Emme voi taata, että kurssipaikkoja on kaikille halukkaille. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä suurempi mahdollisuus on että pääset mukaan.

Molemmat kurssit pidetään Södergårdenissä, samassa paikassa jossa meillä on tiistaitreenit ja Tukholman viikonloppukurssit. Qikenttä on siellä hyvin vahva.

Kesäkurssilaisten harjoitus -kurssille täytyy osallistua vähintään kahdeksi päiväksi. Ne jotka ilmoittautuvat useammaksi päiväksi menevät edelle.

European Zhineng Qigong ottaa käyttöön uuden menetelmäsarjan EasyCare

European Zhineng Qigong ottaa käyttöön EasyCareEasyCare on nimi Su Dongyuen kehittämälle sarjalle yksinkertaisia ja tehokkaita qigongharjoituksia. Jokaisen yksittäisen harjoituksen tarkoituksena on hoitaa tiettyä kehonosaa, esim. silmiä, vyötäröä, päätä jne, mutta harjoitus tekee hyvää myös koko keholle. Voidaan yksinkertaisesti treenata ja yhdistellä näitä harjoituksia samanaikaisesti kun tehdään tavallisia jokapäiväisiä askareita, koska ne vievät vain muutamia minuutteja ja voidaan tehdä missä tahansa. EasyCaren oppiminen on myös yksinkertaista - vie vain tunnin. Riippuen kunkin tarpeesta ja mielenkiinnosta, voidaan valita opiskeltavaksi yksi tai useampia EasyCare harjoituksia.

Ensimmäinen EasyCare harjoitus oli Qi-kampa harjoitus, minkä positiiviset vaikutukset on todettu. Sen harjoittajat ovat saaneet selviä parannuksia terveyteensä ja ovat tyytyväisiä. Alla muutamia kokemuksia:

"Minulla on ollut pahalta haiseva ihottuma hiuspohjassa. Se oli epämiellyttävää joka häiritsi myös perhettäni, joka toisinaan valitti hajusta. Olen kammannut päätäni nyt parisen kuukautta ja ekseema on kadonnut kokonaan ja hiuspohjani tuntuu normaalilta."

”Qi-kampaharjoitus on auttanut minua tulemaan vahvemmaksi. Sillä on ollut positiivinen vaikutus päänsärkyyni ja on auttanut minua tulemaan rauhallisemmaksi."

"Minulla oli kurkkukipua kun meillä oli Qi-kampakurssi. Kipu katosi kampaamisen aikana. "

"Paljon kiitoksia kampakurssista, luulen että sillä on ollut vaikutuksia päänsärkyyn ja tasapainoon ja siihen, että jaksan pitää niskaa suorana. Olen kammannut kaksi kertaa päivässä siitä lähtien kun aloitimme muutama vuosi sitten. Tämän vuoden kampakurssilla katosi suuri merkki ihostani joka on ollut minulla 25 vuotta."

Toisen EasyCare harjoituksen, EasyCare silmille, tulee Su Dongyue opettamaan meille nyt ensimmäistä kertaa. Kurssi pidetään ensimmäisen päivän jälkeen Kesäkurssilaisten harjoitus -kurssin aikana Tukholmassa, keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 16.15 - 17.30 osoitteessa Södergården, Götagatan 37.

On selvää, että silmät ovat tärkeitä meille. Silmät ovat ikkuna kehoomme ja sieluumme, liittyvät läheisesti terveyteen ja kauneuteen... EasyCare silmille ei vain auta suojaamaan, kaunistamaan ja vahvistamaan silmien loistetta, vaan myös parantaa silmien qitä ja stimuloi koko kehon hyvinvointia.
Harjoitus sopii kaikille jotka haluavat säilyttää ja parantaa silmiensä terveyttä ja kauneutta ja/tai tällä tavalla koko kehonsa hyvinvointia.

Kotisivujen uusi rakenne

Viikonlopun aikana olemme päivittäneet kotisivujen rakennetta selkeämmäksi.  Se tarkoittaa sitä, että jotkut otsikoista ovat vaihtaneet paikkaa ja jotkut on poistettu. Esimerkiksi otsikko "Sitä sun tätä" löytyy nyt "Tietoa meistä/Viimeisimmät uutiset" alta.  Toinen uusi asia on lajittelumahdollisuus joka löytyy "Minun tarinani" ja "Me mediassa" alta.  Voit yhdellä klikkauksella saada sekä eniten luetut että suositeltavat jutut.  Päämäärämme on ollut tehdä sivuille loogisempi rakenne, jotta käyttäjät löytäisivät helpommin etsimänsä.  Muutokset perustuvat  niihin mielipiteisiin ja toiveisiin, jotka tulivat esille kun viime kesänä teimme käyttäjäkyselyn, jossa haastattelimme kesäleirille osallistujia. Onko sinulla mielipiteitä tai ajatuksia koskien uutta kotisivujen rakennetta? Lähetä mielellään palautetta meille osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuminen talvikurssille 2017

ezq Loga 70x70Nyt on mahdollista ilmoittautua talvikurssille 2017 Karlskogaan. Tällä kurssilla treenaamme pääasiassa shenxin qigongia, joka sopii hyvin talvella treenattavaksi, kun on pimeää ja kylmää. Harjoitus on hyvin pidetty ja talvikurssi on monien suosikki. 

Syyskausi on alkanut!

ezq Loga 70x7013.-14. elokuuta alkoi syyskautemme kohota qitä kurssilla Göteborgissa. Tunnelma oli suurenmoinen tauoilla Valhallan treenisalilla ja uudet aloittelijat pysyivät hyvin harjoituksessa mukana. Tukholmassa oli nyt viikonloppuna Shenxin Qigong kurssi ja samaan aikaan Bergenissä pidettiin kohota qitä kurssi.

Nyt kun syyskausi on alkanut on uusille osallistujille tarjolla monia mahdollisuuksia. Ruotsissa pidetään syyskuun aikana monta kohota qitä peruskurssia: Kalmarissa, Tukholmassa ja Lidköpingissä. Suomessa pidetään kolme kurssia eri paikkakunnilla ja Norjassa neljä kurssia. Lue kurssitarjonnasta täältä.

Kursseja ja treenaamista Espanjassa vuonna 2017

ezq nyheterKeväällä teimme onnistuneen treenausmatkan Espanjaan Almunecariin, joka sijaitsee 70 km Malagasta itään. Tulemme tekemään samanlaisen matkan ensi keväänä 22.-29. huhtikuuta. Lisäksi tulemme järjestämään 27.-29. tammikuuta peruskurssin, joka on tarkoitettu erityisesti skandinaaveille jotka asuvat alueella talvisin. Mahdollisesti tulemme järjestämään viikon mittaisen perus- ja treenauskurssin myös lokakuussa. Ilmoita jos olet kiinnostunut.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme