Hanne on kivuton reumasta huolimatta

Vuonna 2005 Hanne aloitti treenaamisen. Kun hän vuonna 2014 sai reumadiagnoosin, ihmettelivät lääkärit hänen liikkuvuuttaan ja suhteellista kivuttomuuttaan. Kesäkurssilla hän näytti kuinka pystyi heiluttamaan varpaitaan ja taipumaan polvista. Hannelle on kuitenkin tärkeintä henkiset muutokset.

Lue lisää...

Qigongin avulla Lotta-Karin parantui vuosia kestäneistä kivuista, sairauksista ja voimattomuudesta

Lotta Karin Vaikka Lotta-Karin kärsi kroonisesta väsymysoire-yhtymästä, niskan retkahdus-vammasta, tinnituksesta, vatsavaivoista ym., syy siihen miksi hän alkoi treenaamaan qigongia oli se, että hän halusi parantaa laulutaitoaan. Laulutaito parani, mutta sen lisäksi monta hänen fyysistä sairauttaan helpotti tai hävisi kokonaan.

Lue lisää...

Selvästi parempi olo aivohalvauksen jälkeen

Tove-KarinUsean sydän-kohtauksen jälkeen sai Tove-Karin aivo-halvauksen. Kuntoutus eteni. Mutta aivohalvauksen jälkeen hän sai aivoverenvuodon ja hänen edistyksensä taantui. Voisiko zhineng qigong -peruskurssi auttaa? Kyllä, tulokset olivat hämmästyttäviä. Jo kahden vuoden ajan on Tove treenannut säännöllisesti viikoittain.

Lue lisää...

Sairastin vakavaa kroonista väsymysoireyhtymää - kesäkurssilla sain elämäni takaisin

Hege 70Istuin ongelmitta ruokasalissa, jossa oli valtavasti ihmisiä, kotona en pystynyt edes istumaan lounaspöydässä oman perheeni kanssa. Näin sanoo Hege, jälleen yksi mukana ollut, joka on saanut hyviä tuloksia tämän vuoden kesäkurssilla.

Lue lisää...

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteista

Ellen saa edelleenkin loistavia tuloksia qigong harjoitteistaEllenin ms-taudin vioittama jalka parani ja nyt hän kykenee jälleen kävelemään ja juoksemaan. Hän on päässyt takaisin töihin ja pystyy keskittymään paremmin. Harjoitukset ovat auttaneet hänen paranemisessa niin paljon, että perheenlisäys oli mahdollista. Nyt he iloitsevat pikku Valdemarista.

Lue lisää...

Krooninen kipu kädessä ja muut terveysongelmat ovat hävinneet

Åke alkoi harjoittelemaan Zhineng qigongia neljätoista vuotta sitten, koska hänellä oli kroonisia kipuja oikeassa kädessään. Matkan varrella katosivat myös muut ongelmat, kuten toistuva noidannuoli, suolistovaivat ja polttava tunne takareidessä. Åke tuntee tällä hetkellä itsensä paljon terveemmäksi kuin silloin kun aloitti qigongin harjoittelemisen.

 

Lue lisää...

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaa

Gittania ei enää suonikohjut tai huono ryhti vaivaaQigongin kautta säärikipu ja lievä virtsankarkailu häipyi. Olkapäät ovat parantuneet ja verenpaine sekä veriarvot ovat normaalit kiitos qigongin.

Lue lisää...

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeen

Annette sai työkalun, jonka avulla hän on kestänyt surun elämänkumppaninsa poismenon jälkeenKun Annetten elämänkumppani kuoli, 43 yhteisen vuoden jälkeen , hän meni Qigong kurssille ja sai työkalun, jonka avulla kesti surunsa ja voimia opetella elämään yksinään. Se oli yksi parhaista asioista, mitä hän on tehnyt. Se on myös antanut hänelle suuren rauhan ja erilaisia fyysisiä vaivoja on parantunut.

Lue lisää...

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla

Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla.

Zhinen qigong on auttanut minua monissa elämän asioissa. Itseasiassa uskallan jopa väittää, että se on auttanut minua kehittymään elämän joka osa-alueella.

Lue lisää...

Livian jalka suoristui

Livia 70

Livia on kärsinyt juoksijan polvesta pitkään, mikä johtuu parantumattomasta, perinnöllisestä vaivasta. Kesäkurssilla hän huomasi, että hänen jalkansa oli suoristunut.

Lue lisää...

Petenin näkö parani ja muita parantumisia viikonloppukurssin jälkeen

unnamed-3.jpgPetenin näkö parani ja muita parantumisia viikonloppukurssin jälkeen.

Lue lisää...

Sairastui Ramsay-Hunt-oireyhtymään - qigongin treenaaminen auttoi Yaqutaa krittisessä tilanteessa

yaquta-bild-personal-story-120x180.jpg

Ihmisen täytyy muuttua parantuakseen jostakin, mutta kun Yaqutalle esiteltiin Zhineng Qigong vuonna 1995, hän oli sitä mieltä ettei se ollut häntä varten. Kun hän vuonna 2016 sairastui vakavasti, aloitti hän treenaamisen uudestaan ja sai suuria, elintärkeitä parantumisia. 

Lue lisää...

Osa-aikaisesta kokoaikaiseksi työntekijäksi - kiitos qigongin

 

beate-work-full-time-120x180px.jpgKun Beaten sydän leikattiin vuonna 2017, pystyi hän työskentelemään vain puolipäiväisesti. Vuonna 2018 hän kävi Talvikurssin, jolloin hän parani niin hyvin että pystyi aloittamaan taas kokopäivätyöt. Lue ja inspiroidu tahdosta jatkaa treenaamista, vaikka kaikki ei mene niin kuin haaveilee.

Lue lisää...

Allergiset reaktiot, ruoka-aineallergiat ja lantiolukko, kaikki paranivat Kesäkurssilla

Eirill Heinänuha vaikeutti pahasti Eirillin elämää, hän tarvitsi treenaamista saadakseen energiaa. Qigong viikonloppukurssin jälkeen hän oli vakuuttunut siitä, että tämä oli hänelle sopiva treeni. Vuoden 2017 Kesäkurssilla parani allergia sekä hänen gluteiini- ja laktoosi-intoleranssi.

Lue lisää...

Tuina auttoi Gun-Ernaa niskan retkahdusvammassa, vaikeissa vapinoissa sekä vaikeassa jalanmurtumassa

Gun-Erna puutarhassaGun-Erna sai tuskallisia ja pitkäaikaisia vaivoja auto-onnettomuudesta. Lisäksi hän kärsi voimakkaista vapinoista. Hänen poikansa, joka harjoittaa kanssamme Zhineng Qigongia antoi hänelle Tuina-käsittelyjä. Tulokset näyttivät merkittäviä parannuksia.

Lue lisää...

Yllättävä näönparantuminen - 30 vuoden jälkeen pääsi eroon silmälaseista

Stina21 vuotta sitten sai hartiakipu Stinan aloittamaan qigongin. Siitä lähtien hän on ollut mukana. Kipu katosi. Hän ei ollut odottanut että myöskin näkö paranisi huomattavasti. Elettyään 30 vuotta silmälasien kanssa hän ei enää niitä tarvitse.

Lue lisää...

Viikonloppukurssin jälkeen Björn pystyi suoristamaan jäykän ja ontuvan jalkansa

BjörnLääkäri oli todennut vikaa oikean jalan ojentajassa ja määrännyt fysioterapiaa, koska Björn oli tuntenut jalkansa jäykäksi. Vaiva helpottui osittain. Mutta vasta ensimmäisen viikonloppukurssin jälkeen se yhtäkkiä parani. Hänen pihtipolvensa oikenivat kesäkurssilla.

Lue lisää...

Per Arnesin korkea pulssi laski merkittävästi

Per ArneKeväällä 2017 Per Arne ei tiennyt mitään sydän-vaivastaan eikä qigongista. Terveyskeskuksen tutkimuksissa todettiin vakava sydänvika. Per Arne leikattiin välittömästi. Jälkeenpäin hänellä oli eteisvärinää, nestettä keuhkoissa ja pulssi vaihteli 100:n ja 150:n välillä. Viikko sairaalasta kotiuttamisensa jälkeen hän ilmoittautui kesäkurssille.

Lue lisää...

Agneta on parantunut allergioista ja niskanikama on suoristunut

Agneta on parantunut allergioista ja niskanikama on suoristunutAgnetan heinänuha sekä kissa- ja koira-allergia on parantunut. Niskan virheasento on aiheuttanut ongelmia, mutta tämän vuoden kesäkurssin jälkeen alin niskanikama ei enää pullistu ulospäin.

Lue lisää...

En osta sairausvakuutusta, treenaan qigongia!

Helle: En osta sairausvakuutusta, treenaan qigongia!Helle on mm. saanut takaisin normaalin energiatasonsa loppuunpalamisen jälkeen, melkein parantunut IBS:stä (ärtyvän suolen oireyhtymä), päässyt eroon nivuskasvaimesta ja saanut sisäisen rauhan.

Lue lisää...

Alakategoriat