”Ajatukseni ovat rauhoittuneet ja voin katsoa elämää ilolla."

sommarkurs2 2018 maria malin magdalena nossebro walk

On tärkeää pystyä rauhoittumaan arkielämässä. Pystyä olemaan tässä ja nyt ja olemaan tuhlaamatta energiaa murehtimiseen ja huolestumiseen. Lue kuinka kursseillemme osallistujat tuntevat läsnäolon treenattuaan European Zhineng Qigong -ryhmässä.

 

Lotta

“En lankea enää niin helposti henkisiin esteisiin - olen tasapainoisempi ja myhäilen useammin elämälle. Hienoa tuntea että ei enää huolestu ympärillä olevista asioista koko aikaa, vaan pystyy olemaan rauhallinen ja pystyy näkemään niissä huvittavat puolet."

Lue Lotan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Hanne

“Tärkeintä mitä tapahtui kun aloin treenaamaan qigongia oli se, että päässä hiljeni. Kaikkea mahdollista kuohui aikaisemmin päässäni; ajatuksia, muistikatkelmia, juoruja, roskaa. Ei ollut koskaan rauhaa."

Lue Hannen kertomus tästä  

 

Gunilla

“Kehon jännitykset ovat vähentyneet valtavasti. Levätessä pystyn rentoutumaan. Vatsani toimii normaalisti ja on helpompi hengittää. Ajatukseni ovat rauhoittuneet ja voin katsoa elämää ilolla."

Lue Gunillan kertomus tästä  (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Lotta

“Tunnen eläväni enemmän tässä ja nyt, olen rauhallisempi, myös ympärilläni olevat ihmiset ovat sitä mieltä että olen muuttunut."

Lue Lotan kertomus tästä (toistaiseksi vain ruotsiksi)

 

Lotta-Karin

“Qigong on myös tänä päivänä työkalu joka auttaa minua käsittelemään vastoinkäymisiä joita elämä tuo. Olen rauhallisempi ja tasapainoisempi."

Lue Lotta-Karinin kertomus tästä 

 

Jessica

“Henkisesti pystyn helpommin saamaan asioita tehdyksi, olen keskittyneempi ja rauhallinen. Elämä paranee kaikilla alueilla, kun teen Zhineng gigong -harjoituksia. Harjoitukset ovat lääkkeeni ja työkalut vakaan, hyvän ja elämänmittaisen terveyden ylläpitämiseksi."

Lue Jessican kertomus tästä  

 

Pidämme kursseja eri paikkakunnilla, lue kursseistamme enemmän tästä.

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme