Nossebro 2010 beskuren 960 med sv text02

Nossebro 2010 beskuren 960 med sv text02

European Zhineng Qigong

Min historia

Här har vi samlat våra deltagares berättelser om vilka förbättringar de har uppnått genom att träna med oss. Genom att träna qigong kan du förbättra din fysiska och mentala hälsa. Eftersom vi alla är individer med olika utgångspunkter visar sig de hälsoförbättrande resultaten på många olika sätt. Det viktiga är att alla har möjlighet att förbättra sin hälsa genom träningen och detta bekräftas av de personliga berättelserna. 

 

alle 440px

Livias ben rätade ut sig

Publicerad: 28 jun 2015

Livia 70Livia har länge lidit av löparknän till följd av ett obotligt, ärftligt problem. På sommarkursen märkte hon att benen rätats ut.

Read more ...

Annette fick ett verktyg att hantera sorgen efter sin livspartner

Publicerad: 08 sep 2014

Annette fick ett verktyg att hantera sorgen efter sin livspartnerSorgen efter livspartnern fick Annette att börja träna qigong. Hon har fått kraft att leva ensam och under resans gång har även en del kroppsliga skavanker rättats till.

Read more ...

Per Arnes höga puls sjönk markant

Publicerad: 29 aug 2017

 

Per Arne

Våren 2017 kände Per Arne varken till sitt hjärtfel eller qigong. Efter undersökning på vårdcentral konstaterades allvarligt hjärtfel. Per Arne opererades akut. Efteråt hade han hjärtflimmer, vätska i lungan och puls mellan 100 och 150. En vecka efter utskrivning anmälde han sig till sommarkurs.

 

Read more ...

Smärtan i Samsoms knä försvann

Publicerad: 20 jul 2009

Smärtan i Samsoms knä försvannSamsom fick artros efter en operation i knäet. Det gav honom svår smärta och han tappade hoppet. Genom Zhineng Qigong har smärtan försvunnit och han har fått sitt liv tillbaka.

Read more ...

Thors fruktansvärda huvudvärk försvann

Publicerad: 02 apr 2012

I fyra år hade Thor, 79 år, Hortons huvudvärk med svåra smärtor. Efter en helgkurs i Zhineng Qigong har smärtanfallen försvunnit.

Read more ...

Vårt nyhetsbrev finns nu att läsa på vår hemsida

Zhineng Qigong NyheterVårt nyhetsbrev finns nu att läsa på vår hemsida.

Nyhetsbrev maj 2019

Förutom hela höstens kursprogram finner du en hel del annat också. Här hittar du kursprogrammet:

Höstens kurser

Om man vill läsa lite om vad som har hänt denna våren så kan man läsa våra kursrapporter på hemsidan.

Kursrapporter

Läs mer...

Föranmälan via hemsidan till kurserna i EasyCare - kam som arrangeras under sommarkurserna

Liksom senaste år kommer vi även denna sommar att arrangera vår populära kurs i EasyCare - kam på årets sommarkurs, en på steg ett och en på steg två. Kurserna är bara öppna för den som deltar på sommarkursen. Kursen som tar en dryg timme hålls på kvällstid efter schemalagd träning och undervisning. På sommarens kurser kommer ny info att presenteras som kommer att hjälpa oss att både förstå mer och att få bättre resultat. Klicka här eller här för att läsa mer om EasyCare - kam och kommentarer från deltagare som använder sig av metoden.

Nu kan du anmäla dig till och betala kursen i förväg. Anmälan gör du via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange "EasyCare kam", ditt namn och vilken sommarkurs det avser, kurs ett eller kurs två, eller båda.

Priset för dig som deltar i kursen för första gången är SEK 700:-. I priset ingår en kam som du får på sommarkursen. För dig som deltagit i kursen tidigare kostar det SEK 100:- att repetera.

Betalningar skall göras senast den 14 juni till PerfectSelf AB. Svenskt bankgiro: 5265-3672 Vid utlandsbetalningar: IBAN SE74 8000 0832 7969 3646 0176, BIC SWEDSESS

qigong sommarkurs 2018 maria nossebro

Läs mer...

”Jag fick ett helt nytt liv. Träningen gjorde en sådan skillnad.”

I början av december publicerade tidningen Allas ett reportage om Jessica, en av våra deltagare. Hon fick narkolepsi efter att ha vaccinerat sig mot svininfluensa. Hon blev väldigt trött, fick kataplexier och mardrömmar. Tack vare Zhineng Qigong är hon nu på väg tillbaka till livet. Ju mer hon tränar desto bättre mår hon. Klicka här för att komma till hela reportaget om henne på tidningen Allas hemsida.

Läs mer...

”Min och min familjs livskvalitet har ökat markant och jag känner att qigongen har gett mig mitt liv tillbaka.”

anna barn familj hangmatta1000

Läs hur några av våra deltagare upplever hur deras qigongträning påverkar familjelivet.

Torstein

“Träningen bidrar till att stressen kan hanteras bättre och en av effekterna är att man blir mer närvarande när man är tillsammans med barnen. Det blir en positiv cirkel där också barnen blir mer tillfreds.”

Läs Torsteins berättelse här.

 

Berith

“Visst har jag ont och det är en bra bit kvar än, men tack vare Zhineng Qigong har jag och hela familjen betydligt bättre livskvalitet än tidigare! Det är så stor skillnad att det inte går att beskriva i ord.“

Läs Beriths berättelse här. 

 

Johanna

“Angående mina humörsvängningar säger min sambo att jag verkar mycket mer harmonisk nuförtiden och att han har märkt hur jag kan hantera personliga konflikter med mycket större lugn.”

Läs Johannas berättelse här. 

 

Camilla

“Jag är starkare, gladare och ser ljust på livet och framtiden. Min och min familjs livskvalitet har ökat markant och jag känner att qigongen har gett mig mitt liv tillbaka.”

Läs Camillas berättelse här. 

 

Bodil

“Min dotter har också märkt att jag är lugnare. Om jag är lite irriterad någon dag brukar hon
fråga "Mamma, har du inte tränat idag?"

Läs Bodils berättelse här. 

 

Lotta

“Jag känner att jag lever mer här och nu, är lugnare, även min omgivning tycker att jag har förändrats. Min dotter sa till mig en dag att hon upplever att jag lyssnar mer på vad hon säger nu.”

Läs Lottas berättelse här.


Vi håller kurser på olika orter, läs mer om våra kurser här.

nynashamn anna tobbe bebis1200 

 

Läs mer...