Kerstin - Varför jag återkommer till sommarkursen år efter år

Läs om Kerstin som medverkade på sommarkursen för första gången förra året. Hon kom till kursen tack vare att hennes dotter, som deltog året innan, fick så fina resultat. Och i sommar återvänder dom båda.

Jag är här för jag har hört så mycket positivt om sommarkurserna. Min dotter har varit här och min kusin och båda två fick väldigt fina resultat.

Kerstin och LiviaJag började träna Zhineng qigong för jag har en fotled som fortfarande strular efter att jag bröt den för 40 år sedan. Jag är stel överallt och har ont i axlar och rygg. För det mesta är jag väldigt trött och jag har problem med magen. Dessutom är jag född med felställning på underbenen i förhållande till knäna. Under den här sommarkursen känner jag att min fotled håller på att förbättras och att vänsterbenet har rätats ut. Och jag känner ett större lugn. Jag kommer absolut tillbaka till sommarkurserna framöver. Jag känner att jag har hittat en träningsform som jag kan fortsätta använda hela livet och som kan hålla mig vital. Det är fantastiskt att vara här med min dotter och uppleva detta tillsammans och att sen kunna träna ihop när vi träffas.

Våra kurser

kursrapporter shortcut