Livia - Varför jag återkommer till sommarkursen år efter år

Läs om Livia 21 år och om varför hon återkommer till sommarkurserna år efter år.

Jag hade en knäskada som gjorde att jag knappt kunde gå och det blev bra på min första sommarkurs som jag gick 2015. Då upptäckte jag också att jag mår bra på alla sätt.

Livia

Det är härligt att vara på sommarkurs. Det är en härlig gemenskap och man umgås med folk i olika åldrar. Man lever ihop med så många men alla hjälps åt och det funkar så himla bra. Det är kul att få uppleva detta ett par veckor om året. I fjol fick jag med mig min mamma och hon liksom jag har fått förbättringar. Vi har samma genetiska fel på benen, det som gjorde att jag efter att ha jobbat som servitris i Australien blev så pass skadad att jag knappt kunde gå.

När jag började träna mådde jag heller inte så bra mentalt, men idag mår jag otroligt mycket bättre. Det är jag väldigt tacksam för.
Jag hade tränat med European Zhineng Qigong förut men det var en helt annan grej när man kom till sommarkursen. Det var där jag förstod att Zhineng qigong var så mycket mer omfattande än bara rörelserna och att den kan hjälpa mig i livet på så många sätt. Tankesättet hjälper mig. Jag får mer energi, behöver mindre sömn och blir gladare.

Våra kurser

kursrapporter shortcut