Shenxin Qiong, vinterkursen och en ny kurs

Shenxin qigong är en övning vår huvudlärare Su Dongyue har skapat. Övningen är kraftfull, enkel att utföra och tar inte lång tid. Efter att ha lärt ut övningen under några år märker vi att den har blivit populär. Våra deltagare tycker om den. Deras hälsa och gung fu ökas snabbt.

Resultaten på årets vinterkurs, där vi huvudsakligen tränar shenxin qigong, var mycket goda. En person som hade haft stora problem med narkolepsi kände sig helt okej under kursen. En diabetiker som hade känt sig mycket trött och svag, så svag att hennes brutna fot inte läkte ihop, blev mycket starkare och piggare under kursen. Hennes brutna fot läkte ihop efter några dagars träning i vårt starka qifält. Läs gärna mer om resultaten från vinterkursen i kursrapporten

Nu vill vi även erbjuda fler möjligheter att träna shenxin qigong och då vänder vi oss till dig som har lärt dig och tränat shenxin qigong med oss på vinterkursen. En positiv nyhet är därför att en ny sorts träningskurs i shenxin qigong kommer att hållas i Stockholm mellan 6:e och 8:e november (fredag eftermiddag till söndag eftermiddag).

På kursen kan du njuta av att träna shenxin qigong i vårt starka qifält, prata med gamla kurskompisar och vänner, och såklart skapa kraftfulla effekter av träningen. Glöm inte att redan nu boka in datumen för kursen.

Varmt välkomna!

Våra kurser

kursrapporter shortcut