Lyft upp Qi och träningskurs, 3 – 10 september 2015, utanför Pisa i Italien

I september 2015 blir det en helgkurs i Lyft upp Qi, med fyra påföljande träningsdagar, 5 km utanför Pisa i Toscana, Italien.

Kulturfiluren arrangerar en kurs i "Röstnärvaro" där och vill starta med att ha en grundkurs i Lyft upp Qi på plats i Italien.

Sedan 2012 inleds ett flertal av Kulturfilurens röstkurser med att deltagarna går en helgkurs Lyft upp Qi med oss och därefter deltar på våra kvällsträningar. Kombinationen har gett goda resultat på sångfärdighet, omfång och förmåga till avslappning.

Villa Ravano

Carolina Friberg, sångerska och sångpedagog på Kulturfiluren, har återfått – och enligt egen utsago t.o.m. förbättrat - sin röst och blivit av med sviter från 2 st whiplashskador efter att hon började träna Zhineng Qigong.

Kursveckan startar med en grundkurs i Lyft upp Qi, fredag till söndag. Måndag till torsdag, blir det 3 timmars lärarledd träning.

För Qigongstudenter finns det möjlighet att delta endast i helgkurs och träning. Man kan också välja att bara vara med på helg- eller träningskurs i mån av plats.

Läs mer om Carolina på:
Carolinas perniciosa anemi och tva whiplashskador laktes med Zhineng qigong

För information om Zhineng Qigong: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
För information om resa, boende och röstkurs samt anmälan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. www.kulturfiluren.com

Vy toscana

Våra kurser

kursrapporter shortcut