Nytt innehåll och uppdaterade funktioner på hemsidan

Sommaren 2013 fick European Zhineng Qigongs hemsida ett helt nytt utseende samt ett uppdaterat innehåll. Arbetet med hemsidan har fortsatt sedan dess och under sommarkurserna 2014 gjordes nästa stora uppdatering.

Personliga berättelser på video

En nyhet är att du nu kan ta del av inspelade personliga berättelser på video, under "Personliga berättelser – titta". Ta gärna en titt på dessa och låt dig inspireras av våra medstudenter, som berättar om sina resultat och sina tankar om hur det är att träna qigong.

Galleri

En annan förändring är att det under huvudrubriken "Vår verksamhet" finns ett nytt fotogalleri, där både nya och gamla träningsbilder finns.

Uppdaterad sökfunktion

Det har också blivit lättare att använda sökfunktionen på hemsidan, som finns längst upp till höger Du kan nu välja att söka på alla ord i ett sökuppdrag, något av dessa ord eller en exakt fras. Du kan även sortera sökresultatet på olika sätt och vid behov begränsa sökningen till vissa typer av publiceringar, t.ex. kursrapporter eller personliga berättelser. En av fördelarna med en välfungerande sökfunktion är att du snabbt hittar vad som har publicerats på vår hemsida om resultat som våra deltagare har fått inom ett visst sjukdomsområde, till exempel diabetes, migrän, astma och allergi etc.

Våra kurser

kursrapporter shortcut