Nya inslag på vinterkursen 2013

Shenxin qigong är mångas favoritövning och det är en bra övning inte minst under vintern när det är mörkt och kallt. Övningen tränar kroppen lite mera, stimulerar vår qi och får vår qi att gå djupare. Den kan ses som en fortsättning på lyft upp qi.

Under vinterkursen har vi möjlighet att träna tillsammans i nio dagar i ett starkt qi-fält och många deltagare brukar få väldigt goda resultat av träningen. Du kan läsa mer om resultat i tidigare års kursrapporter.

Vinterkursen 2013 kommer, precis som senaste vinterkursen 2012, att arrangeras på Karlskoga Folkhögskola. Skolan uppskattades mycket på grund av sitt läge och inte minst den goda service vi fick under kursen.

Karlskoga folkhögskola

En lek för ökad förståelse

På föreläsningen skall vi prova en qigonglek som förutom att den är rolig också kan ge oss ökade insikter om qigong och qifältet.

Nya inslag i träningen

I träningssalen kommer vi ägna mer tid åt övningen orm-arm. Vi kommer också ha ett helt nytt inslag i form av en benövning. Därigenom kommer vi att bli bättre förberedda för sommarkurserna och träningskvalitén på xing shen zhuang borde bli högre.

Välkommen till kursen!

 

Våra kurser

kursrapporter shortcut