Sommarkurser 2015 – våra populäraste och starkaste kurser

I sommar arrangerar vi våra 9-dagars sommarkurser för 21:a året i rad – oslagbart! Liksom de senaste åren är vi i Nossebro i Västra Götaland. Kurserna leds av vår huvudlärare Su Dongyue. Steg ett kursen börjar 22 juni och avslutas 1 juli, där är Lyft upp qi huvudövningen. Steg två kursen pågår 1 - 10 juli och huvudövningen är Xing Shen Zhuang.

Varje år lär vi ut nya saker, så naturligtvis även i sommar. Det gäller både avseende olika assisterande övningar och i de föreläsningar Dongyue Su håller. Han kommer i sommar bl.a. prata mer om qifältet, om sådant som är viktigt och som tidigare inte har belysts.

sommarkurs zhineng qigong

Qifältet är en mycket viktig orsak till de starka resultat som alltid uppnås på våra sommarkurser. Det ger oss inte bara qi, vi får också annat av det, som kärlek, goda önskningar m.m. Att vi är så många deltagare och att så många tränat under lång tid bidrar till styrkan och kvaliteten på qifältet. Men den viktigaste faktorn är huvudläraren. Det är skillnad på lärare, de har olika erfarenhet och olika stark gong fu. Det ger en skillnad i qifältet som i sin tur ger olika resultat för deltagarna. Samma övning tränad lika lång tid ger alltså olika effekter beroende på vilket qifältet träningen sker i.

Läs gärna mer om sommarkurserna i rapporterna från 2014 års kurser, Sommarkurs ett 2014
Sommarkurs två 2014

Välkomna till årets höjdpunkt – vår härliga gemenskap i Nossebro!

Våra kurser

kursrapporter shortcut