Qi-kam reglering, en uppskattad nyhet som givit goda effekter

I somras på våra 9-dagars kurser introducerade Su Dongyue en ny kompletterande metod, Qi-kam reglering. En teknik där vi genom att kamma oss på huvudet med särskilda träkammar kan påverka vår hälsa. Många har använt sig av sina nya kunskaper och sin kam och flera har fått påtagliga resultat. På sommarens 9-dagarskurser kommer Su Dongyue att hålla en uppgraderad version av kamkursen.qi kamreglering

I alla tider när folk har kammat sig har man gjort det, vid sidan av att bli vacker i håret, för att upprätthålla sin hälsa. Det finns inga kända fall där någon med ohälsa och sjukdom blivit bra tack vare kamning. Men nu, efter vår kurs i somras, finns det personer som fått faktiska resultat och tillfrisknat tack vare kamningen. Nedan följer några exempel.

"Jag har under flera år haft problem med illaluktande och lite smärtsam skorv. Det var så illa att mina barn grimaserade och bad mig gå och tvätta mitt hår. Efter att ha använt qi-kammen två gånger per dag under flera månader har dessa problem försvunnit helt och hållet. Idag har jag ingen skorv alls och min hårbotten luktar inte illa."

"Jag har haft stora problem med trötthet under några år nu. När jag kände mig som mest trött var det till och med svårt att ta sig ur sängen för att träna qigong. Efter att jag hade lärt mig kamnings-metoden upptäckte jag att även om jag skulle vara fruktansvärt trött så orkade jag ändå plocka upp kammen när jag låg i sängen och kunde dra den igenom håret några gånger. Och genom att göra detta fick jag tillräckligt med energi för att komma mig ur sängen."

"I 20 års tid har jag försökt sluta med sömntabletter men har inte lyckats. Men nu, tack vare kamningsmetoden, har jag äntligen klarat av det."

Våra kurser

kursrapporter shortcut