20:e året med sommarkurs

I sommar är det 20:e året i rad vi arrangerar 9 dagars sommarkurser. Första året, 1995, höll vår huvudlärare Su Dongyue en kurs i Göteborg och en på Åland. Mycket har hänt med kurserna sen dess och framför allt har vårt qifält blivit mycket starkare och finare, särskit de senaste två-tre åren. Den som deltog för flera år sedan skulle förmodligen uppleva både qifältet och resultaten helt annorlunda nu. Qifältet är det viktigaste särdraget inom Zhineng Qigong och styrkan och kvaliteten på det kan vara helt avgörande för huruvida man får de resultat man önskar eller ej. Qifältet ihop med träningen och den undervisning som ges är orsaken till att många åker hem från våra sommarkurser med så tydliga och positiva resultat.
I sommar blir det Nossebro igen, till glädje för många som trivs utmärkt på skolan i den lilla orten i Västra Götaland. Som vanligt börjar vi på eftermiddagen måndagen efter midsommar, den 23 juni. Steg 1 kursen avslutas på eftermiddagen onsdagen den 2 juli. Samma eftermiddag börjar steg 2 kursen som håller på till och med den 11 juli. Atmosfären av kärlek, lugn och glädje gör att många kommer år efter år och inte kan tänka sig en sommar utan minst en 9-dagarskurs.
Varje år lär vi ut nya saker, så även i sommar. Då vi i år firar 20-års jubileum med sommarkurser kommer förutom det nya i kursinnehållet också ytterligare en del andra överraskningar. Allt i syfte att vi ska förstå mer och att hjälpa oss utvecklas genom qigong så att vi ska kunna leva ett friskare, lyckligare och harmoniskare liv. I kurspriset ingår förutom kursavgift också logi och mat – frukost, lunch och middag.

Våra kurser

kursrapporter shortcut