Sommarkurser i Nossebro

Nu är det klart att vi tillbringar årets sommarkurser i Essunga kommun i Västergötland, som välkomnar oss till den fina skolan i Nossebro. Som vanligt bor vi på skolan och tränar i 9 eller 18 dagar totalt.

Förutom de väldigt bra resultaten på träningen så är det också en härlig stämning och stor gemenskap, vilket gör att dessa kurser är speciellt intressanta och väldigt populära bland våra deltagare. Man upplever att det är en fristad från vardagens tankar och stress och här samlas människor med helt olika yrken, från helt olika miljöer och länder och med helt olika bakgrund i alla åldrar, för att tillsammans träna i Qi-fältet och både dela med sig av och få utbyta tankar med likasinnade.

Många deltagare har uttryckt att det var först under sommarkurserna som de förstod vad Qigong egentligen handlar om och hur genomgripande effekt Qigongträning kan ha. Av de som har anmält sig till de första 9 dagarna, stannar ett stort antal kvar på Nivå 2 efter att ha upplevt den stressfria miljön, lugnet i träningen och de snabba resultat som uppnås. Att någon också pekar på god mat och att man aldrig blivit så väl omhändertagen och servad i hela sitt liv får ses som ett extra plus i kanten.

Kvänum 2005, Fatima utomhus

Undervisning och föreläsningar av Su Dongyue, intensiv träning i det - på sommarkurserna, ännu starkare Qi-fältet - borgar för att dessa kurser är de bästa vi kan erbjuda. Varför vi varmt rekommenderar dem till alla - även om vi alldeles speciellt vill rekommendera dem med svårare hälsoproblem.

Vill Du vara med anmäl ditt intresse så fort som möjligt. Nivå 1: 22 Juni - 1 Juli, Nivå 2: 1 Juli - 10 Juli. För att deltaga på Nivå 2 krävs att man tidigare deltagit på Nivå 1.

Vill Du läsa mer om sommarkurserna och de hälsomässiga förbättringar och övriga resultat som våra tidigare deltagare uppnått, gå till Kursrapporter och/eller Personliga berättelser här på hemsidan

Våra kurser

kursrapporter shortcut