Sommarkurserna närmar sig!

Sommaren och våra mycket populära sommarkurser närmar sig! Dessa kurser är det absolut bästa vi har att erbjuda. Här har du en chans att snabbt förbättra din hälsa genom träning i ett starkt Qifält. På kurserna kan Du få träffa Su Dongyue, vår huvudlärare, lyssna till honom, ta del av hans kunskap, delta direkt i hans Qifält och få Dina frågor besvarade. Vi lär oss att på bästa sätt hantera kroppen och sinnet för att öka vår livskvalitet. Du kan också ta emot leende, kärlek, hjälp och glädje från lärare och medstudenter eller ge detsamma från Dig. Om du vill fördjupa dina kunskaper inom om Zhineng Qigong eller om du har något hälsoproblem som du snabbt vill komma tillrätta med, rekommenderar vi starkt att du deltar på sommarkursen. Läs gärna de personliga berättelserna på vår hemsida under "Resultat" för att inspireras och motiveras.

Förra året var vi totalt cirka 300 personer från Sverige, Norge, Finland, Danmark och England, som tränade och bodde tillsammans. Den yngsta av våra deltagare var endast 7 år.Sommarkurserna närmar sig!

Utöver den intensiva träningen har vi också mycket tid till att träffa och umgås med våra Qigongvänner. För många är sommarkursen årets höjdpunkt. Läs gärna tidigare års kursrapporter under "Resultat" på vår hemsida.

Även i år håller vi till på Nästegårdsskolan i Kvänum i Vara kommun med incheckning från 17.00 måndagen 23 juni.

Välkommen Du också!

Våra kurser

kursrapporter shortcut