Mycket nytt innehåll

Vi har den senaste tiden publicerat mycket nytt innehåll på vår webbplats.

Personliga berättelser

Vi lägger ständigt in nya personliga berättelser. I skrivande stund har vi publicerat 80 stycken, och flera är på gång. Läs mer under Resultat - Personliga berättelser.

Kursrapporter

Som de flesta kanske redan vet publicerar vi kursrapporter från alla våra kurser. Listan med kursrapporter har med åren blivit rätt så lång. Vi har just nu 170 kursrapporter och man kan söka på olika sorters kurser, ort eller något särskilt man är intresserad av som nämns i kursrapporten. Läs mer under Resultat - Kursrapporter

Hälsotips

De flesta av våra deltagare är mycket intresserade av att förbättra hälsan. Sedan förra året publicerar vi hälsotips, vanligtvis ett nytt tips per månad. Dessa tips är även intressanta för de som inte tränar Qigong, så tipsa gärna kompisar om detta. Läs mer under Övrigt - Hälsotips.

Webbplatskarta

För personer som är intresserade av att läsa allt vi publicerat på vår webbplats utan att behöva klicka så mycket runt i våra menyer har vi en webbplatskarta. På den kan man med hjälp av färgen på länkarna direkt se om man läst en sida eller inte. Kartan finns under Övrigt - Webbplatskarta.

Tipsa en kompis

Ett enkelt sätt att tipsa en kompis om något innehåll på vår webbplats är att klicka på "Tipsa en kompis"-knappen nedan. Då skickas ett epostmeddelande med en länk till det innehåll man just nu är inne på.

Våra kurser

kursrapporter shortcut