Lyft upp Qi med NHR i Göteborg

En helgkurs med träning 1 gång i veckan påföljande 5 veckor var planerad med deltagare från NHR och 28 januari genomfördes kursen. Deltagarna uppvisade stor motivation och en imponerande kämpaglöd, speciellt i relation till att många av dem har ganska stora problem med sin sjukdom. Per som tog initiativet till kurs och träning fanns på plats för att hjälpa till och för att motivera sina kamrater. Liksom Magnus, som då han inte velat vänta på den här kursen, deltog i helgkursen i november förra terminen. Magnus har MS och har på kort tid upplevt en stor förbättring, direkt efter förra helgkursen blev han mycket piggare och det har hållit i sig. Både hans fru och föräldrar, som har sett förbättringen på nära håll, blev därför lockade att vara med denna helgen.

Kurs med NHR

Några av de andra deltagarna uppnådde goda resultat redan under dessa två dagar, vilket gav god information till alla och ökade tilltron till metoden och för vad träningen kan ge i form av hälsoförbättringar: "Jag har MS och då blir man trött väldigt ofta. Jag gick en kurs för 2 ½ månad sedan, efter den blev jag pigg. Jag har fortsatt att träna hemma varje dag och fortsatt vara pigg – det är helt otroligt!" "Jag har MS och jag har kunnat blunda genom en hel sektion och samtidigt kunnat hålla balansen när jag blundar, det har jag inte kunnat på länge!"

Per har blivit mycket bättre sedan sin första kurs och för oss som träffar honom regelbundet är det en glädje att se att förbättringarna fortsätter. Han blir kontinuerligt allt bättre genom träningen och under sommarkurserna så sker en mer markant och snabbare förbättring. Sedan i somras märker man nu också en stor förändring av skärpan i talet. Vi kände inte Per innan han började träna Zhineng Qigong men vi skulle tro att han nu ligger ganska nära sitt ursprungliga sätt att tala.

Nu fortsätter träningarna och flera av deltagarna har anmält sig till vårens kommande helgkurser och vi ser med glädje och spänning fram emot fortsatta förbättringar. Du kan läsa fler av deltagarnas kommentarer och om helgens kurs i >> Resultat>> Kursrapporter och om Per i >>Resultat>>Personliga berättelser.

Våra kurser

kursrapporter shortcut