Ny CD lanseras på Vinterkursen

Årets Vinterkurs börjar nu närma sig. Det blir den 4:e upplagan av kursen och precis som de tidigare åren kommer kursen hållas i Bollnäs. Många av de som deltagit på kursen tidigare längtar tillbaka till den lugna sköna vinterstämningen i Bollnäs och den kraftfulla träningen i Qifältet.

Förra året lanserade vi en CD på Vinterkursen där träningen var anpassad just efter Vinterkursens intensitet och träningsmängd. Många deltagare har tränat till denna CD under året som gått. De upplever attt de på så sätt fått hjälp att förstärka de goda resultat de fått från Vinterkursen.

Dock har personer som bara gått grundkurs i Shenxin Qigong och även några Vinterkursare efterfrågat en CD som passar grundkursen. Vi har endast kunnat erbjuda en kassett på dessa kurser.

Shenxin CD för Grundkursen I år lanseras också en ny CD i samband med Vinterkursen, men denna gång är det en CD som är anpassad för grundkurs i Shenxin Qigong. Direkt innan Vinterkursen på 5 dagar arrangerar vi en grundkurs i Shenxin Qigong på 2 dagar - vår första Shenxin Qigong kurs under 2006 - och då blir det för första gången möjligt att köpa denna CD. Sedan kommer den att bli tillgänglig på alla våra Shenxin Qigongkurser.

Våra kurser

kursrapporter shortcut