Ny CD till vinterkursen

2005 års vinterkurs börjar nu närma sig. Det är 3:e gången vi arrangerar Vinterkurs och det är också 3:e gången som kursen arrangeras i Bollnäs.

Precis som föregående år arrangerar vi en grundkurs i Shenxin Qigong i direkt anknytning till själva vinterkursen. Detta innebär att det finns möjlighet att träna Shenxin Qigong 7 dagar i rad (2 dagar grundkurs och 5 dagar Vinterkurs) i vårt starka Qifält.

När det gäller själva upplägget på Vinterkursen så kommer vi göra på samma sätt som i fjol. Vi börjar med morgonträning och kvällsträning redan under grundkursen. Vi tränar huvudsakligen Shenxin Qigong, men även Tre Centrums Sammansmältning, knäböjningar, en sorts armträning, lite Lyft upp Qi mm. En nyhet är att grundkursen i Shenxin Qigong numera innehåller övningen Orm arm. Vi kommer därför att lägga in lite träning av Orm arm även i Vinterkursen.

Ny CD

Många av vinterkursdeltagarna har efterfrågat en CD med träning som passar efter en Vinterkurs. Nu har vi tagit fram en sådan. CDn kommer "lanseras" på årets vinterkurs och går efter det att få tag på även för de som har deltagit på vinterkursen föregående år.Vinterkurs CD

Lite senare

Årets Vinterkurs arrangeras lite senare på året än tidigare år. Startdatumet för grundkursen är annandag påsk, dvs 28 mars, och för själva Vinterkursen 30 mars.

För att deltaga på Vinterkursen krävs att man deltagit på en grundkurs i Shenxin Qigong. För Dig som inte provat Shenxin Qigong än så ger vi en rabatt på 400 kronor för de 7 dagarna i Bollnäs. Som vanligt kan man välja olika boendeformer och mat.

Tips

Om Du vill veta mer om resultaten från Vinterkursen förra året så använd vår nya sökfunktion under Resultat > Kursrapporter!

Välkomna till årets Vinterkurs!

Våra kurser

kursrapporter shortcut