TuiNa och Wei Tuo Jin i Göteborg

Nu är det dags för årets kurs i TuiNa och Wei Tuo Jin i Göteborg. Kursen är mycket intressant på flera vis. Dels för kroppsterapeuter som vill utveckla sina förmågor, få bättre effekter på behandlingar och även få hjälp med att motverka trötthet. Dels så är den ytterst intressant för Dig som har kommit att älska Qigong.

På Akupunkt TuiNa

lär vi oss mycket användbara akupunkter som kan användas till att behandla sjukdomar professionellt eller i eget hälsobefrämjande syfte eller för att hjälpa familj och vänner. Vi lär oss flera nya behandlingsprogram samt några naturliga och enkla sätt att ställa diagnos.

Wei Tuo Jin

är en traditionell Qigongmetod som bygger upp styrka och Qi. Den är obligatorisk vid de officiella TCM utbildningarna på universiteten i Kina då den ger markant bättre resultat på de behandlingar man ger och hjälper koppsterapeuter att motverka trötthet. Metoden hjälper även terapeuterna att förbättra hälsan. Wei Tuo Jin används även inom kampkonst för att bygga upp styrka. Kursen är obligatorisk för Dig som deltar i Akupunkt TuiNa men är också lämplig för Dig som vill veta mer om Qigong eller vill bygga upp Din styrka. Vill Du läsa mer om TuiNa respektive Wei Tuo Jin, gå till Artiklar, Resultat eller Kurser.

Våra kurser

kursrapporter shortcut