Nytt projekt i Stockholm 2005

Våra tre tidigare projekt i Stockholm har alla blivit mycket uppskattade. Resultaten har varit tydliga och projekten har för många inneburit en vändning, deltagarna har hittat en naturlig och enkel väg som verkligen kan göra dem friskare. Oavsett vilken status de befann sig i när de anmälde sig så upplevde många genom träningen en påtagligt förbättrad livskvalitet. Hälsan förbättrades såväl fysiskt som mentalt och kraften och energin återvände. Önskemålen har varit många om att vi skall arrangera nya projekt vilket skulle ge ännu fler samma chans. Därför kraftsamlar vi nu och publicerar våra planer på ett nytt projekt redan i början av nästa år.

Från Projekt 2000

Vem kan delta

I första hand vänder vi oss till medlemmar i olika patientföreningar men i mån av plats är alla välkomna att delta.

Tid och omfattning

Projektet kommer att pågå i sex veckor och start sker med en grundkurs helgen 29-30 januari. Före grundkursen ger Su Dongyue en föreläsning som kan ge deltagarna den bas de behöver för att få ut så mycket som möjligt av kurs och träningar. Ytterligare två helger ingår i projektet, dels 19-20 februari samt 12-13 mars, då projektet avslutas. Under dessa sex veckor är det också kvällsträning två kvällar i veckan. Totalt omfattar projektet förutom föreläsningen 60 timmar med kurs och träning. Man kan även, i mån av plats, välja att enbart delta i de tre helgerna.

Utvärdering

En utvärdering av projektet kommer att ske. Vår ambition är att deltagarna skall läkarundersökas. Där ber vi om Er hjälp. Är Ni själva eller känner Ni någon läkare som kan vara intresserad av att hjälpa oss så hör av Er. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få.

Pris

Priset för deltagande blir som vanligt subventionerat. Du som tidigare medverkat i något av våra projekt eller som deltagit i någon av våra 9-dagarskurser betalar 1.600:- för allt, tre helger plus kvällsträningar. Har Du deltagit i en grundkurs med oss är priset 2.400:-. Nybörjare som tillhör en patientförening med minst 10 deltagare betalar 2.400:-. För övriga nybörjare är priset 3.200:-.

Anmälan eller förfrågan

Till Lars Hagner på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via telefon 08 – 590 933 13. Bindande anmälan sker genom inbetalning av kursavgiften på Pg 612 09 45-8. Ange "Projekt 2005"

Gå gärna in och läs mer om våra tidigare projekt under Test och publikationer > Forskning och projekt.

Välkomna att delta i vårt nästa stora projekt!

Våra kurser

kursrapporter shortcut