Lyft upp Qi i Sundsvall 15-16 november

Det var ett tag sedan det anordnades en kurs i Lyft upp Qi i Sundsvall. Nu var det dags igen tack vare två kvinnor, Birgitta och Margareta, som tidigare gått kurser i Sundsvall och det senaste året i Bollnäs. Kursen var för personal på en avdelning på sjukhuset i Sundsvall där de båda arbetar. De har tack vare sina goda resultat inspirerat sina arbetskamrater att lära sig Zhineng Qigong och övningarna Lyft upp Qi och La Qi.

Margareta berättar att det framför allt är hennes sömn som blivit påtagligt mycket bättre och efter fredagens föreläsning så var den så god att hon sov över väckarklockan på lördag morgon.

En nybörjare på kursen berättade att hon mediterat i ca 14 år och att hon på söndagsmorgonen innan kursen satte sig ner för att meditera. När hon satt där så kände hon att hon inte ville meditera utan började istället med övningen drag Qi och märkte till sin förvåning att ca 25 minuter bara flög iväg.

Stämningen efter kursen var mycket god och alla kände sig positiva och glada. Tanken är att Birgitta och Margareta tillsammans med övriga skall träna tillsammans på jobbet åtminstone en gång i veckan. Till våren, närmare bestämt 3-4 april är det planerat att arrangera en föreläsning och en grundkurs i Sundsvall som skall vara öppen för alla. Ambitionen är att det även därefter skall bli en träningsgrupp för dem som genomgått grundkurs.

Våra kurser

kursrapporter shortcut