Träningskurs i Åbo

European Zhineng Qigong Center har varit verksamma i Åbo och i Pargas, en förort till Åbo några år nu. Det var Margó från Folkhälsan i Åbo som inbjöd oss att komma till dem för att hålla kurs. Genom åren har många personer där fått möjlighet att lära sig Lyft Upp Qi. Träningsgrupper för dem som gått kurs finns i Pargas och skall nu åter starta upp igen inne i Åbo.

På träningskursen deltog drygt 20 personer, varav vissa tränat flera år och andra bara gått en grundkurs och tränat några månader. Jeanette och Monicas berättelser kan redan Ni läsa på vår hemsida. De har båda fått, och får fortlöpande stor hjälp av träningen. Deras livskvalitet har påtagligt förbättrats. En annan kvinna som deltog, vars liv på det år hon nu tränat Lyft Upp Qi med oss, dramatiskt förbättrats, kommer att berätta sin historia på hemsidan inom kort. Även övriga deltagare på kursen vittnar om träningens betydelse för deras ökade livskvalitet. När vi summerade kursen berättade en kvinna att hon tyckte det var bra att få hjälp med att rätta till en del fel hon hade gjort när hon tränade själv hemma. Efter deltagande i grundkursen, för två år sedan, har hon bara tränat själv. Hon berättade även att hon var väldigt trött så hon kom på lördagen eftersom hon sovit så lite på natten. Ändå var hon inte alls trött på lördag efter kursen, tvärtom hade hon mer energi att leka med sitt barbarn än hon brukade ha. Hon sa även att så fort vi började träna La Qi så kunde hon omedelbart känna Qi i hela kroppen. Ytterligare en kvinna berättade att hon upplever det som hon tagit tillbaka sitt liv. På det halvår hon tränat, efter grundkursen i Hangö i juni i år, har hon bland annat kommit tillrätta med sina ryggproblem.

Till våren kommer det att åtminstone att genomföras två kurser i Pargas. Eventuellt blir det ingen kurs i centrala Åbo i vår men i så fall blir det till hösten istället. Även i övriga Finland ökar intresset för våra kurser. Vi är öppna för att komma till Er ort eller till ert företag. Ta kontakt med oss bara så hittar vi en lösning.

Våra kurser

kursrapporter shortcut