Nybro Kommun subventionerar grundkurs i Zhineng Qigong

Sjukskrivna som har sin anställning hos Nybro kommun, erbjuds möjligheten att delta i en grundkurs i Lyft Upp Qi. Nybro kommun har, likväl som flera andra kommuner och större arbetsgivare, stora problem med långtidssjukskrivningar. Allt fler storarbetsgivare ser vikten av att verkligen hjälpa de anställda som är sjukskrivna med att komma tillbaka till en bättre hälsa och därmed kunna jobba igen. Det finns mycket att tjäna på detta. Individen får både minskat lidande och högre livskvaliteté. För arbetsgivaren finns mycket pengar att spara och även ur ett samhällsekonomiskt perspektiv är vinsterna stora.

Efter genomgången kurs är tanken att deltagarna skall kunna delta i gemensam veckoträning, arrangerad av European Zhineng Qigong Center. De kan även träna övningarna hemma med hjälp av tränings-cd.

Kursen i Nybro är öppen för alla som vill delta. Den inleds med en öppen föreläsning på fredagskvällen den 21/11 kl. 19 -21 i Kungshallshemmets aula, Vattugatan 4. Till föreläsningen är det fri entré. Kursen, som kräver föranmälan pågår lördag och söndag 22-23/11 kl 9 - 16. För anmälan till kursen titta under Kurser > Hel- och halv-dagskurser.

Våra kurser

kursrapporter shortcut