Shenxin Qigong i Helsingborg

Helgen den 15 – 16 november är det dags Shenxin Qigongkurs i Helsingborg. Denna gången föregås helgkursen av 2 stycken föreläsningar – en i Lund och en i Helsingborg på morgonen före kursen.

Shenxin Qigong är anpassad till vårt hektiska liv och speciellt utformad av Dongyue Su för att motverka dagens hälsoproblem: stress, för lite fysisk aktivitet, smärtor och stelhet i kroppen, energi-brist och depression. Det är kul att träna Shenxin Qigong, övningarna är lite mer avancerade och kräver en större fysisk insats så man blir helt enkelt tvungen att fokusera på rörelserna. Man går snabbt ner i varv och blir både fysiskt och mentalt avslappnad och får mer Qi. Den kan också ses som steget efter Lyft upp Qi och tillsammans borgar de för en snabbare utveckling i Qigongträningen.

Så om Du tränat Lyft upp Qi ett tag eller är nybörjare med relativt god hälsa som snabbt vill uppnå resultat, så rekommenderar vi å det varmaste deltagande i Shenxin Qigong kursen i Helsingborg. För mer information om Shenxin Qigong, Lyft upp Qi och Tre Centrums Sammansmältning, gå till Introduktion till våra metoder.

 

Våra kurser

kursrapporter shortcut