Vinterkurs

Shenxin Qigong Ända sedan 1995 har European Zhineng Qigong Center arrangerat en eller flera sommarkurser per år. Flera har tyckt att det är lång tid mellan sommarkurserna och nu är det äntligen dags för vinterkurs i Zhineng Qigong! Under denna 5-dagarskurs kommer vi ha ett liknande upplägg som under sommarkurserna - med morgonträning, undervisning och träning på dagtid samt kvällsträning, men vi kommer främst att träna Shenxin Qigong. Vi får lära oss träningsmetoderna för Shenxin Qigong och kommer även att träna en ny armträning.

Vinter i Bollnäs Kursen kommer att hållas i Bollnäs där vi har tillgång till fina lokaler. Att kursen hålls i Bollnäs innebär också att vi kommer ut från städerna till mer öppna landskap, i detta fallet vinterlandskap med vit, uppiggande snö. Vi kommer även att kunna åka längdskidor eller slalom eftersom Bollnäs har fina skidfaciliteter.

För att få delta i kursen måste man ha deltagit i vår grundkurs i Shenxin Qigong. Dagen innan vinterkursens start arrangerar vi en grundkurs i Shenxin Qigong i Bollnäs. Som nybörjare kan man alltså komma till grundkursen och sedan direkt delta på 5-dagarskursen. De som redan har gått grundkursen i Shenxin Qigong kan givetvis repetera kursen och på så vis öka antalet dagar från 5 till 6.

Våra kurser

kursrapporter shortcut