Delta på Vinterkursen 2020

Att vara med på Vinterkursen har blivit en populär tradition för många av våra stamkunder. Kursen ger dig en chans att få mycket energi, förbättra hälsan och samtidigt träffa många likasinnade människor. Deltagare på tidigare kurser har uppskattat Vinterkurserna lite extra eftersom de arrangeras under vintern när vädret är kallt och dagarna är korta. Läs kursrapporten för Vinterkursen 2019 för att läsa mera om deras erfarenheter. 

Vi börjar veckan med att hålla en grundkurs i Shenxin Qigong. På grund av detta kan vi träna mera Shenxin Qigong under Vinterkursen. Vi har också tid att hålla några kortare kurser för att ta hand om ögonen och att använda en speciell Qi-kam. Vi avslutar veckan med en träningskurs i Xing Shen Zhuang. Vi har nu lagt till Vinterkursen 2020 (och de övriga kortare kurserna som nämns ovan) i kurslistan så att du kan boka din plats på kursen.

Om du har deltagit på Vinterkursen tidigare, behöver du inte vänta till februari för att träna mycket Shenxin Qigong. Vi har en tre-dagars Vinterkursträning i Göteborg i november. Du måste vara med minst två av dessa tre dagar om du vill delta. Under denna kurs kommer vi att träna Shenxin Qigong på samma sätt som under vinterkursen. Du hittar träningskursen här.

karlskoga folkhögskola vinterkurs 2019 snow 3

qigong magda malin shenxin qigong snö 4

vinterkursen 2019 shenxin qigong träningshall 26 1200

 

Våra kurser

kursrapporter shortcut