Träningsresa till Spanien våren 2020

För femte året i rad arrangerar vi en träningsresa till Almuñécar, en vacker och genuin liten stad på spanska Costa del Sol, ca 7 mil öster om Malaga. Resan och kursen har nu blivit en tradition, en möjlighet att kombinera träning i vårt starka qifält med sol, bad, god mat och gemenskap med utsikt rakt ut över Medelhavet. Datumen är 25 april – 2 maj. Kursen är öppen för dig som gått grundkurs Lyft Upp Qi med oss. Uppskattat av många har varit att anhöriga kan åka med och bo och leva med oss utan att delta i träningen.

spanien 2019 7

 

Träningskurs 25 april – 2 maj

Morgonträning på stranden precis vid Medelhavet, gruppträning i vårt starka qifält på översta våningen på vårt hotell med utsikt rakt ut över havet, sol och värme i Europas bästa fastlandsklimat, bra hotell med god service, riklig buffé till frukost och middag, glädje, skratt och en god gemenskap – ja allt det och mycket mer får du om du åker med oss till Almuñécar i vår. Kursutvärderingarna från tidigare år visar på nöjda deltagare. Bland annat har sagts;

”Resan har varit fantastisk på alla sätt och vis. Bra upplägg på träningarna. Att träna på stranden var magiskt! Hotellet var bra, läget kunde inte vara bättre.”

”Att man är tillsammans i flera dagar och lär känna varandra ger ett bättre ”samspel” på träningarna, och ökar den goda upplevelsen.”

”Träningen på stranden, helt fantastisk start på dagen!”

”För mig är det ett fantastiskt sätt att kunna kombinera semester med träning. Jag är tacksam för att ha fått möjligheten att delta. Tack för en fantastisk vecka. Jag är så nöjd och mår så gott!”

”Morgonträningen på stranden är magisk och jag blir lugn av såväl vågornas brus som av träningen.”

”Det har varit en supervecka, bättre semester hade jag inte kunnat ha. BÅDE semesterliv och inte minst en rejäl portion qigongträning. Qigongträningen har varit SUPER, liksom allt runt omkring. Finns ABSOLUT inget att klaga på. En sån KÄRLEK man levt i hela dagen!”

”Stort tack till er för denna kurs. Jag är mycket nöjd. Har egentligen inget att klaga på eller förbättra. Tack för detta fantastiska minne att skriva i livsboken! Tack för fina redskap till livet.”

Hela kursrapporten från resan våren 2019 med fler omdömen kan du läsa på https://zhinengqigong.eu/index.php/sv/kurser/kursrapporter/10686-Almuñécar-19-04-27.html

spain 2016 training beach hold qi up qigong

 

Vi bor på samma hotell som tidigare år, Helios, beläget precis vid strandkanten och alla dubbelrum har utsikt mot havet. De som varit med oss något av de tidigare resorna har uttryckt hur mycket de uppskattat hotellet, såväl rummen, maten, servicen och inte minst läget. För den som så vill kan man stanna några extra dagar, komma tidigare eller åka hem senare.

Sista dag för anmälan är 10 november. Först till kvarn gäller. Vi har 35 platser att tillgå, fler ryms inte i träningssalen. Anhöriga som inte deltar i träningen kan åka med till reducerat pris, i mån av plats på hotellet.

Anmäl ditt intresse via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller anmälan via vår kurslista på hemsidan. Bindande anmälan sker genom inbetalning av SEK 2.000:- på vårt Bg 862-0171, IBAN SE02 8000 0832 7992 3432 8616 BIC: SWEDSESS. Återbetalning vid avanmälan endast vid sjukdom etc, normala villkor som vid andra resor gäller.

Priset för resan är SEK 7.900:- och följande ingår i ditt paketpris:

  • Kursavgift, totalt ca 30 timmars gemensam träning. Första träningen är lördag kl 17.30-19.30 och den sista fredag samma tid.
  • Boende i dubbelrum sju nätter
  • Frukost samt middag sju dagar
  • Dagsutflykt till intressant plats.

Observera att flyg inte ingår i priset, du får själv boka din flygresa tur och retur Malaga. Om du vill ordnar vi transfer till och från hotellet till självkostnadspris. Vill du bo i enkelrum går det i mån av plats, priset är då SEK 9.500:-. Vi kan inte garantera havsutsikt i enkelrummen.

Läs mer om vackra Almuñécar; www.almunecar.se

Läs mer om Hotel Helios Almuñécar; www.heliosalmunecar.com

Välkommen till en härlig vecka i vårt starka qifält nästa vår!

spain 2019 training hotel helios hold qi up qigong

 

Våra kurser

kursrapporter shortcut