Leverfläcken som försvann - resultat på sommarkurs 1, 2019

Janna som har tränat med oss i många år deltog detta år på sommarkurs ett. Här berättar hon om vad som hände när hon kom hem från kursen:

"Strax före jag reste till sommarkursen i år gick jag till en läkare för att få ett nytt läkarintyg för min fysioterapi. Han kollade även på en leverfläck på min rygg som blödde ibland och hade färgförändringar. Läkaren konstaterade att den såg suspekt ut - att det vore viktigt att operera bort den och skicka den till patologen för att kollas upp. Ibland under kursen gjorde det ont vid leverfläcken då min assistent lyfte upp mig - den låg på ett dåligt ställe på ryggen. Hade ett plåster på den för att den inte skulle blöda så mycket. Sista eftermiddagen efter duschen glömde jag lägga ett plåster på.

Dagen efter att jag kom hem från sommarkurs 1 hade jag läkartid för att skära bort leverfläcken. Då min assistent och läkaren lyfte på min tunika för att ta sig en titt på leverfläcken och sätta igång med proceduren fanns till allas förvåning leverfläcken inte längre kvar! Läkaren tittade på huden undertill där som leverfläcken hade suttit och konstaterade att den såg helt frisk ut. Han sa att jag skulle återkomma om leverfläcken växte tillbaka igen och konstaterade att det just nu inte behövdes någon åtgärd - att allt såg helt bra ut.

Under en qireglering på kursen önskade jag mig att leverfläcken skulle försvinna av sig själv så att jag inte skulle behöva ett ingrepp med stygn etc. Jag vet inte i vilket skede den lossat och fallit bort - kanske den sista natten eller morgonen - eller då jag var på vägen hem? Hur som var det en otroligt fin överraskning!"

Klicka här för att läsa mer om Janna.

sommarkurs 2019 janna

Våra kurser

kursrapporter shortcut