"Är så oerhört tacksam"

Efter årets Sommarkurs 1 hörde en deltagare av sig för att dela med sig av hur stor hjälp hon upplevde att hon och hennes barn fått av att vara med på kursen.

Framförallt var hon tacksam över det fina bemötandet alla kursdeltagare gett hennes barn som stormtrivdes på kursen och i den sociala miljön som kursen erbjuder. Efter kursen kände barnet en stor skillnad och beskrev det som att hon kände sig som en ny människa.

Deltagaren själv berättar om hur det under kursen hände en massa positiva saker med henne.

”Det har hänt massor i min hjärna, och fortsätter en del nu med. Var på kursen något som släppte i rygg/nacke på armträningen som var så skönt. Kändes både som var mentalt och fysiskt. När saker ändrade sig i kroppen denna kurs kändes det som att den nya litet bättre versionen redan fanns där. Också en fin känsla av att vi verkligen är på en väg mot harmoni. I bröstkorgen vid bröstbenet kändes det också som att det öppnades upp ett litet "rum", kändes också väldigt bra. Lättare att vara lugn.”

Nio dagars träning kan göra stor skillnad. En förbättrad sinnesstämning är verkligen viktigt för våra liv och vår hälsa. Snart kommer vi lägga upp kursrapporten från Sommarkurs 1 där det går att läsa om fler goda resultat som årets kursdeltagare har fått.

sommarkurs 2019 19

Våra kurser

kursrapporter shortcut