Föranmälan via hemsidan till kurserna i EasyCare - kam som arrangeras under sommarkurserna

Liksom senaste år kommer vi även denna sommar att arrangera vår populära kurs i EasyCare - kam på årets sommarkurs, en på steg ett och en på steg två. Kurserna är bara öppna för den som deltar på sommarkursen. Kursen som tar en dryg timme hålls på kvällstid efter schemalagd träning och undervisning. På sommarens kurser kommer ny info att presenteras som kommer att hjälpa oss att både förstå mer och att få bättre resultat. Klicka här eller här för att läsa mer om EasyCare - kam och kommentarer från deltagare som använder sig av metoden.

Nu kan du anmäla dig till och betala kursen i förväg. Anmälan gör du via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange "EasyCare kam", ditt namn och vilken sommarkurs det avser, kurs ett eller kurs två, eller båda.

Priset för dig som deltar i kursen för första gången är SEK 700:-. I priset ingår en kam som du får på sommarkursen. För dig som deltagit i kursen tidigare kostar det SEK 100:- att repetera.

Betalningar skall göras senast den 14 juni till PerfectSelf AB. Svenskt bankgiro: 5265-3672 Vid utlandsbetalningar: IBAN SE74 8000 0832 7969 3646 0176, BIC SWEDSESS

qigong sommarkurs 2018 maria nossebro

Våra kurser

kursrapporter shortcut