Delta på Vinterkursen 2020

Att vara med på Vinterkursen har blivit en populär tradition för många av våra stamkunder. Kursen ger dig en chans att få mycket energi, förbättra hälsan och samtidigt träffa många likasinnade människor. Deltagare på tidigare kurser har uppskattat Vinterkurserna lite extra eftersom de arrangeras under vintern när vädret är kallt och dagarna är korta. Läs kursrapporten för Vinterkursen 2019 för att läsa mera om deras erfarenheter. 

Vi börjar veckan med att hålla en grundkurs i Shenxin Qigong. På grund av detta kan vi träna mera Shenxin Qigong under Vinterkursen. Vi har också tid att hålla några kortare kurser för att ta hand om ögonen och att använda en speciell Qi-kam. Vi avslutar veckan med en träningskurs i Xing Shen Zhuang. Vi har nu lagt till Vinterkursen 2020 (och de övriga kortare kurserna som nämns ovan) i kurslistan så att du kan boka din plats på kursen.

Om du har deltagit på Vinterkursen tidigare, behöver du inte vänta till februari för att träna mycket Shenxin Qigong. Vi har en tre-dagars Vinterkursträning i Göteborg i november. Du måste vara med minst två av dessa tre dagar om du vill delta. Under denna kurs kommer vi att träna Shenxin Qigong på samma sätt som under vinterkursen. Du hittar träningskursen här.

karlskoga folkhögskola vinterkurs 2019 snow 3

qigong magda malin shenxin qigong snö 4

vinterkursen 2019 shenxin qigong träningshall 26 1200

 

Träningsresa till Spanien våren 2020

För femte året i rad arrangerar vi en träningsresa till Almuñécar, en vacker och genuin liten stad på spanska Costa del Sol, ca 7 mil öster om Malaga. Resan och kursen har nu blivit en tradition, en möjlighet att kombinera träning i vårt starka qifält med sol, bad, god mat och gemenskap med utsikt rakt ut över Medelhavet. Datumen är 25 april – 2 maj. Kursen är öppen för dig som gått grundkurs Lyft Upp Qi med oss. Uppskattat av många har varit att anhöriga kan åka med och bo och leva med oss utan att delta i träningen.

spanien 2019 7

 

Träningskurs 25 april – 2 maj

Morgonträning på stranden precis vid Medelhavet, gruppträning i vårt starka qifält på översta våningen på vårt hotell med utsikt rakt ut över havet, sol och värme i Europas bästa fastlandsklimat, bra hotell med god service, riklig buffé till frukost och middag, glädje, skratt och en god gemenskap – ja allt det och mycket mer får du om du åker med oss till Almuñécar i vår. Kursutvärderingarna från tidigare år visar på nöjda deltagare. Bland annat har sagts;

”Resan har varit fantastisk på alla sätt och vis. Bra upplägg på träningarna. Att träna på stranden var magiskt! Hotellet var bra, läget kunde inte vara bättre.”

”Att man är tillsammans i flera dagar och lär känna varandra ger ett bättre ”samspel” på träningarna, och ökar den goda upplevelsen.”

”Träningen på stranden, helt fantastisk start på dagen!”

”För mig är det ett fantastiskt sätt att kunna kombinera semester med träning. Jag är tacksam för att ha fått möjligheten att delta. Tack för en fantastisk vecka. Jag är så nöjd och mår så gott!”

”Morgonträningen på stranden är magisk och jag blir lugn av såväl vågornas brus som av träningen.”

”Det har varit en supervecka, bättre semester hade jag inte kunnat ha. BÅDE semesterliv och inte minst en rejäl portion qigongträning. Qigongträningen har varit SUPER, liksom allt runt omkring. Finns ABSOLUT inget att klaga på. En sån KÄRLEK man levt i hela dagen!”

”Stort tack till er för denna kurs. Jag är mycket nöjd. Har egentligen inget att klaga på eller förbättra. Tack för detta fantastiska minne att skriva i livsboken! Tack för fina redskap till livet.”

Hela kursrapporten från resan våren 2019 med fler omdömen kan du läsa på https://zhinengqigong.eu/index.php/sv/kurser/kursrapporter/10686-Almuñécar-19-04-27.html

spain 2016 training beach hold qi up qigong

 

Vi bor på samma hotell som tidigare år, Helios, beläget precis vid strandkanten och alla dubbelrum har utsikt mot havet. De som varit med oss något av de tidigare resorna har uttryckt hur mycket de uppskattat hotellet, såväl rummen, maten, servicen och inte minst läget. För den som så vill kan man stanna några extra dagar, komma tidigare eller åka hem senare.

Sista dag för anmälan är 10 november. Först till kvarn gäller. Vi har 35 platser att tillgå, fler ryms inte i träningssalen. Anhöriga som inte deltar i träningen kan åka med till reducerat pris, i mån av plats på hotellet.

Anmäl ditt intresse via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller anmälan via vår kurslista på hemsidan. Bindande anmälan sker genom inbetalning av SEK 2.000:- på vårt Bg 862-0171, IBAN SE02 8000 0832 7992 3432 8616 BIC: SWEDSESS. Återbetalning vid avanmälan endast vid sjukdom etc, normala villkor som vid andra resor gäller.

Priset för resan är SEK 7.900:- och följande ingår i ditt paketpris:

  • Kursavgift, totalt ca 30 timmars gemensam träning. Första träningen är lördag kl 17.30-19.30 och den sista fredag samma tid.
  • Boende i dubbelrum sju nätter
  • Frukost samt middag sju dagar
  • Dagsutflykt till intressant plats.

Observera att flyg inte ingår i priset, du får själv boka din flygresa tur och retur Malaga. Om du vill ordnar vi transfer till och från hotellet till självkostnadspris. Vill du bo i enkelrum går det i mån av plats, priset är då SEK 9.500:-. Vi kan inte garantera havsutsikt i enkelrummen.

Läs mer om vackra Almuñécar; www.almunecar.se

Läs mer om Hotel Helios Almuñécar; www.heliosalmunecar.com

Välkommen till en härlig vecka i vårt starka qifält nästa vår!

spain 2019 training hotel helios hold qi up qigong

 

Göteborg

Framöver gäller följande förändringar i Göteborg:

Elisabeth Öberg har under många år varit kontaktperson i Göteborg men nu går Elisabeth i pension från augusti 2019. Vi tackar henne för den tid som varit och önskar henne lycka till med livet som pensionär!

Ansvarig för Göteborg och ny kontaktperson blir Kate Ohlsson. Du når henne på:
Mobil: 0704-24 64 84
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Höstens kurser


Vill du också gå kurs och ha möjlighet att förbättra din hälsa? Eller tränar du redan med oss och vill lära dig mer? Här hittar du höstens alla kurser: www.zhinengqigong.eu/kurser
 
Vi arrangerar grundkurser i Lyft Upp Qi och Shenxin Qigong på många olika orter runtom i norden samt Norwich i England. Vi håller också fortsättningskurser, såsom en 4-dagars Höstkurs i Norge och Finland för dig som gått minst en grundkurs i Lyft Upp Qi. Har du gått Sommarkurs 2 kan träningskursen i Xing Shen Zhuang i Stockholm vara en bra möjlighet till träning och du som gått Vinterkursen kan delta på träningskurs i Göteborg där vi fokuserar på övningar vi lärt oss under Vinterkursen. Varje termin anordnar vi också kurs i Tuina och Weituo Jin. I höst hålls kursen i Alingsås.
 
Vill du veta vad andra deltagare fått ut av att delta på de olika kurserna? Läs gärna våra kursrapporter. Du hittar dem här: https://zhinengqigong.eu/index.php/sv/kurser/kursrapporter  Varmt välkommen att träna med oss!

 qigong-magda-malin-shenxin-qigong-snö-6.jpeg

En bild från årets Vinterkurs i Karlskoga.tuina_bergen_mars_2018.jpg

En bild från en av våra kurser i Tuina.

Leverfläcken som försvann - resultat på sommarkurs 1, 2019

Janna som har tränat med oss i många år deltog detta år på sommarkurs ett. Här berättar hon om vad som hände när hon kom hem från kursen:

"Strax före jag reste till sommarkursen i år gick jag till en läkare för att få ett nytt läkarintyg för min fysioterapi. Han kollade även på en leverfläck på min rygg som blödde ibland och hade färgförändringar. Läkaren konstaterade att den såg suspekt ut - att det vore viktigt att operera bort den och skicka den till patologen för att kollas upp. Ibland under kursen gjorde det ont vid leverfläcken då min assistent lyfte upp mig - den låg på ett dåligt ställe på ryggen. Hade ett plåster på den för att den inte skulle blöda så mycket. Sista eftermiddagen efter duschen glömde jag lägga ett plåster på.

Dagen efter att jag kom hem från sommarkurs 1 hade jag läkartid för att skära bort leverfläcken. Då min assistent och läkaren lyfte på min tunika för att ta sig en titt på leverfläcken och sätta igång med proceduren fanns till allas förvåning leverfläcken inte längre kvar! Läkaren tittade på huden undertill där som leverfläcken hade suttit och konstaterade att den såg helt frisk ut. Han sa att jag skulle återkomma om leverfläcken växte tillbaka igen och konstaterade att det just nu inte behövdes någon åtgärd - att allt såg helt bra ut.

Under en qireglering på kursen önskade jag mig att leverfläcken skulle försvinna av sig själv så att jag inte skulle behöva ett ingrepp med stygn etc. Jag vet inte i vilket skede den lossat och fallit bort - kanske den sista natten eller morgonen - eller då jag var på vägen hem? Hur som var det en otroligt fin överraskning!"

Klicka här för att läsa mer om Janna.

sommarkurs 2019 janna

"Är så oerhört tacksam"

Efter årets Sommarkurs 1 hörde en deltagare av sig för att dela med sig av hur stor hjälp hon upplevde att hon och hennes barn fått av att vara med på kursen.

Framförallt var hon tacksam över det fina bemötandet alla kursdeltagare gett hennes barn som stormtrivdes på kursen och i den sociala miljön som kursen erbjuder. Efter kursen kände barnet en stor skillnad och beskrev det som att hon kände sig som en ny människa.

Deltagaren själv berättar om hur det under kursen hände en massa positiva saker med henne.

”Det har hänt massor i min hjärna, och fortsätter en del nu med. Var på kursen något som släppte i rygg/nacke på armträningen som var så skönt. Kändes både som var mentalt och fysiskt. När saker ändrade sig i kroppen denna kurs kändes det som att den nya litet bättre versionen redan fanns där. Också en fin känsla av att vi verkligen är på en väg mot harmoni. I bröstkorgen vid bröstbenet kändes det också som att det öppnades upp ett litet "rum", kändes också väldigt bra. Lättare att vara lugn.”

Nio dagars träning kan göra stor skillnad. En förbättrad sinnesstämning är verkligen viktigt för våra liv och vår hälsa. Snart kommer vi lägga upp kursrapporten från Sommarkurs 1 där det går att läsa om fler goda resultat som årets kursdeltagare har fått.

sommarkurs 2019 19

Nyheter under årets sommarkurser och EasyCare qikamkurser

I år kommer sommarkurserna och även EasyCare qikamkurserna att ha nytt innehåll. Syftet är att hjälpa oss att förstå qigong bättre, hur man ska träna och öva effektivt. Även om 18 dagar är en begränsad tid har vi under tidigare somrar konsekvent uppnått goda träningseffekter och framsteg. Sommarkurserna ger oss nya möjligheter, anledningar till hopp och bra saker i livet. För qigongutövare är kurserna en källa till energi och visdom. Låt oss ta tillvara på den här årliga chansen och tillsammans sträva efter de bästa resultaten.

sommarkurs 2018 nossan

Vårt nyhetsbrev finns nu att läsa på vår hemsida

Zhineng Qigong NyheterVårt nyhetsbrev finns nu att läsa på vår hemsida.

Nyhetsbrev maj 2019

Förutom hela höstens kursprogram finner du en hel del annat också. Här hittar du kursprogrammet:

Höstens kurser

Om man vill läsa lite om vad som har hänt denna våren så kan man läsa våra kursrapporter på hemsidan.

Kursrapporter

Föranmälan via hemsidan till kurserna i EasyCare - kam som arrangeras under sommarkurserna

Liksom senaste år kommer vi även denna sommar att arrangera vår populära kurs i EasyCare - kam på årets sommarkurs, en på steg ett och en på steg två. Kurserna är bara öppna för den som deltar på sommarkursen. Kursen som tar en dryg timme hålls på kvällstid efter schemalagd träning och undervisning. På sommarens kurser kommer ny info att presenteras som kommer att hjälpa oss att både förstå mer och att få bättre resultat. Klicka här eller här för att läsa mer om EasyCare - kam och kommentarer från deltagare som använder sig av metoden.

Nu kan du anmäla dig till och betala kursen i förväg. Anmälan gör du via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange "EasyCare kam", ditt namn och vilken sommarkurs det avser, kurs ett eller kurs två, eller båda.

Priset för dig som deltar i kursen för första gången är SEK 700:-. I priset ingår en kam som du får på sommarkursen. För dig som deltagit i kursen tidigare kostar det SEK 100:- att repetera.

Betalningar skall göras senast den 14 juni till PerfectSelf AB. Svenskt bankgiro: 5265-3672 Vid utlandsbetalningar: IBAN SE74 8000 0832 7969 3646 0176, BIC SWEDSESS

qigong sommarkurs 2018 maria nossebro

”Jag fick ett helt nytt liv. Träningen gjorde en sådan skillnad.”

I början av december publicerade tidningen Allas ett reportage om Jessica, en av våra deltagare. Hon fick narkolepsi efter att ha vaccinerat sig mot svininfluensa. Hon blev väldigt trött, fick kataplexier och mardrömmar. Tack vare Zhineng Qigong är hon nu på väg tillbaka till livet. Ju mer hon tränar desto bättre mår hon. Klicka här för att komma till hela reportaget om henne på tidningen Allas hemsida.

Kalligrafitavla med ordet “harmoni” finns nu att förbeställa på vår hemsida

I år firar vår Sommarkurs 25 år. För fem år sedan när vi firade 20-årsjubileum hade våra deltagare möjlighet att köpa en tavla med ordet "qi" skrivet i vacker kalligrafi. Tavlorna uppskattades av många, bland annat som en fin detalj i det egna träningsrummet och för inspiration till träning. Nu har du som deltar i någon av årets sommarkurser möjlighet att köpa en kalligrafitavla, denna gång med det kinesiska tecknet för "harmoni". Tanken med kalligrafin är att sprida en harmonisk atmosfär och hjälpa träningsutövare att gå in i och bevara ett tillstånd av frid och harmoni. Kalligrafin ramas in av en fotoram, i vitt eller svart, med måtten 18x24 cm (bilden är 13x18 cm). Den kan antingen ställas på ett underlag eller hängas upp på väggen. Priset för kalligrafin är 500 SEK. Endast du som deltar i någon av årets sommarkurser har möjlighet att köpa ett exemplar. Då antalet är begränsat kan vi inte garantera att alla som vill köpa får en.

Beställning

Mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att reservera en kalligrafi och ange då även om du önskar en vit eller svart ram. Om det fortfarande finns exemplar kvar kommer du att få en bekräftelse med betalningsdetaljer.

Träna med oss i den spanska värmen!

Nu i vår är det åter dags för European Zhineng Qigongs träningsresa till Almuñécar i Spanien. Vi tränar tillsammans under sju dagar mellan den 27 april och 4 maj. Under kursen repeterar vi övningen men tränar framförallt tillsammans. Träningen är förlagd till förmiddag och kväll, resten av dagen förfogar du själv över och kan ta det lugnt eller hitta på olika semesteraktiviteter. Kursen riktar sig till dig som har gått en grundkurs i Lyft Upp Qi med oss tidigare men har du familj som vill följa med och ha semester så är de välkomna att bo på det hotell där vi håller kursen. I kurspriset ingår förutom kursavgift, boende i dubbelrum 7 nätter med frukost och middag, dagsutflykt i buss. Flygresan ingår inte utan den bokar du själv, anmäl dig därför gärna i god tid så att du är säker på du hinner boka resan dit. För mer info, klicka här.

spanien 2018 utsikt hotell qigongspanien 2018 traning strand morgontraning qigongspanien 2018 utsikt qigong traningsresa almunecarspanien 2018 hotell qigongtraning fatima traningsgrupp

SOMMARKURSER MED SU DONGYUE – Nu för 25.e året i rad

Nu kan du anmäla dig till våra Sommarkurser, steg ett 9 dagar; 24 juni – 3 juli, och steg två 9 dagar; 3 – 12 juli. Sommarkurserna är våra största och mest populära kurser och de enda som leds av vår lärare Su Dongyue. Att få chansen att lära sig direkt av läraren och i hans qifält har alltid ansetts i Kina som särskilt värdefullt.

2018-sommarkurs-två-qigong-nossebro-nossan-blå-himmel-klart-vatten.jpgÄven i år blir det charmiga Nossebro i Västra Götaland som tar emot oss med öppna armar. Nio eller arton dagar med professionell qigongundervisning och träning, allt i vårt starka fina qifält som ger alla deltagare möjligheten till så bra resultat som möjligt. Njut av umgänget med gamla eller nya vänner, den vänliga och kärleksfulla atmosfären brukar särskilt omnämnas i kursutvärderingarna, ex.vis från förra årets sommarkurs steg ett.

De senaste åren har vi tangerat gränsen för hur många vi kan ta emot. Vet du att du vill vara med – vänta inte med att anmäla dig. Anmälan till kurs ett kan du göra här och till kurs två här.

 

Vi närmar oss Vinterkursen

vinterkursen-2018-josefina-karlskoga-folkhogskola.jpg
Vinterkursen i Karlskoga har blivit en omtyckt tradition för många. Kursen ger en fantastisk möjlighet att förbättra hälsan, stressa av och fylla på med mer energi – något som
kan vara välbehövligt efter en lång vinter. Förra året var vi nästan 100 personer som bodde och tränade tillsammans på Karlskoga folkhögskola.
vinterkursen-2018-snow-1440px.jpg
Under kursen fokuserar vi på Shenxin Qigong och vi tränar mycket. Ett par kvällar arrangeras också kurser i EasyCare för den som vill lära sig små och effektiva övningar som kan stärka och förbättra våra livsfunktioner. 
vinterkursen-2018-snow-fredrik-kaj-peter-1440px.jpg
Även om vi tränar mycket så finns det gott om tid att umgås med kurskamraterna. Vi äter tillsammans i skolans vackra matsal med utsikt över sjön Möckeln. En eftermiddag tar vi ledigt från träningen för att utforska Karlskoga – en mysig värmländsk stad med Alfred Nobels Björkborn som en av de stora turistattraktionerna.
vinterkursen-2018-utflyktsdag.jpg
För att kunna delta på vinterkursen behöver du först ha lärt dig Shenxin Qigong, därför mjukstartar vi med en grundkurs under helgen vecka 7. När man gått en grundkurs kan man därefter delta på vinterkursen. Går man båda kurserna blir det sammanlagt åtta dagar av härlig träning. Den som gått sommarkurs 2 kan stanna ytterligare en träningsdag och träna Xing Shen Zhuang.  
 
Det finns fortfarande platser kvar på kursen! Så ta chansen du också att fylla på med qi, träffa vänner och få en härlig vecka i ett vintrigt landskap!
 

Kursen EasyCare - Ögon anordnas i samband med Vinterkursen i Karlskoga

I samband med Vinterkursen i Karlskoga, arrangerar vi kursen EasyCare - Ögon. Kursen pågår drygt en timme och kommer att hållas på Karlskoga folkhögskola lördagen den 16 februari kl 19, det vill säga helgen då grundkursen som föregår Vinterkursen pågår. Klicka här för att komma till kursanmälan.

Vinterkursen 2018 5

EasyCare - Ögon är en enkel, kort övning som man kan träna på några få minuter och den är därmed lätt få in i vardagen, exempelvis på jobbet. Våra kursutvärderingar visar goda resultat. Många deltagare är nöjda med övningen och har återkopplat med att de kan slappna av bättre, känner sig mindre trötta, ögonen lyser klarare och några har fått bättre syn.

easycare eye malin qigong2 440

Helgkurs i Örebro

Under terminerna arrangerar vi helgkurser på många olika orter. På en del har vi haft verksamhet under lång tid, andra orter är nyare. Nu och då hålls kurser på helt nya platser, oftast på initiativ av någon som redan tränar med oss och som vill att andra också ska få chans att lära sig Zhineng Qigong. Dessutom är det bra att få träningskompisar på hemmaplan som kan stötta och inspirera i träningen. På många kursorter arrangeras sedan gemensamma veckoträningar för att det ska bli lättare att hålla igång träningen.

nossebro-road-sunset-summer-course-2018.jpg

Under våren arrangerar vi för första gången en grundkurs i Lyft Upp Qi i Örebro. Kursen hålls den 16 -17 mars. På fredagskvällen den 15 mars arrangeras också en gratis föreläsning. Här kan du anmäla dig till kursen i Örebro. Här hittar du hela vårens kursprogram!

Välkommen att gå kurs med oss!

Läs om Jessicas förbättringar i veckans nummer av Allas

I veckans nummer (nr 50) av tidningen Allas finns ett reportage om Jessica, en av våra elever. Hon insjuknade i narkolepsi efter en vaccination mot svininfluensa. Hon fick, bland annat, muskelanfall, sömnattacker, mardrömmar och hallucinationer. Tack vare qigongträningen är hon nu på väg tillbaka till livet igen. Träningen gör henne piggare, mer vaken och besvären av sjukdomen lindras. Zhineng Qigong är hennes nyckel tillbaka till livet. Reportaget går nu bara att läsa i den tryckta tidningen som finns ute i butikerna nu.

Om du är intresserad av att läsa om fler personer som fått hälsoförbättringar av att träna Zhineng Qigong så finns deras berättelser samlade under "Min historia" som du kommer till om du klickar här.

nossebro nossan qigong qigongkurs sommarkurs 2018

Vårt nyhetsbrev finns nu att läsa på vår hemsida

Zhineng Qigong NyheterVårt nyhetsbrev finns nu att läsa på vår hemsida.

Nyhetsbrev november 2018

Förutom hela vårens kursprogram finner du en hel del annat också, t.ex. en rapport från Sommarkurserna.

Sommarkurs ett Nossebro

Sommarkurs två Nossebro

Här hittar du höstens kurser

Höstens kurser

Om man vill läsa lite om vad som har hänt denna våren så kan man läsa våra kursrapporter på hemsidan.

Kursrapporter

sommarkurs2 2018 maria nossebro qigong 440

EasyCare ögon-kurs med Dongyue Su i Stockholm

easycare eye malin qigong 440

I samband med Sommarkursträningen i Stockholm, 2-6 januari, kommer Dongyue Su att leda en EasyCare ögon kurs. Kursen pågår en dryg timme och kommer att hållas på torsdagen tredje januari 2019 med start kl 16.15. Klicka här för att komma till kursanmälan.

Vinterkursen 2019

Vår omtyckta vinterkurs finns nu inlagd i kurslistan. På vinterkursen väntar dig mycket träning med övningen Shenxin Qigong, något många av våra deltagare uppskattar och därför återkommer år efter år. Mycket träning under upp till niodagar i vårt starka qifält ger oss goda förutsättningar att nå fina resultat. Läs gärna om vad deltagarna uppnådde på vinterkursen 2018.

Träning, vacker miljö, träffa härliga qigongare och en chans till goda träningsresultat som förbättrar våra liv. Vad kan man mer önska av livet?

vinterkursen 2018 maria josefina magda

Ett bra sätt att förbereda sig inför vinterkursen är att anmäla sig i god tid till kursen. Det finns olika alternativen för boende: sovsal, dubbelrum eller enkelrum. Tillgången på rum är begränsat så om du vill boka ett rum så rekommenderar vi att du anmäler dig till kursen så fort som möjligt, därefter får du möjlighet att boka boende. Skulle du missa rumsbokningen så har vi sovsalar på skolan som är omtyckta och där finns alltid plats, många föredrar också detta alternativ.

vinterkursen 2018 hanna eirill livia

Ett annat bra sätt att förbereda sig inför vinterkursen (för dig som har gått vinterkursen förut) är att vara med på vinterkursträningen (3 dgr) som i år hålls i Stockholm. På dessa tre dagar tränar vi intensivt, precis som vi gör på vinterkursen. Vinterkursträningen är redan i november, så du behöver inte vänta tills vinterkursen drar igång i februari för att träna mycket Shenxin Qigong.

 

Anmäl dig till vinterkursen här.

Anmäl dig till vinterkursträningen här.

Välkomna!

vinterkursen 2018 maria josefina magda training snow

 

Våra kurser

kursrapporter shortcut