Carolas nack- och huvudvärk försvann

Led av spänningshuvudvärk sedan högstadiet

Jag började träna Zhineng qigong för två och ett halvt år sedan. Då led jag av spänningshuvudvärk och åt huvudvärkspiller 4-5 dagar i veckan. Det var inte migrän utan vanlig huvudvärk. Jag hade skadat nacken i en pulkolycka för cirka 10 år sedan och min naprapat sade att jag hade en whiplashskada.

Mindre medicin efter en helgkurs

När jag ett halvår senare gick min andra helgkurs i Lyft upp qi slog det mig att jag bara behövde äta värktablett ett par gånger i månaden. Det var en stor förbättring.

Carola S Frank

Sommarkurs botade whiplashskada

I fjol gick jag min första sommarkurs. Då var jag inte alls fokuserad på whiplashskadan utan på andra krämpor. Jag var så van vid att ha ont i nacken att jag inte förväntade mig att den skulle bli bättre. Men det är väl så att qi prioriterar det som är viktigast, för mot slutet av kursen fick jag underliga känningar i huvud och nacke. Det var som elektriska strömmar, ömsom varma, ömsom kalla, som rann neråt, ända ner till fingrarna. Känningarna i huvudet pågick i några dagar. Efter det har värken i nacken varit borta. Sommarkursen botade whiplashskadan. Nu kan jag t.o.m. åka motorcykel igen och ha hjälm utan att få ont efteråt.

Tilltro

Nu är jag på sommarkurs igen för att ta itu med andra krämpor. Jag vet att Zhineng qigong är en effektiv metod, också när förbättringarna kan se annorlunda ut än man tänkt sig.

Carola S Frank