Barbro kan böja sitt skadade ben och gå utan smärta

Bättre röst

Jag har tränat Zhineng Qigong i 3 år. Det började med att jag gick på en 21-dagars kurs i “röstnärvaro med Zhineng Qigong”, eftersom jag alltid har sjungit i körer och ville utveckla min röst. På den tiden visste jag inte riktigt vad Zhineng Qigong var, men det visade sig vara ett stort stöd. Med hjälp av träningen har jag lyckats uppnå ett lugn i mitt sjungande.Barbro 440

Ben plötsligt återställt

Mitt ben har varit svagt och gjort ont under lång tid. För ett och ett halvt år sedan tog jag en promenad, men plötsligt vek sig ett av mina ben. Detta gjorde det omöjligt för mig att arbeta i trädgården, något som jag verkligen älskade att göra, och jag kunde endast gå väldigt långsamt och med mycket smärta.

I år deltar jag för första gången i en Zhineng Qigong-sommarkurs. När jag började gjorde benet fortfarande mycket ont och det var helt omöjligt att böja knät.

Efter en Lyft upp qi-träning märkte jag plötsligen att jag kunde böja knät och komma ner till golvet. Jag blev mycket överraskad och tänkte: ”Det här ska inte vara möjligt”. Efter träningen försökte jag mig på en snabb promenad, och upptäckte då att mitt ben inte gjorde ont alls.

Barbro Falkenland