Lotta hittade sin livsglädje

Innan jag gick min första Qigong kurs så hade det varit många kriser som till slut gjorde att jag inte orkade med mig själv eller min familj. Allt blev bara jobbigt och ingenting var roligt. Jag hade ingen livsglädje och när jag tänker tillbaka så hade jag inte haft det på många år.

Lotta fick livsgädje via Zhineng Qigong

Lyckorus

I mitt dåliga mående så visste jag inte vad jag skulle göra. Jag orkade inte längre gå på "Friskis och Svettis". Ett anslag på jobbet med information om en Qigong kurs gjorde att jag gick och det är nu ca 2 år sedan. Efter kursen gick jag alltid på veckoträningen och tränade även lite hemma. Jag repeterade kursen och efter den gick jag som i ett lyckorus. Glädjen började smyga sig på och jag började se de små sakerna runtomkring. Jag såg naturen på ett annat sätt.

Fysiska förbättringar

När jag började träna Qigong så hade jag även fysiska problem, som klumpkänsla i halsen och sömnproblem som nu nästan helt har försvunnit.

Att leva här och nu

Tidigare så tog jag inte fullt ansvar för mig själv och la ofta skulden på andra för hur jag mådde. Zhineng Qigong har fått mig att tänka på ett annat sätt. Jag känner att jag lever mer här och nu, är lugnare, även min omgivning tycker att jag har förändrats. Min dotter sa till mig en dag att hon upplever att jag lyssnar mer på vad hon säger nu.

Lotta