Qigong ger Lene livsmod och livskraft

År 2003 fick jag reda på att min bröstcancer hade spridit sig till lungorna. Jag genomgick då en operation. Samtidigt berättade en väninna för mig hur sjuk hon varit tidigare och tack vare Qigong kunnat sluta med sin kortisonbehandling. Samtalet med henne gav mig stor motivation att börja träna.

Qigongen ger Lene livsmod och livskraft

Bättre syn

Efter att ha gått några helgkurser i Göteborg deltog jag på min första 9-dagars sommarkurs 2004. Efter den kursen var livet förändrat, familj och vänner märkte stor skillnad. Mina ögon som jag hade haft problem med blev bättre vilket gjorde att min syn förbättrades. Jag kände även en känsla av livsmod och livskraft. En sak jag märkte var att jag när jag var som mest stressad av min sjukdom var jag mycket känslig för plötsliga ljud. Det försvann helt och har inte kommit tillbaka. Jag somnar nu även bra på kvällen.

Qigong-träningsgrupp i Köpenhamn

När jag hade deltagit i 9-dagars nivå 2 sommaren 2006 beslöt jag mig för att få till en kurs i Köpenhamn, där jag bor. Jag har saknat en grupp att träna tillsammans med och jag har många vänner som har lyssnat när jag berättat om Qigongen.

Stark energi

När jag tänker på Qigong så ler jag. Det tar ibland emot att träna men det ger en energi som är så stark. Jag förknippar Qigong med möjlighet och hopp. En självträningskonst där jag kan göra något åt min egen situation.

Lene Mau