Kajs ledband i fotvristerna förbättrades

Jag har tränat sedan februari 2006. Tränade ganska gediget de två första månaderna, men senare mer sporadiskt. Min flickvän som har en reumatisk sjukdom är här så därför vill jag vara med och dela och hjälpa henne med detta. Skall puscha henne att delta det är huvudsyftet. Jag har viljan, men hon har det mycket svårare så jag vill ge henne skjutsen av att jag är med.

Själv har jag också fått ut en del av det här. Känner i armarna och axlarna att det hänt en del, de har blivit mjukare. En wow känsla är att armarna, när man slappnar av, hänger exakt utefter sidorna.

Jag har spelat fotboll en del, från sju till jag blev tjugo år gammal, och det har ju medfört att ledbanden i fotvristerna tagit stryk. Har försökt öva upp dem, men det kommer tillbaks, när man väl stukat dem. Men nu efter åtta dagar har de på något vis blivit stabilare. Det har även påverkat hur jag står, det var lite obalanserat förut och jag tänkte inte på att förklaringen kan ha varit mina vrister. Kaj ledband

En annan effekt är mina ögon som runnit och varit ganska röda på grund av mycket datorarbete känns normala igen. Jag har mushand, handen har krökt sig lite grann på grund av musens konturer och fingrarna är böjda. Handen har nu rätat ut sig och fingrarna är på väg åt rätt håll.

Kaj Suokko

41 år