Pers senaste framgångar

Under det gångna året har jag kämpat på med min Qigongträning, varje dag, gått på i stort sett alla helgkurser i Göteborg, kvällsträning minst en gång i veckan, vinterkurs i Bollnäs samt 18 dagars sommarkurs i Kvänum och det har verkligen varit värt allt slit!

Idag går jag utan gånghjälpmedel. Käppen lämnade jag i bilen under sommarkursen och jag har inte använt den sedan dess. Jag små sprang till och med helt spontant under sommarkursen när jag skulle skynda mig tillbaka efter en rast. Mitt dubbelseende som också var en effekt av sjukdomen (inflammation på synnerven) har nu försvunnit helt.

Finmotoriken i mina händer har blivit mycket bättre. Jag har full rörlighet i vänsterhand och känner inga begränsningar vid t.ex. datorarbete. Högerhand är fortfarande sämre men jämfört med hur den har varit så har den blivit otroligt mycket bättre.

Per fortsätter... Jag är tillbaka på jobbet och jobbar 4 timmar fyra dagar i veckan. Ett upplägg som ger mig möjlighet till mycket Qigongträning. Om man jämför mig idag med när jag var som sämst känns det som jag är helt frisk!

Visst har jag en bit kvar, men det går åt rätt håll hela tiden och jag vet att jag är på rätt spår! Så jag fortsätter min Qigongträning med ökad intensitet med vetskapen att en dag kommer jag att stå där...

Per Kron

Göteborg 2005-09-14

Flera berättelser från Per Kron :

Per kan hålla sin dotter