Evas ansiktsrosase försvann

Sommaren 2003 anlände jag till min första sommarkurs i Zhineng Qigong, nivå 1. Med mig hade jag en kraftig ansiktsrosase – stresseksem i hela ansiktet och en bit ner på halsen. Detta eksem kliade oavbrutet och jag hade ätit ett antal penicillinkurer och smörjt med kortisonsalvor. Ett och ett halvt år tidigare hade jag börjat träna Qigong och ville nu se om en intensivare träning i ett starkt Qi-fält kunde hjälpa mig. Läkarna hade jag gett på båten eftersom jag under den "kliande" våren blivit mer och mer övertygad om kroppens eget läkande. Under de nio dagarna varvade med Lyft Upp Qi, Qi-reglering, armträning och undervisning av Mr Su lyckades jag med min egen vilja och Qi-fältet att träna bort eksemet. Jag fick ofta samtala med mig själv att "ja klia, men här står jag och tränar och det tänker jag fortsätta att göra"! Min tanke och vilja vann över kliandet! Med mig hem hade jag styrkan att klara detta, en mental styrka som hjälpt mig över 2003 och 2004 då ett dödsfall och en skilsmässa drabbat mig hårt.

Sommaren 2004 anlände jag till träningen med dessa två livskriser i bagaget och med ett öroneksem som uppträdde för två år sedan och som jag under året inte fått bukt med.

Under denna sommarkurs hade jag mentalt ställt in mig på att få bort "öronkliet"! Och – jag har faktiskt lyckats även med detta, tack vare Qi-fältet, egen vilja men också Mr Sus föreläsningar om att det är Du som bestämmer över din kropp och hur Du skall må!

Hitta livsglädjen! Det gör man i träningen, i Qi-fältet, i livet vi lever med glada återseenden, i rätten att få vara sig själv, gråta, skratta och må bra! Det har blivit mitt val och mål; må bra, träna Qigong och leva!

Eva Blomquist