Björns glutenintolerans och bihåleinflammation försvann

Sedan 5 år tillbaka har jag varit glutenintolerant och ätit glutenfri kost. Jag har heller inte tålt soja eller laktos. Jag har sedan 1982 behandlats för kronisk bihåleinflammation varje år. Jag har ätit 7 – 8 penicillinkurer per år och har både opererats och blivit spolad. Jag har mediterat regelbundet och praktiserat Yoga sedan 1982. Men när jag för ett år sedan började träna Zhineng Qigong på European Zhineng Qigong Center fick jag det för mig mest effektiva sättet att förbättra både den fysiska och psykiska hälsan.

Björn tycker att hans livskvalitet har förbättrats Träningen har förbättrat min förmåga att vara närvarande i nuet, min uppmärksamhet fångas inte lika lätt av tankeströmmarna i huvudet. Jag har fått mer energi, är lugnare och gladare. Jag deltog i min första sommarkurs 2003 och kände mig mycket starkare än på länge. Jag fick ett starkt sug efter mat som innehåller gluten och jag gav så småningom efter för suget. Idag äter jag allting och mår utmärkt. Jag tål också laktos och soja bättre.

Efter sommarkursen har jag haft ont i bihålorna en gång och då gick det över efter tre dagar utan behandling. Jag är övertygad om att bihålorna inte kommer att vara något problem i fortsättningen.

Jag har efter sommarkursen insett att mina begränsningar sitter i mina negativa tankar om vem jag är och vad jag klarar av att utföra. European Zhineng Qigong stöttar och sporrar mig att överskrida begränsningarna och är en källa till ett bättre självförtroende och livskvalitet.

Björn Eriksson