Liv blev avslappnad och full av energi

Det var med blandade känslor jag anmälde mig till helgkurs i Lyft upp Qi i Trondheim 4/5-10 2003. Hade ingen aning om vad det handlade om. Min väninna, som har MS, hade blivit rekommenderad att delta av sin läkare. Jag följde med av ren nyfikenhet och med en liten förhoppning om att det skulle visa sig vara något för mig också.

Liv blev avslappnad efter första kursdagen Jag har haft stroke och fick efter det besvärliga skakningar i hela kroppen. Jag dras också med bisköldskörtelproblem – Hyperparatyreoidism. Bisköldkörtlarna kan opereras bort och jag har opererats 2 gånger men de hittar dem inte på mig.

Jag var så trött och sliten och utled på allt, jag hade stora smärtor i leder och muskler, led av för lite och för dålig sömn, depressioner och ångest. Den här sjukdomen gör att kroppen inte tar upp kalk och kalk frigörs dessutom från skelettet. Mina muskler ville inte mer, därför kunde jag inte gå så särskilt bra, jag klarade knappt att gå 100 meter och var på väg att ge upp.

Efter den första kursdagen (där jag presterade saker jag inte ens kunde drömma om) mötte jag kvällen och natten helt avslappnad och utan skakningar för första gången på 6 år!!!

Och det fortsätter, jag blir bättre för varje dag. Jag är full av "avslappnad" energi, har tagit bort en del mediciner, LEVER och går "långa" turer. Kursen i sig var en härlig upplevelse, socialt sett.

Jag var hos min läkare igår 16/10 och mitt blodtryck hade blivit mycket bättre. Han trodde att symptomen kanske på något sätt hade bränt ut i samband med kursen, men det får jag besked om i nästa månad.

Med tack och hälsning från

Liv Aaldstedt

Flera berättelser från Liv Aaldstedt :

Liv kom tillbaka efter hjärnblödning