Carolinas Perniciösa anemi och två whiplashskador läktes med Zhineng Qigong

Carolinas Perniciösa anemi och två whiplashskador läktes med Zhineng QigongZhineng qigong har hjälpt mig med många saker i mitt liv. Egentligen skulle jag våga säga att jag har utvecklats inom alla områden jag kan komma på.

Läs mer...

Ellen har fortsatt att få fantastiska resultat av sin qigong träning

Ellen har fortsatt att få fantastiska resultat av sin qigong träning

Ellens ms-drabbade ben läkte och hon kan nu mera både gå och springa igen. Hon är tillbaka i arbete och kan fokusera bättre. Träningen har hjälpt henne bli så bra att familjen har fått en tillökning med lilla Valdemar.

Läs mer...

Livias ben rätade ut sig

Livia 70Livia har länge lidit av löparknän till följd av ett obotligt, ärftligt problem. På sommarkursen märkte hon att benen rätats ut.

Läs mer...

Zhineng Qigong hjälpte Åsa med migränen

Zhineng Qigong hjälpte Åsa med migränenÅsas liv styrdes av migränen och värken som kom från muskelspänningar. Redan efter hennes första helgkurs i Zhineng Qigong blev hon mycket mjukare. Så småningom försvann hennes pollenallergi och hennes migrän är mycket bättre.

Läs mer...

Miras fibromyalgi försvann

Miras fibromyalgi försvannMina besvär var fleråriga och mycket uttalade. Min livskvalitet var så dålig att man föreslagit sjukpensionering. Idag har jag inga smärtor, tar inga mediciner och arbetar heltid sedan flera år.

Läs mer...

Thors fruktansvärda huvudvärk försvann

Thor, 79 år, fick Hortons huvudvärk för snart 4 år sedan och har sen dess haft mycket intensiva huvudvärksattacker. Efter en helgkurs i lyft upp qi har han inte längre några smärtanfall.

Läs mer...

Allvarligt sjuk i ME – Sommarkursen gav mig livet tillbaka

Sommarkursen gav mig livet tillbaka Utan problem satt jag i en matsal med massor av folk, hemma hade jag inte ens klarat att sitta vid middagsbordet med min egen familj. Så säger Hege, ännu en deltagare som har fått goda resultat på årets sommarkurs.

Läs mer...

Åkes kroniska armsmärtor och andra problem har försvunnit

ake buskas 70x70Åke började träna zhineng qigong för fjorton år sedan på grund av kroniska problem med högerarmen. På väg mot friskare arm försvann även andra problem, såsom frekventa ryggskott, kramp i tarmarna och brännande smärta på baksidan av låren. Åke känner sig friskare nu jämfört med när han började träna qigong.

Läs mer...

Åsas migrän försvann efter vinterkursen i Shenxin Qigong

Åsas migrän försvann efter vinterkursen i Shenxin QigongÅsa har lidit av migrän och huvudvärk sedan hon var 6 år gammal. Efter vinterkursen 2012 har hon inte haft några migränanfall och känner dessutom att kroppen är lättare och synen bättre. Som en liten bonus har även hennes sångröst förbättrats.

Läs mer...

Elisabeths ögon har blivit bättre

Eliabeths ögon har blivit bättreElisabeth har fått stora förbättringar i nacken och axlarna. Hennes ögon har också blivit bättre.

Läs mer...

Tennisarmbågen besvärar inte Anita längre

Tennisarmbågen besvärar inte längreAnita hade stora problem med en tennisarmbåge, men efter att hon började träna Qigong har hon inte alls känt av den. Hon har också lärt sig hantera sin depression.

Läs mer...

Qigongen hjälper Ellen mot MS

Qigongen hjälper Ellen mot msEllens ms-trötthet är mycket bättre och skadan på hörselnerven har läkt. Hon har kunnat minska på sina mediciner och hon behöver mindre sömn.

Läs mer...

Gittan besväras inte längre av åderbråck och dålig hållning

Gittan besväras inte längre av åderbråck och dålig hållningGittans värk i benen och en lindrig inkontinens försvann, axlarna har läkts och blodtryck och blodvärdet blev återställt genom qigong.

Läs mer...

Depression, ångest och Wegeners Granulomatosis är ett minne blott för Anna

Depression, ångest och Wegeners Granulomatosis är ett minne blott för AnnaFörutom att Annas hälsotillstånd har blivit bättre, så har hennes liv förändrats då nya möjligheter och lösningar har öppnat sig.

Läs mer...

Annette fick ett verktyg att hantera sorgen efter sin livspartner

Annette fick ett verktyg att hantera sorgen efter sin livspartnerNär Annettes livspartner sen 43 år gick bort gick hon en Zhineng qigongkurs och fick ett verktyg att hantera sorgen och kraft att lära sig leva ensam. Det var bland det bästa hon gjort! Det har också givit henne ett stort lugn och rättat till diverse kroppsliga skavanker.

Läs mer...

Qigong gör livet lättare för John

Qigong gör livet lättare för JohnJohns jobb och vardagsliv fungerar mycket bättre tack vare Zhineng Qigong. Han är lugnare, starkare och hans tinnitus har försvunnit.

Läs mer...

Zhineng Qigong hjälper mot Marie-Louise ryggskott

Marie Louise hade mycket problem med ryggskott och värk i kroppen. Efter några månaders träning var ryggen så bra att hennes naprapat fick tårar i ögonen när hon såg den.

Läs mer...

Qigongen bygger Maddes självkänsla

Qigong bygger självkänslanQigongen bygger upp Maddes självkänsla och hennes ledgångsreumatism har blivit bättre. Qigong är en livsstil för henne.

Läs mer...

Jannas muskelsjukdom blir bättre

Jannas muskelsjukdom blir bättreJanna lider av en ovanlig muskelsjukdom som begränsar hennes liv på många sätt. Tack vare Zhineng Qigong har hennes livskvalitet förbättrats på många sätt. Hennes tinnitus har minskat.

Läs mer...

Underkategorier